Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety?

Polecane posty

nie wiem na czym ma polegać prawdziwość. normalna nie jestem, leczę się psychiatrycznie

nie kumam :D hahaha "kontrola jest podstawa zaufania" - chyba braku zaufania :D no dobre dobre. prawiiiku :) ileś pączków "wrąbał" ?

nie kumam - ja kupiłam - wolę ich nie popełniać żeby mi się przypadkiem znów garnek nie zapalił :O to chyba jedyna moja wada - antytalent kulinarny

Gość deko na odwyk musi iść
same nieprawdziwe i udawane są:)

niunia to jak masz jedną wade to jestes ideał, kurcze skad sie wzielas?;)

marzenna - w takim razie pasujesz tutaj doskonale - większość się pewnie leczy tylko głupio się przyznać :D:D

a jeśli chodzi o zaliczanie pączków, to zaliczyłbym żonę, ale nie mogę, bo niedawno rodziła :P

aaaa i dziewicą też nie jestem. przed slubem też nie byłam:P czy została tu ta prawdziwość zdefiniowana?

nie mowcie juz o paczkach:)

nie kumam :) no a ja zacytowałam to , co Ty zacytowałeś. Wiem, że wyszukałeś to z wypowiedzi któreś tam mądrej gimnazjalistki. Poraża takie myślenie, prawda ?

Gość depeche15
Tak. Sa.

mysleniem tego bym nie nazwal. horror :classic_cool: niezla przyszlosc nam sie szykuje... :-o mezczyzni na lancuchach, ubezwlasnowolnione kobiety...

\"Jest taki sposób stuprocentowy żebyś poznał kobietę uczciwą, dobrą, mądrą, dowcipną, i tak dalej. Najpierw sam się musisz taki stać! Bo dobro przyciąga dobro!\"

nawiązują do tego co napisała styla - nie kumam- jesteś prawdziwym i normalnym facetem?? ;)

mi mala. interesuje mnie raczej ten niemetryczny wymiar . pytam o kobiety. takie, ktore znajduja rownowage pomiedzy spelnianiem swoich potrzeb a dostrzeganiem potrzeb partnera. takie, ktore nie maja w ustach smietnika i popielniczki. takie, ktore samym spojrzeniem sa zdolne powstrzymac mezczyzne przed popelnieniem glupoty. takie, przy ktorych dom jest domem a nie miejscem do mieszkania. takie, ktore daja cieplo, milosc... przy ktorych mozna poczuc sie mezczyzna. mieszanine dzieciecej slodyczy i dojrzalej zmyslowosci. a przede wszystkim takiej kobiety, ktora potrafi kierowac mezczyzna w ten sposob, ze on nie zdaje sobie z tego sprawy, ze jest kierowany. a wymiary? wszystko to, co jest materialne i namacalne, ulega przemianie. gruby moze schudnac, chudy - przytyc. chcialbym taka kobiete, przy ktorej bede zasypial i budzil sie z usmiechem, ktorej zaparze kawe lub herbate i od ktorej uslysze: jestes mi potrzebny.

nie kumam :) pięknie wyjaśniłeś normalność i prawdziwość kobiet :) ech ...istnieją zatem normalni i prawdziwi mężczyźni...

widzisz izuchna :) taka znalazlem i, nietety, nie jest i nie bedzie moja ;) ale przezyje :) skoro jest jedna, to i druga sie znajdzie :) to samo z mezczyznami ;) zawsze sie znajdzie odszczepieniec :P