Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 a ja juz widzed twolla gebe no i sloik yyyyyyyooooo noi alke dawaj dalel osi yyyyyyyyyyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 po co idfziesz tam bo stary nbie daje tam albo juz niechce tam patrzec hihihiha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 moja najleprza diagnoza jak stara tobie tak ty starej i na odloty pl po co zajmowac sie czyms co niejest tego warte my tez potrafimy byc zlosliwymi feministami ja lubie lekarki a ona swoich lekarzy tylko z ta roznica ze ja wybieram zawsze mlode a uniej to roznie jak popadnie i taki obustronny feminizm mi pasuje hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkrisu Napisano Marzec 24, 2015 haha kobiety otwórzcie oczy, żeby badać przez o***t też trzeba zdjąć majteczki i co innego tez jest na wierzchu, więc to jeden Chuj czy o***t czy do pochwy, ja nigdy bym nie pozwolil mojej kobiecie iść do faceta, strasznie złe się czuł bym jak zdradzony, było by mi przykro w Chuj,my faceci musimy walczyć całe życie starać się o kobietę aby tam mieć dostęp, a jedną z droga nawciskaja Sb durnoty do głowy ze to tylko lekarz, Ale facet ma c***a i reaguje jak normalny samiec, takiemu to zapłacą za macanie i nagadala takiej babie durnot a ta potem lata co chwilę do niego, ja już dałem w ryj jednemu takiemu i mogę robić to bez przerwy .kobiety możecie być i zdrowe i chodzić do ginaKOBIETY przecierz lekarz to lekarz leczą tak samo wasze słowa czyli wam bez różnicy pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo szczesliwa zona Napisano Listopad 10, 2015 Jestem mezatka od wielu lat. Czest bywalam z mezem u ginekologa faceta i nie bylo problemu. Moja cipka jest dla meza .On ja lize i piesci ale lekarz to norma. Facet naoglada sie kilkanascie pipek dziennie to mu wisi kalafiorem wyglad tej czy innej szparki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2015 Losie to arab czy co? Oni notorycznie chodza nawet do zwyklego lekarza ze swoimi zonami... Zenada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdrowy medyk Napisano Grudzień 18, 2015 Wszystkie kobiety mówią że to nie przyjemne i w ogóle ale wy nigdy nie dowiecie się jaka przyjemność sprawia włożenie palcow albo nawet obejrzenie vaginy.. żeby to zrozumieć musialybyscie być mężczyznami. Wiec to co dla was jest nie przyjemne dla nas jest to jedna z przyjemniejszych sytuacji i nie wierzę że ginekologow nie kręcą kobiety. Facet to facet a natura to natura. Ginekolog musiałby być chyba nie normalny żeby nie kręciło go nagie ciało kobiety. Tak a propos z tego co się orientuję to kardiolog wybiera dziedzinę bo interesuje go serce itp pediatra "lubi" dzieci wiec wybiera daną dziedzinę itd a gin raczej musi lubić kobiety dlatego wybiera tą specjalizację przecież nawet przy porodach nic nie robią tylko siedzą i obserwują a położne zajmują się wszystkim. Wiec drogie Panie jeżeli się szanujecie znacie moje zdani do kogo powinnyscie iść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdrowy Medyk Napisano Grudzień 21, 2015 Po większości wypowiedzi tutejszych kobiet utwierdzacie mnie w przekonaniu jakie jesteście naiwne i głupie. Tak jak to ktoś wcześniej napisał że jak widzicie faceta w białym fartuchu to już nic go nie rusza... Aż się dziwię jak można być tak ograniczonym jak kobiety które się wypowiadają na temat waszych wizyt w gabinecie. Ps. Jeżeli to lekarz jak każdy inny to dlaczego chodzicie tam same bez swoich facetów lub dlaczego faceci są wypraszani na czas badania (nawet w ciąży!) gdzie jest to totalna dyskryminacja płci męskiej. To jest wasze dziecko i lekarza