Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety?

Polecane posty

dluga historia :) final taki, ze przegapilem to, co miec moglem a ona teraz jest szczesliwa z innym. i wierz mi, izuchna, ciesze sie, ze jest szczesliwa i nie mam zamiaru wchodzic miedzy nich. przeszla tak wiele, ze ta radosc i spokoj po ludzku sie jej naleza :) a mnie przyjdzie szukac i czekac ;) obojetnie w jakiej kolejnosci :P

Gość leejlaa
nie kumam to omnie ci chodzi dzięki:*

Prawdziwa definicja kobiecosci? Tego nie da sie zunifikowac. Dla kazdego faceta idealem bedzie inny zestaw cech. Ale faktycznie - opis, ktory jest odzwierciedleniem Twoich potrzeb i wyobrazen o ideale ma w sobie cos nieuchwytnie uniwersalnego. W kazdym razie osobiscie mi odpowiada kobieta, ktora sie pod nim kryje.

Gość alicja z krainy horroru
wiesz nie kumam czytajac Ciebie odniosłam wrażenieże musiałes zostac zraniony przez kobiete ,co sam zreszta na koncu napisałes,,,,,,że coś tam nie wyszło,alenawiązująć do tego co pisałeś wcazesniej uwierz mi mężczyni tezpotrafia być zaborczy i to bardzo,to idzie w 2 strony,,w drugim punkcie twojej dyskusji zgadzam sie w 100% -wiekszośc topików jest bezdennie głupia

oj nie kumam... Jak mogłeś "przegapić" taki skarb ? ech faceci - budzą się najczęściej wtedy, gdy jest już za późno. Trudno będzie znaleźć taką samą drugą osobę....wiesz chyba co mam na myśli ? szukanie lustrzanego odbicia...chociaż życzę Ci abyś takie "odbicie" znalazł. ech

wiem, ze potrafia byc zaborczy. ta meska zaborczosc niemal zniszczyla mojej-nie-mojej zycie. zaborczosc a rownoczesnie obojetnosc. nie, nie zostalem skrzywdzony przez kobiete, skad to przekonanie?

a jakos tak wyczuwałamjakbys miał niemiłe odczucia co do kobiet stad mój wniosek:)

izuchna, fajna z ciebie babeczka 🌻 no wlasnie... po mesku bylem glupi :classic_cool: mam nadzieje, ze porzekadlo "historia lubi sie powtarzac" znajdzie odzwierciedlenie w moim przypadku. oczywiscie tylko w tej dobrej wersji :D

alicja, nie :) moge miec jedynie zal do siebie, ze pewne rzeczy przegapilem, jak ostatni idiota ;) ale czytajac niektore posty na kafeterii, jestem przerazony poziomem bezmyslnosci niektorych "kobiet". ich podejsciem do zycia. zachowuja sie tak, jakby nigdy w zyciu nie uzywaly mozgu. a wiadomo, jak to jest z nieuzywanymi organami: zanikaja.

z przykroscia tez tak uwazam niestety ,rzadko kiedy moznapodjać jakieś poważniejsze tematy rozmowy,niestety ,poza tym ogólnie porównujac kafe sprzed roku zdecydowanie podniósł się poziom wulgarności,cz ęsto się zastanawiam dlaczego kobiety tak się zmieniły , a moze to moje subiektywne odczucie?

tak - ciebie pytałam nie kumam- fajny z ciebie facet i w sumie to nie rozumiem jak to możliwe , że jesteś sam( chyba , że zamknąłeś się na nowe osoby/kobiety rozpamiętując tą , której już mieć nie możesz) - piszesz, że to długa story , ale myślę sobie , że zwyczajnie powieliłeś ten beznadziejny scenariusz : poznajesz fajną kobietę i jej nie doceniasz a jak ona ma ciebie już dosyć to nagle wielka miłość, ale już za późno - jak mnie to strasznie wnerwia w was - a potem dramat - znam to i wiesz jeżeli mam trochę racji to nakopałabym ci do tyłka - teraz pozostaje tylko dobrze się rozejrzeć i nie powielać błędów - są fajne , normalne i prawdziwe kobiety - takie , które marzą o facecie , który potrafi w ten sposób nas postrzegać - ja o kimś takim marzę i jak na złość samych patałachów spotykam... :D

masz racje, niestety. kobiety coraz mniej zwracaja uwage na to, jak mowia i co mowia :( przypominaja mi mariolke z kabaretu paranienormalni.

