Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety?

Polecane posty

może raczej...... dobry wieczer wszystkim :D:D:D piję żubrówkę z sokiem jabłkowym mniam mniam :) za minutę spadnie mi pantofelek jejkuuuuuu :D

Gość brzydulka szcześliwa...
jestem, normalna i prawdziwa ;)

hahahaha !!! niunia ja grzeczna ??? :D hahahaha - raczej miałaś ignora :P a swoją drogą to żegnaj się kiedy tutaj jeszcze jestem , ok ?

Izuchna - no rzeczywiście ty mi możesz nakazać kiedy i jak mam się z tobą żegnać ... :D:D:D

oooo niuniaaa :D :D :D jak na zawołanie :) co tu robisz o tej porze ??? chyba nie czekasz na mnie ??? :)

offtop - oj nie kumam się zdenerwuje ;) nie bądź niekulturalna i zachowuj się - najlepiej tak jak wczoraj - ignor :D

niunia :D a co widzisz złego w piciu zubrówki w sobotnią noc ? heee??? te heee to tak po poznańsku :D może wzniesiemy toast za zdrówko nie kumam :) ?

za zdrowie nie kumam zawsze, ale tobie coś się poprzestawiało w główce chyba - ty chcesz wznieść toast ze mną?? Odstaw już tą żubrówkę :P

ok :D niunia nie kce , to wznoszę toast sama :D Twoje szanowne zdrówko nie kumam !!! dybranocka :)

Gość alicja z krainy
czesc dziewczyny i praw a gdzie nam nie kumam uciekł?

prawik biedaczku - to te nachalne kobiety na forum tak cię wypompowały z testosteronu... :D:D przejdzie

Gość dzisiaj chyba niuniuuu
do jutra to się 10 razy wyśpisz :P

nie kumam-powiem tylko tyle że są rózne kobiety..a te normalne mogą zamienić się w nienormalne czytając te wypociny :D-no po prostu debata rozum odbiera na rzecz sarkazmu :D-wybacz :D

Gość tymbardziej idź do wyra
już :D

Gość mala księżniczka
czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety? jesli tak, to niech sie odezwa. standardowo prawiczek i kropka zgłosił się jako kobieta obojniak pierdolony

Nie kumam - daj znać jeśli znajdziesz prawdziwą i normalną kobietę, z którą postanowisz być. Mam nadzięję, że kiedyś przeczytam post pt \'Istnieją prawdziwe i normalne kobiety w rzeczywistości\'. ;) Nie mam zamiaru więzić męża (o ile takowy się pojawi:) ). O jednego niewolnika w przyszłości mniej.

hejkaaa :) nie kumam , a co Pan taki zajęty ??? Tu tyle fajnych kobietek do Ciebie zagląda :) a Ty śpisz :( pozdrawiam cieplutklo...

Gość Celtycka Bogini
oczywiście kobieta z krwi i kości się zgłasza..

Kropek! Zaczynasz przeginać. To że masz jakieś niespełnione fetysze i fobie, które Cię męczę nie daje Ci prawa aby zwalać zło całego świata na kobiety. Przepraszam, że tu. Ten Pan zaczyna mnie drażnić...

Gość loko choco
jestem przerażającą kobietą. kto się mnie nie boi?? gdzie schował się prawiczek?? ;P

Gość nie-feministka
są normalne. nigdy nie zdradzilam faceta, nie zrywalam z nim po to, zeby sie przespac z innym. robie duzo w lozku i lubie seks no i nie mialam nikogo przed nim. wytrzymalam juz tak 9 lat i mysle, ze moge tak w nieskonczonosc i nie ejstem na tym swiecie jedyna.