czy wspólne (Twoje i Twojego faceta) Paranoja z tymi zbokami bo lekarzem to on nigdy dla mnie nie będzie. Wybiera najprostszą dziedzinę na medycynie zwyczajnie z lenistwa i swojego zboczeństwa a głupie babki chodzą tam na wizyty wpatrzone w nich jak w obrazek i wierzą we wszystko co im powiedzą.. Naiwność kobiet nie zna granic. Bardzo wielki szacunek dla tych Pań które na taką wizytę wybierają kobiety w danej dziedzinie. Są to stuprocentowe kobiety a nie te łajdaczki które rozkraczają się przed każdym zboczeńcem albo i kilkoma zboczeńcami a przed własnym facetem pewnie się zasłaniają i udają zakonnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MW St Napisano Styczeń 9, 2016 A zaś moja żona woli iść do kobiety twierdzi że się lepiej czuje ona doskonale wie ze jestem zazdrosny ale to jest zdrowa zazdrość jak idzie do mężczyzny ginekologa ale za każdym razem mówi czy mogę pójść z nią bo się lepiej czuje jak ja jestem i to badanie wygląda dużo inaczej jak ktoś siedzi i obserwuje ich kobiety też są wtedy delikatne także to zależy niebroniąc tutaj nikogo ale zabraniać kobiecie iść do ginekologa mężczyzny to trochę chore bo to jest lekarz jak każdy inny co nie zmienia tego że mężczyźni tacy są że są zazdrośni o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2016 Ja jestem mezatka i to bardzo szczesliwa,kochna i kochajaca mrza. Do ginekologa chodze od wielu lat kobiety, mezczyzny co za roznica. Na NFZ przyjmuje mezczyzna. Kiedys bylam z mezem u niego i maz byl w gabinecie. Maz piesci mi cipkr ,lize lechtaczke i robi wiele innych rzeczy do ktorych zaden facet nie ma prawal A c**ek to ginekolog sie naoglada tyle ze jemu powiewa. Licza sie w tym zawodzie pieniadze. Ja mam c**eczke dla meza a samo badanie to tak jak badanie garfla ,uszu czy czegokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TeżZazdrosny Napisano Marzec 31, 2016 Tak, jak facet bzykał inne przed Tobą i bzyka nadal inne będąc z Tobą, to na pewno nie będzie zazdrosny o ginekologa. I może z czasem "te" widoki powszednieją ginekologowi, ale na pewno zawsze pozostanie mężczyzną i na pewno wybór specjalizacji nie był dla niego aseksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2016 wynaturzenia są dziwne, zazdrość panów w kontekście naszego zdrowia, to chyba jakiś żart. Mój mąż, kiedykolwiek potrzebowałam pomocy, zawsze kierował się fachowością lekarza. Nigdy nie słyszałam , nie idź do lekarza faceta. Kiedy coś mi dolegało, to najważniejsze było moje zdrowie. Zawsze jak tylko mógł, jechaliśmy na badania razem, żebym była spokojniejsza. Sam szukał specjalistów i nie grała roli płeć tylko fachowość. Kiedy powiedziałam mu, że wolę chodzić do konkretnego ginekologa - pana, to najważniejsza była moja decyzja. Nawet się śmiałam, czy nie jest zazdrosny. Życzę wszystkim paniom takiego męża ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2016 Ja myślę, że dużo zależy od nas samych kobiet. Ja sobie z mojego żartuję, ale wiem, że najważniejsze jest to, że lekarz jest fachowcem. Mam ten komfort, że "Mój" lubi jak jestem seksowna. Jak byłam w ciąży, zabierałam go na badania ginekologiczne, zawsze się mu podobało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina 25 Napisano Czerwiec 16, 2016 Zgadzam się z koleżanką powyżej. Same musimy być mądre. Ja mojego załatwiłam prosto, kazałam mu wybrać w co mam się ubrać na wizytę u ginekologa. Najpierw miał minę jak kot na puszczy, potem coś kombinował, a na końcu się poddał i powiedział, że zostawia to mi, ale ma być ładnie. To przełamało lody, a wizyty stały się chlebem powszednim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia 