Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety?

Polecane posty

87 fota - możliwe , ale jak będe ciebie na ( noo bądźmy realistami ) chociaż 80 % pewna -wiem , że już fotę niejdnej osoby stąd masz , ale wy faceci potraficie nieraz ładnie nas zaskoczyć ... chcesz to moge na dzień dzisiejszy się troszkę opisać...

niunia, ani ze mnie macho "boski muchachos z kochones", ani podazajacy za moda singiel. a juz na pewno nie nadzorca kuchenny - sam lubie gotowac :classic_cool: nie jest mi dobrze tak, jak jest i w swoim czasie na pewno to zmienie ;) jesli chodzi o klimaty damsko-meskie, to daje sobie rade :classic_cool: ale metody klina nie chce stosowac. to jest tak samo, jak z dobrym winem - nie chcesz jesc niczego przez dlugi czas, zeby jego niezwykly smak na dluzej pozostal w twoich ustach ;)

Gość alicja z krainy horroru
ale dlaczego my żesmy zamieniły męzczyzn w ciepłe kluchy? powiem ci że meczyłam się własnie z takim panem i nic nie pomagało żeby uczynić z niegomężczyzne ,wygodnie było mu żyć ,mnie mniej,myslę że jest to kwestia i charakteru i osobowości,mój obecny jest męski w decyzjach i życiu ja mu w tym ani nie przeszkadzam ani nie pomagam ,taką ma osobowośC i w sumie dobrze mi z tym,mogę odopocząć po latach podejmowania decyzji za mnie i za eks ,wreszcie czuję sie kobietą ,docenioną adorowana i nie muszę byc babochłopem :)

Gość ilonusja
A czy Ty nie kumam nie byłeś kiedyś żonaty? Oczywiście nie ze swoją wielką miłością...

alicjo. kobiety pragnely wrazliwcow, delikatnisiow, pieknisow. w wyniku ewolucji stalismy sie tacy. oczywiscie nie wszyscy :classic_cool:

Gość alicja z krainy horroru
nie kumam ale widocznie trafiłam na okaz specjalny jest meski i czuły i wraliwy:) ale dobrze że nie wszyscy sie zmienili w takich delikatnisiów -nienaturalna kolej rzeczy na sie robi:) ka wole zdecydowanie byc kobietą:0 w pełnym tego słowa wymiarze,:)

widzisz nie kumam - nadal rozpamiętujesz smak tego wina... pewnie trochę go idealizujesz przy okazji... znam z autopsji - tyle , że kiedy ja tego wina wreszcie zasmakowałam na dobre to przeszła mi na niego ochota :D a ty niestety masz ciut gorzej bo za kożdym razem każde kolejne wino będziesz porównywał z tamtym pierwszym na niekorzyść - dlatego , że nie miałes nigdy możliwości się tamtym upić i tak sobie możesz elegancko zamknąć piwnicę na amen i zostać z niczym

i chwala ci za to 🌻 krazyl kiedys taki dowcip: mloda para, hippisi, przyszli do usc, by sie pobrac. urzednik patrzy na jedno, potem na drugie i w koncu mowi: - a teraz niech jedno z was zalozy pannie mlodej obraczke. nie chcialbym sie kiedys pomylic ;)

Alicjo :) to Ty jesteś raczej z krainy czarów a nie horrorów ! gratuluję faceta !

niunia, byc moze :) ale szukam-czekam na podobne wino. a przynajmniej na takie, ktorego smak i sila uderza mi do glowy :) jak na razie... same wina musujace :P

prawik - to fakt - życie towarzyskie to w sumie w moim przypodku totalna płycizna - niby znajomych sporo, ale doskonale wiem , że to tylko lans i pustactwo (pewnie też tak mnie postrzegają) i w sumie to tylko razem imprezujemy - ja mam ich problemy gdzieś i oni moje pewnie też - oczywiście faceto jedno w głowie więc udają przejmujących się przyjaciół a chodzi oczywiście o jedno... heh :D Krótki opis : 167 cm 55kg , włosy brąz raczej długie ,oczy ciemny brąz i co tam jeszcze... hmm chyba tyle

szanowni panstwo, pozwolicie ze sie pozegnam. dobrej nocy wszystkim. {kwiat] :classic_cool:

z tymi facetami coś mi się pomieszało w każdym razie chodzi o to , że faceci z mojej "paczki" są beznadziejni :D:D

izuchna, racja :D prawiczek, czy do ciebie dociera to, co mowie? czy raczej beton jestes? :-o

hahahahahaha :D nie kumam :) do następnej pogawędki :) miłych snów a ja idę zjeść kolejnego pączka żeby podnieść nieco BMI :D co tam, że to już piątek:)

izuchna, powtarzam: naprawde fajna z ciebie babeczka :) kolorowych i do nastepnego razu 🌻 prawiczku, mogles zalozyc osobny topik. nie lubie tego.

heh -nie wiem czy "muszę" byż b.ładna aczkolwiek zdarza mi się to słyszeć - tyle , że faceci takimi tekstami częstują większość kobiet więc przymykam na nie oko , ale nie jest źle :D

dobra spadam - bye bye 🖐️ prawik, autor topiku, i reszta (Izuchna ty też bo dzisiaj wyjątkowo grzeczna byłaś:D więc zasłużyłas na ten gest z mojej strony )

Gość niuniaa musisz prowokować
bez tego byś nie żyła chyba :D:D

Dzień dobry:)jak tam Twoje poszukiwania?

Ja jeszcze jestem prawdziwą kobietą i na dodatek normalną. :-)