Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Hej Jabłuszko! Ja ciągle liczę na to że dziewczyny wrócą. Może ten czas urlopowy jest winny takiej frekwencji Ja od dziś jestem na kopenhaskiej :( może się przyłączysz? Zdecydowałam się na taki krok ponieważ nie mogę zrzucić tych ostatnich kg, a poza tym muszę się pozbyć tego co mi ostatnio przybyło.

witam:) Cosmopola ja rok temu bylam na kopenhaskiej i nie mam jakos ochoty znow tego przechodzic... narazie trzymam sie diety - MŻ + duzo ruchu. jutro znow ide na aerobik:):) a Ty jak tam?biegalas dzis?pozdrawiam

Hej Jabłuszko! Dziś drugi dzień diety. Na razie się trzymam :) nie biegałam już trzy dni :( nie mam kiedy. Mąż pracuje w tym tygodniu od południa więc siedzę z moim synkiem po pracy, a rano ostatnio dopada mnie taka senność że nie mogę się zwlec z łużka, ale jutro idę biegać i już się nie mogę doczekać :) Pozdrawiam! Napiszę jeszcze później!

Rany!!!!!!!! Ja nie powinnam pisać tak wcześnie rano, przepraszam za to łóżko :( taka moja przypadłość że jak piszę zbyt szybko to piszę byle jak i potem sama się sobie dziwię jak można zrobić takie byki :D Wracając do diety to na razie się trzymam. Drugi dzień kopenhaskiej! gdzie tam do końca! 11 dni jeszcze :( a najgorsze jest to że efekty wyraźne będą dopiero za tydzień. Zastanawiam się jak potem wrócić do normalnego jedzenia, żeby nie było efektu jojo, który po takiej diecie jest raczej nieunikniony :( podobno dodawanie po 100 kcal tygodniowo jest dobrym sposobem.

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj Powróciłam :P:P:P zaczynam sie znowu odchudzac teraz waze 63kg;/;/;/ no niestety wakacje... moj plan to nie jesc miesa biegac dieta 1000 a potem sie zobaczy :D

co myslicie o kaszach ? tuczą ? jaka najlepsza ? ja lubie kus kusa ale niewiem czy powinnam jesc ? mieszkam obecnie u babcie i jak to u babci codziennie dostaje batonika :D wiec postanowilam je wszystkie pozbierac w wakacje i po wakacjach policzyc ile kcal nie zjadlam :D na razie mam 5 batonów :D

postanowilam ze bede jesć co 2h od 8-16 o 8 zjadlam twarozek - 204 kcal o 10 zupka w proszku - 95kcal zostaly mi 3 posilki i 701kcal :P:P macie jakies pomysly co mozna zjesc ?

Yupi!!!! Witaj cucarach!!!!!!!! :D Miło Cię znowu zobaczyć! Cieszę się że wróciłaś do nas! Ja też nadal się odchudzam :/ cóż słaba silna wola :( ale miło widzieć znajome twarze :) może reszta też po powrocie z wakacji wróci!

Ja jestem obecnie na kopenhaskiej, ale wczoraj ją trochę zawaliłam i dziś też trochę :( tak więc teraz piję wodę z cytryną i tak aż do jutra nic nie jem. Generalnie na diecie czuję się świetnie, żadnych wzdęć ani pryszczy :) jedzenie jednak szkodzi :P tylko ta ochota żeby coś przekąsić ... to nawet nie jest głód tylko ochota. Kasza raczej nie tuczy aż tak (ale kuskus ma wysoki IG ponieważ jest mocno oczyszczony i ma tą wadę że można go zjeść naprawdę dużo). Moja koleżanka była na diecie na której jadła tylko kaszę czyli bulion z kaszą, kotlety z kaszy i ogólnie kasza, kasza, kasza. Jak ją zobaczyłam po trzech tygodniach to myślałam że jest chora bo tak schudła, ale mówiła, że po tej kuracji przeszły jej wszelkie dolegliwości (migreny, i poważne problemy z jelitami i żołądkiem) czuła się doskonale. Oczywiście jadła wtedy mało smażonych i tłustych potraw.

Cucarach mówisz że biegasz? to tak jak my z jabłuszkiem :D Mam nadzieję że dziś mi się uda pobiegać trochę. W weekend pobiegłam sobie dwa razy po 17 km ale mimo że to nie był dla mnie duży dystans to po paru dniach kopenhaskiej ten dystans był dla mnie morderczy. Myślałam że nie dam rady, taka byłam słaba. Mam duże problemy ze zrzuceniem tych ostatnich kg ważę teraz 54,5 +/- i mam wrażenie że już tych wymarzonych 50 kg nigdy nie osiągnę.

Witajcie Wracam i ja. Ostatnio byłam bardzo zalatana i kompletnie nie miałam na nic czasu. Co do odchudzania to staram się mniej jeść i dużo się ruszać. Moja waga w zależności od dnia waha się między 54 a 52 kg. Moje marzenie to 50 kg ale podobnie jak Cosmopola myślę, że nie uda mi się tego osiągnąć:( Kupiłam dziś Slimitin woman na odchudzania, zobaczymy. Pozdrawiam

Witaj mimi!!!!!!!! Bardzo się cieszę że wróciłaś!!!! :D Super! W pewnym momencie już mi się nie chciało wchodzić na ten topik tak tu było pusto momentami. Dobrze że jabłuszko zaglądało, bo bym była tu całkiem sama. Fajnie się masz że ci się waga utrzymuje między 52 a 54 bo moja się utrzymuje między 54 a 56 :( zgrozo. Ale skoro topik znów ruszył to mam teraz więcej motywacji żeby trwać dalej. Ja myślę że dieta to już decyzja na całe życie. Powrót do starych nawyków od razu skutkuje wzrostem wagi :( niestety. Dziś ciąg dalszy przerwanej kopenhaskiej :\ Mimi a jak twoja mała? Byłaś gdzieś na wakacjach? Cucarach, a Ty? Ja jeszcze nie wiem gdzie jechać, myślimy o Bieszczadach.

Moje dziecko chyba coś opętało dzisiaj-zawsze śpi do 9, 10 a dziś wstała o 5. Jestem nieprzytomna. Na wakacjach jeszcze nie byliśmy, myślę że dopiero gdzieś w drugiej połowie sierpnia i nie mam pomysłu gdzie by tu jechać? Śniadanie dziś mało dietkowe-kajzerka z szynką. Pozdrawiam

:D he he no tak to z dziećmi bywa. Ja na śniadanie jadłam kawę :p a właściwie piłam :D

Tak sobie ostatnio myślę, że już nigdy nie zrzucę tych czterech kilo:( Jem bardzo mało, oczywiście można mniej ale boję się jo-jo. Już sama nie wiem co robić?

Wiesz, że ja mam dokładnie te same myśli :( i to jest straszne. Myślę że na kopenhaskiej mogłabym je zrzucić, ale pytanie na jak długo? Po diecie cokolwiek zjem to tyję w oczach. Biegam dużo co 2, 3 dni a w weekendy robię po 32 km fakt, że sprawia mi to przyjemność (w przeciwnym wypadku już bym tym trzasła dawno). W ciągu 4 tyg przebiegam trochę ponad 100 km i co? Powinnam być chuda jak patyk. ... a nie jestem :( kilka lat temu nie robiłam nic i wyglądałam tak jak teraz jedząc dużo więcej.

no a wieć wczorajszego dnia nie skomentuje;/;/ pod koniec dnia zostalam zaproszona na pidzama party :P no i jak to zwykle bywa chipsy pizza frytki gazowane napoje itd :S ale dzis mamy nowy dzien i zaczynam dzis od nowa. mam zamiar ulozyc sobie plan treningowy na lipiec i sierpien :D. Cosmopola jak zaczelas biegac to 1 dnia ile mniej wiecej przebieglas ??

Cosmopola tłuszcz zastepujesz mięśniami a one są cieższe wiec dlatego na wadze nie widac pewnie gdybys schudla bez cwiczen to bys juz wazyla 50 ale masz miesnie :D

a jeżeli chodzi o wakacje to ja mieszkam nad morzem wiec jezdze sobie tam czesto a za 2 tyg planuje zamieszkac w osrodku nad morzem 2 tyg :D::D:D