345 Napisano Lipiec 27, 2016 Chyba zdrowie jest najważniejsze. Ja mam komfort, bo mój mąż bardzo lubi jak jestem zmysłowa, więc nie było problemów jak wybrałam sobie lekarza. Dostałam od niego również propozycję innego lekarza, też faceta, ale zostało przy moim. Wiem, że sam szukał kogoś dobrego i to jest dla mnie cenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 Wszystkie jesteście porabane trochę czy to nie to że wolicie faceta bo was to troche kręci żadna tego nie powie poco kobiecie pokazywać jak można spokojnie facetowi i niech ktoś powie że nie to zaraz że niedba o zdrowie zacofany itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak karzdy inny Napisano Wrzesień 19, 2016 Wam kobitki łatwo mówić ale ja tego faceta rozumiem myślicie że dla niego to jest łatwe widzieć że jego ukochana właśnie jest że tak powiem obmacywana przez innego faceta mimo że to lekarz ale lekarz też człowiek więc kto wie co ma w głowie zresztą kobitki wierzdżacie na tego faceta ale jak wy byście się czuły ja by on był takim lekarzem i codziennie sobie przyjmował same kobiety i one przed nim by się rozbierały a on by je sobie że tak powiem obmacywał. A to że on jest zazdrosny to znaczy że bardzo kocha to dziewczyne ja też jestem facetem i mam takie same odczucia jak on i tyle mam do powiedzenia i według mnie karzdy facet który ma taki problem powinien szczeże porozmawiać ze swoją dziewczyną i tyle napewno nie będzie zła a pokarzecie że kochacie ją i zależy wam na niej i ona pujdzie do kobiety ginekolog i nie będzie problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2016 do postu wyżej: Zanim napiszesz coś mądrego,sięgnij po słownik ortograficzny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak karzdy inny Napisano Wrzesień 19, 2016 Przepraszam ale pisałem w pośpiechu i może kilka byków zrobiłem ale według mnie najważniejsze jest o co chodzi a nie czy blędy są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak karzdy inny Napisano Listopad 16, 2016 Ja niewiem wszystkie panie mówią zdrowie najważniejsze to tylko lekarz itp. Jestem facetem i powiem tak przeczytając wszystkie wypowiedzi stwierdzam że żaden facet nie powiedział że nie chce aby jego kobieta była zdrowa że zdorowi nie jet najważniejsze racja to tylko lekarz więc jaka wam różnica kobiety czy to facet czy kobieta. Ani jeden facet nie bowiedział że nie dba o wasze zdrowie żaden. Wy wszystkie mówicie zdrowie najważniejsze ale mówice cały czas o sobie a o facecie który się nerwuje prze to że inny facet was dotyka nie pomyślicie a jak wiemy nerwy też szkodzą zdrowiu o tym żadna nie pomyślała. Albo że czyjś facet nic nie mówi na ten temat ale skąd wiecie że nie ma z tym problemu że go to nie męczy i nie ukrywa tego bo się boji powiedzieć bo zaraz dostanie op. A facetach żadna nie myśli. Puknijcie się drobie panie w głowe bo ja osobiście pozamykał bym w kopalniach wszystkich facetów ginekologów. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2016 To kobiety lekarki także zamknij, a może pielęgniarki także w końcu także oglądają facetów nago i nawet dotykają czasem. Naprawdę myślisz, że kobiety nie reagują na jakiegoś "top" modela ? Reagują tak samo jak mężczyzna, w tym ginekolog na widok młodej "laski". Ostatnio gdzieś pisało, że były jakieś badania, z których wyszło, że 83 % kobiet reagowało takim samym podnieceniem na widok nagiej kobiety jak nagiego mężczyzny - czyli ginekolożka także może się podniecić przy badaniu atrakcyjnej pacjentki. To, czy ktoś się podnieci czy nie nie ma znaczenia jeżeli swoją pracę wykona profesjonalnie bez naruszenia