nie kumam - to samo moge powiedziec o mężczyznach na kafeterii, tez mam wrazenie ze rzadko uzywają mózgu, a raczej, wcale

nie kumam rożsmieszę cie:) dzisiaj mój kotuś sie załamał bo pyta co oglądam ,mówię ,ze o masonach :) no i własnie zaczełam udawać mariolkę i się pytałam czy taką by mnie wolał ,no i wytrzymał 10 minut potem powiedział zebym przestała:) nie dalismy rady oboje

niunia, to nie tak. nie miala mnie dosc, bo nie wiedziala o moich uczuciach. wygrzebala sie z koszmarnego malzenstwa, bylem przy niej jako przyjaciel i tak na mnie patrzyla. chcialem dac jej czas, spokoj, chwile oddechu. nie powiesz mi, ze powinienem od razu przystapic do ataku. byla wykonczona i psychicznie, i fizycznie (jedna noga stala nad grobem). i... przegapilem te chwile, wlasnie ten "oddech". zlapala go tak nagle i tak szybko, ze zanim sie obejrzalem, byla juz kims. nie trace nadziei na to, ze moze kiedys, ktos... pozywiom-uwidim :P

alicja - hahahaha :classic_cool: mariolka mnie rozczula. jest taka... beznadziejnie pusta. taka glupiutka, ze az slodka ;)

nie kumam :) Każdy popełnia jakieś błędy, których potem żałuje. Błądzić rzeczą ludzką jest. Czasami dopiero po stracie zauważamy, co tak naprawdę straciliśmy. Najważniejsze, że potrafimy wyciągnąć wnioski. Ta umiejętność pozwala nam doskonalić swój charakter i nie powielać pewnych błędów. Lekarstwem będzie dla Ciebie nowa miłość... A swoją drogą ciekawe czy są już "kafeteryjne" małżeństwa :) ?

wiesz mariolka jeszcze jest swietnie sparodiowana,ale w realu zyc z taka kobiete?Może ty rozswietlisz moje ciemne czeluscie niewiedzy ,ale mogłbys mi wyjasnic jako mezczyzna dlaczego faceci sa z takimi kobietami?jakos oprócz celu seksualnego zaden inny nie przychodzi mi do głowy,a naprawde nie umiem tego zrozumiec>Wogóle nie wiem czy się zgodzisz ,ale odnoszę ostatnio wrazęnie ,że spotykam 3 typy kobiet: -zimne karierowiczki - bezmyslne lolitko tipsiary -mamuski i nic pomiędzy

ehh nie kumam - no fakt przegapiłeś - pewnie to jednak nie ona - na ciebie gdześtam czeka ktoś specjalny , w każdym razie dla mnie jesteś facetem niemal idealnym tylko może jakoś to ukrywasz pod jedną z b. popularnych masek: "macho boski muchachos" albo "jestem singlem i dobrze mi z tym" albo "baby do garów" :P Działasz jakoś wsferze damsko-męskiej czy czekasz aż księżniczka sama cię odnajdzie??

a jacy mezczyzni wiaza sie z takimi mariolkami? ich zwierciadlane odbicie. lub tacy, ktorzy musza miec u boku rozswiergotane, glupiutkie sikorki, ktorym latwo zaimponowac skora-fura-i-komora. tak, masz racje. te trzy typy kobiet sa coraz bardziej wyraziste. najgorsze jest to, ze to my, mezczyzni, doprowadzilismy kobiety do tego. straszne jest rowniez to, ze to kobiety zmienily nas, mezczyzn, w cieple kluchy. na szczescie jest ta szara strefa, to cos pomiedzy. ale trzeba miec farta, by to znalezc ;)

nie kumam nie wiem czy istnieją, ale tak mi przyszło na myśl. Wkońcu tutaj ludzie też się poznawają, prawda ?

prawiczek czuje sie samotny ja bym go zwiazała i wuoffowała z kefe bu ale cóz