hej dziewczyny;) wkoncu jest nas wiecej! mimi cucarach witajcie na nowo!;D ja wlasnie jem sniadanie a wlasciwie jak cosmopola-pije kawe hehe musze skoczyc do sklepu po jakies jedzonko bo mam pustki w lodowce ale nie mam pojecia co by tu dzis zjesc... mi tez sie wydaje ze te ostatnie kg bede zrzucac i zrzucac i nie zrzuce wkoncu;/ a tez bym 4kg chciala;/ no ale chodze teraz na aerobik, ograniczam jedzenie, wrocilam do biegania i mam nadzieje ze uda mi sie:) cucarach ma racje ze miesnie od cwiczen sie rozbudowuja i nie warto tak bardzo sugerowac sie waga-lepiej sie pomierzyc. mi w sumie nie zalezy na tych 4kg tylko na konkretnych cm tu i tam:D no nic musze sie zebrac i jade kupic wkoncu stroj kapielowy bo jeszcze sie nie zebralam;/ przed praca jezcze sie odezwe:) milego dnia:):)

cucarach zazdroszcze morza... ale ja tez w sierpniu jade;p i niestety wyjazd przesunal mi sie na druga polowe sierpnia-gdzies po 2-tym dopiero ale w sumie moze to lepiej bo mam wiecej czasu zeby popracowac nad sylwetka i nie wstydzic sie na plazy hehe

Hej dziewczyny! Fajnie że jesteście! Cucarach no może masz rację z tymi mięśniami, ale i tak chciałabym być jeszcze trochę szczuplejsza :( dlatego dziś już nic nie jem. Dziś zjadłam: -kawa z łyżeczką cukru -6 czereśni :) -1 marchewka -serek wiejski 3% -8 kulek rybnych w occie zagryzane arbuzem (nie jestem w ciąży) :D - teraz kawa ze słodzikiem i na tym koniec. Jak widać nie ma ten jadłospis za wiele wspólnego z kopenhaską :P od teraz koniec z jedzeniem i jutro dieta. Cieszę się że mogę się z wami podzielić moimi katuszami. W koncu kto mnie lepiej zrozumie niż wy? :D Cucarach ja zaczełam biegać od 20 min truchtu w ciągu których nie przebiegłam nawet kilometra :P Jabłuszko jak strój leży? Mimi jak tam?

ja dziś zjadlam na śniadanie kawalek kisza potem jilka jagod, troche fasoli szparagowej i zupke w proszku

dobry wieczor;D jestem i ja!glodna jestem jak wilk!ale coz... nie zjem!hehe stroj dobrze lezy choc to nie ten kolor ktory chcialam ale za pozno obudzilam sie z tym i niestety juz sam rozmiary XL;/;/ no ale ten tez jest fajny bardzo:) ide dzis wczesnie spac bo rano na aerobik lece:) kurde dziewczyny potrzebuje jakiejs diety bo mnie to nudzi... moze dieta diamondow??lubie byc na jakiejs kombinowanej diecie a nie tylko MZ :) pozdroooo

Hej dziewczyny! Wczoraj myślałam że pożrę konia z kopytami wieczorem, ale wytrzymałam :) a już niewiele brakowało. Jabłuszko a ja z kolei mam już dość kopenhaskiej i marzę o MŻ :D a co do stroju to widzisz po co było się odchudzać? :D gdybyś miała rozmiar XL to kupiłabyś swój ulubiony kolor :D A tak na poważnie to jak leży zadowolona jesteś? Ja zauważyłam po bieganiu i może też po tym kremie z vichy że mi się bardzo zmniejszył celulit, ale za to po ciąży mam słabe powłoki brzuszne i jak tylko mi się jelita czymś wypełnią to mam balon. Postanowiłam więc ćwiczyć codziennie brzuszki. Pozdrawiam! Miłego dnia i obyśmy na wieczór mogły podać mniejszy bilans zjedzonych produktów wczoraj :D Cucarach w twoim przypadku to niemożliwe :D (mniej się już nie da :) )

doa dziś zjadłam 2 jajka na twardo z sałatą, kilka czereśni, kurczaka z sałatą i batonika :S i na dziś koncze :D zaraz pojde pobiegac i pocwiczyc

hej dziewczyny! Ja dziś zjadłam: -musli -jogórt naturalny z 2 lyżeczkami otrębów -8 kuleczek rybnych w occie -3 orzechy laskowe i 3 kulki winogron zaraz idę po kawusię ze słodzikiem i potem idę pobiegać. Chciałabym dziś przebiec przynajmniej 10 km