godnośc***acjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak karzdy inny Napisano Listopad 17, 2016 Och kolejna kobieta się znalazła dobrze ale jak kobieta szanuje swojego faceta to zrobi wszystko aby był zadowolony i spokojny a skoro przeszkadza to niektórym to nic wam nie szkodzi iść do kobiety taka prawda jest tylko wielkie oburzenie bo facet woli aby jego ukochana chodziła do pani i wczym problem ja niewiem on jest spokojniejszy i chyba lepiej z tych spraw zwierzać się kobiecie niż męszczyźnie zresztą zatanówcie się czemu tam się pchają do takiego zawodu i nie wiecie co mają w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak karzdy inny Napisano Listopad 17, 2016 A po drugie nie rozmawiamy titaj o modelach pielengniarkach tylko o ginekologach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 Ja chodze do takiego ginekologa ktory ma dobra opinie. Staram sie na NFZ. Maz byl tez kiedys ze mna u mezczyzny ginekologa. Siedzial z boku. Maz wie ze moje cialo nalezy do niego a ginekolog wykonuje swoja prace. To mezczyzna nie moglby byc badany przez urologa kobiete albo przez pielegniarke. Kocham meza i maz mnie. Moja cipcie oglada i caluje bo jest jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Witam ja chodzę z żoną do ginekologa to jest gdzieś od 15 lat średnio raz w roku pamiętam jak byliśmy pierwszy raz razem lekarz wtedy nie bardzo chciał się zgodzić na moją obecność przy badaniu ale jakoś się zgodził teraz zawsze do niego chodzimy i nie ma już z tym problemu A z punktu widzenia faceta kobieta na fotelu ginekologicznym w trakcie badania wygląda cudownie mnie to bardzo podnieca choć nigdy wprost tego jej nie mówiłem myślę że ona to wie bo jak wracamy do domu to zawsze chce żebym w nią wszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 ludzie są jednak zacofani(faceci chyba bardziej)a myslałam że czasy średniowiecza mamy dawno za sobą.gdyby mi facet zakazał chodzić do faceta ginekologa to bym pomyślała że ma coś nie tak z głową.przecież normalny człowiek nie sieje takich głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2017 Jak jesteś sama to możesz chodzić do kogo chcesz gdy jesteś w związku to dla dobra związku intymność to ty i partner a nie ty i ginekolog! !Dlatego my obojętnie czy kobieta czy facet ginekolog zawsze przy badaniu nawet krocza jest obok mąż bo jest wielu ZBOCZONYCH ginekologów i nawet ostatnio onkolog tysiące pacjentek molestował! Mąż również wspierał porody takie przeżycia łączą partnerów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2017 Jak jesteś sama to możesz chodzić do kogo chcesz gdy jesteś w związku to dla dobra związku intymność to ty i partner a nie ty i ginekolog! !Dlatego my obojętnie czy kobieta czy facet ginekolog zawsze przy badaniu nawet krocza jest obok mąż bo jest wielu ZBOCZONYCH ginekologów i nawet ostatnio onkolog tysiące pacjentek molestował! Mąż również wspierał porody takie przeżycia łączą partnerów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2017 Jego prącie w tobie pracuje w tobie jak zwiernik gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facet jak każdy inny Napisano Marzec 6, 2017 Ja mam swoje przekonania i nie pozwole by kobiata na której mi zależy była oglondana przez innego ja wiem co my faceci jak widzimy c**eke robi nam sie w głowie dlatego moja kobieta będzie chdzić do pani i już mamy to ustalone szczerą rozmową komu to nie pasuje ten ma problem ale jak są takie osoby co tego nie rozumiął to widać są nie normalni ja widzialem tych facetów ginekologów prwie wszyscy wyglondają jak zboczeńcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach