Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnaKawa

TO JEST KOSZMAR - JA MUSZĘ SCHUDNĄC .!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MałaCzarnaKawa

Otóż 16 marca są moje wyjątkowe i bardzo, bardzo ważne urodziny. Chciałabym byc tego dnia niekwestionowaną królową imprezy, ale... problemem jest waga. Ja już próbowałam chyba wszystkiego. Potrzebuję schudnąc 20kg w miesiąc - ja nie wiem, jak ja to zrobię, ale zaprę się nogami i rękami, żeby udało się . Błagam, macie jakieś pomysły..? Tylko nie śmiejcie się z tego pomysłu, bo naprawdę cholernie mi zależy ... Uwierzcie, że kiedy widzę w sklepie zajebisty ciuch, na manekinie wygląda zniewalająco, a jak go już przymierzę.. też wygląda zniewalająco - zniewalająco źle ... Błagam, pomóżcie, mam już dośc tego tłuszczu, oponki na brzuchu.. Potrzebuję schudnąc z ud, brzucha, chciałabym też poprawic linię ramion... Problem w tym, że nie wiem, jak to zrobic .... Co myślicie o 6 Weidera? Nawet mój chłopak mówi mi czasami, że jestem gruba ... Czuję się, jakby wymierzył mi policzek, ale tak jest... Ważę 66 kg przy wzrości 166, ale CHCĘ SCHUDNĄC ... Do 45

Gość bfd bdf
Glupia- 45 kg przy takim wzroście? Niezdrowe. 20 kg w miesiąc nie zgubisz bo to... niezdrowe i fizycznie niemożliwe. Spokojnie do tego 16 marca schudniesz 5-6 kg i efekt bedzie znakomity, a potem kolejne 5 kg i optymalnie niska waga już osiągnieta.

Gość powinnaś się leczyć
Pewnie te urodziny to 13 bo niczym innym nie mogę wyjaśnić twojej głupoty. ALBO PROWOKUJESZ, ALBO PSYCHIATRA CI POTRZEBNY SZURNIĘTA MAŁOLATO. NIECH TE FERIE SIĘ SKOŃCZĄ BO GÓWNIARZE SIĘ NUDZĄ!!!

Gość Agatannnnnnn
może nie 20 ale z 8 dasz radę, ćwiczenia aerobowe, duzo ruchu basen, masaże (ważne by nie zwiotczała skóra i równomiernie spalała sie tkanka tłuszczowa) ćwiczenia min 1,5 h dziennie i dieta powinny dać efekt - diete norweska polecam

Gość MałaCzarnaKawa
Możecie mi nie mówic, ze mam pojebane w głowie..? Nie życzę sobie tego . Chcę schudnąc 20kg i koniec . Teraz trzeba to zrealizowac . Macie może jakiś gotowy plan cwiczen? chce, hjak najwiecej schudnac... Aha, i nie mam 13 lat, ale 28 .

Gość MałaCzarnaKawa
Co sądzicie o np. 15dbiowej głodówce...? a kolejne te 13 czy 14 dni np. dieta kopenhaska?

Gość bfd bdf
Ok, ale zaklep sobie miejsce już w szpitalu i u terapeuty. Czy Ty nie rozumiesz że tak gwaltowne chudnięcie jest niemożliwe? I że jest niezdrowe mieć taką wagę przy tym wzroście? W anorektyczkę chcesz się bawić?

Gość yokoshiko
rowerek 150 machnięć a6w nożyce poziome 20 nożyce pionowe 20 brzuszki całe zwykłe 20 brzuszki całe skośne 20 scyzoryki 10*3 wyrzuty nóg w przód w podporze tyłem 15 wyrzuty nóg w boki w podporze tyłem 15 podnoszenie nóg z leżenia 1,2 i obie 15 pompki damskie 10 przysiady ze złączonymi nogami 10 przysiady w rozkroku na palcach 10 przysiady w rozkroku na całych stopach 10 wznoszenie łydek obie 1,2 10 unoszenie nogi z leżenia bokiem z nogą zgiętą 10 unoszenie nogi z leżenia z nogą wyprostowaną 10 wyrzuty nóg w tył i ku górze w klęku podpartym 10 rowerek 200 machnięć 100 brzuszków niepełnych Skłony w przód 20 Skłony w przód do każdej nogi i w boki 15 Skłony w boki z ręką u góry 10 Nożyce pionowe 20 Nożyce poziome 20 Unoszenie nóg prostych do kąta prostego i przytrzymanie 10 Przyciąganie nóg do klatki 1,2 potem obie 15 Brzuszki niepełne 150 Pompki damskie 10 Przyciąganie głowy do kolan na stojąco Przyciąganie głowy do kolan w siadzie prostym Rowerek 200 machnięć Brzuszki niepełne 100 Rozkładanie nóg na boki z leżenia 50 Podnoszenie nóg zgiętych z leżenia i stawianie na palcach 20 Abs 8 minut ja cwicze tak i jem 1000 kcal i chudne ale nie 20 w miesiac

Schudniesz na głodowce nawet i 25 kg..ale odbije Ci sie to na zdrowiu..Ja 6 lat temu schudłąm na głodowce 6 tyg..prawie 30kg..ale zeby utrzymac wage mussiz potem jesc malutki 1 posiłek..organizm jest wycienczony, odwodniony, wiec nie wytrzymasz długo i przybierzesz wiecej niz schudniesz;-)

Gość MałaCzarnaKawa
dzieki zate cwiczenia, bede je robic . co myslicie o 6weidera? a po 2 - ile moglabym max schudnac pry glodowce 4tyg i czy mogeasie niej pic kawe i np. rumianek albo miete .?

Gość bfd bdf
Boże niereformowalna jesteś. Ok, Twoja sprawa, Twoje zdrowie.

Gość 20 kg w takim razie pij
tylko przegotowana wode i nidz nie jedz, cwicz. O ile nie umrzesz, to schudniesz :P p.s na 100 % skora Ci bedzie wisiec i bedziesz tak oblesna, ze Twoj facet Cie rzuci, ale skoro chcesz, to chudnij Mozesz tez obciac sobie biust i palce u nog - zawsze bedziesz troche lzejsza :D

Ja piłam kaw około 4, herbate czerwona, 3 litry mineralnej, bo zaspokajałam nia głod, i szklanke soku..Chudłam najpierw z twarzy, biustu, pupy i na koniec zostałam szkieletem..Ale taki był cel..po 2 ciazy

Do głodowki msisz sie przygotowac bo orgaznizm nie wytrzyma takich rygorystycznych zmian..Mieta i rumianek odpadaja bo zoładek zacznie wydzieac nadmiar kwasow i wrzody i bol gwarantowany. Schudniesz szybko ale co potem?zastanow sie nad tym..

Gość MałaCzarnaKawa
bylabym niesamowicie zadowolona, gdyby udalo mi sie schudnac... mam dosc swojego biustu, pupy, ud, brzucha, ramion... jak oszukiwalyscie głód, dziewczyny? co robilyscie, jesli wam sie brdzo chcialo jesc..?

Gość yokoshiko
na poczatku mojego zestawu jest a6w czyli szostka weidera skoro ja cwicze to chyba skuteczna nieee?

Pisałam juz piłam mineralna z butelki az do uczucia pełnosci zoładka plus w 1 tyg bralam leki przeciwbolowe.Od 2 dnia bedzie Cie głowa bolała..to efekt oczyszczania sie organizmu z toksyn i wody ..Przed głodowka tak z 3 dni jedz tylko 1 posiłęk niskolakoryczny bo nie wytrzymasz nawet 1 dnia..Dopadnie Cie nie głod ale przygnebienie i spaddek sil(mroczki przed oczami, bol glowy, biegunka)

Gość MałaCzarnaKawa
dzieki, postaram si cwiczyc, nic nie jesc i pic tylko wode... zobaczymy - wyniki bede na biezaca tuwpisywac co dwa dni, okay? obecje , po 2 tygodniach zamierzam przejsc na kopenhaską - dobrze robie?

Gość yokoshiko
ja mysle ze glodowki sa nie dobre jesli przedtem jadlas wiecej niz 500 kcal do glodowki lepiej zejsc etapami.a teraz jedz chociaz 500 bo organizm przestanie pracowac a poza tym nie bedziesz miala sily zeby tyle cwiczyc

Gość genialnie i cudownie
pomysl pierwsza klasa - natura sie stara, zeby idiotow pozbywac sie w sposob chytry-sami siebie eliminuja :) Daj znac, w jakiej gazecie znalezc nekrolog:) A tak poza tym-marna prowokacja :)

Gość MałaCzarnaKawa
ja pierdole, co za szmaty z was.. to nie jest prowokacja, wy pojebane suki! jak nie macie nic madrego do piowiedzenia, to vwypierdalajcie z eho topiku!

Gość MałaCzarnaKawa
wkurwiacie mnie, a zaraz mam rozprawe, wiec wypieprzajcie i mnie niew irytujcie .

hehehe panienke ponioslo :) co to bedzie jak bedziesz glodna i wsciekla?:) To za jakis czas zalozysz topic: moj facet mnie rzucil. Dlaczego?? Przeciez nie chcialam, zeby kupowal mi jedzenie... :)

a może to nie prowo .. może ma faktycznie tak w głowie nasrane :) śpiąca królewna cały rok jak świnia jadła nagle przebłysk myśli " o k.. za miesiąc urodziny- trzeba się zacząć głodzić"

Gość MałaCzarnaKawa
wypierdalaj . spadam na rozprawe . napisze o efektach w poniedzialek, po 3 dniach.

ooo, to jest mysl, cukierasek! :) a tak w ogole ze swoim nickiem pewnie juz irytujesz ta panienke:) hehehe no, jak na moj gust, z tym opanowaniem, na glodowce wytrzyma max tydzien a i to podjadac bedzie:) Jak Pan Bog chec kogos pokarac to mu rozum odbiera jak pisala Chmielewska:) Mamy tu genialny przyklad:)

Gość yokoshiko
mala czarna--> bez nerwow na karzdym topiku znajduja sie osoby ktore draznia ale to jest czasem spowodowane troska kiedys tez mowilam ze jak mozna jesc 1000 kcal ze tyle to spala sie nic nie robiac itp teraz jestem zdania ze cos trzeba dac organizmowi ale to ile to juz nasza sprawa.zachowujesz sie jak motylki a ludzie ich nie rozumieja dlatego tak reaguja.trzeba byc ostroznym nie przesadzac na raz.nawet jak schudniesz 8 kilo to wszyscy to zobacza i bedziesz krolowa bo beda w wielkim podziwie ze w ogole sie tego podjelas.ja schudlam widocznie po moim zestawie i diecie 1000 kcal wiec mysle ze tyle na poczatek wystarczy.glodowka naprawde nie jest dobra...

Gość bez zlosliwosci ale
co to oznacza- "zachowujesz sie jak motylki" ??????? Nie kumam