Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jedna z was

Przeczytajcie co napisała jedna z kobiet w ciąży o swoim nienarodzonym dziecku

Polecane posty

no i co z tego że się tłumaczyła.... bo jak ktoś powiedział ,że ciąża nie planowana, a była planowana to, to powiedziała i już... i ja nie zauważyłam jej wielkiego tłumaczenia, napisała tylko ,że dziecko jak najbardziej planowane i że żartobliwie tak dziecko nazwała i tyle... a że nie tylko ona mówi tak o swoim dziecku to już co innego... angioletto🌼 Na a odpośnie mówienia na dzieci- to moja mam nie raz mówiław żartach , bachory, smarkacze, czubki i nie wiem jak jeszcze. Gada nawet jak się wydurniam z siostrą a ona już nie może z brechtów to mówi: Jak sie urodziły to trzeba było kotom na pożarcie rzucić ,a nie człowiek się zlitował bo takie ładne, a teraz cyrk w domu:P I co my się z tego śmiejemy, bo wiadomo ,że to nie prawda :P Moja rodzina to patologia ojoj :P heh

Gość kujawiaczek jeden
:D Z tymi kotami dobre.

hej Emti,kochana,nie ma sensu dalej gadac na tym topiku.temat wyczerpany:) autorka ma powazny problem,ale to juz jej sprawa:)

Bo tak to jestJak dziecko małe, to człowiek chciałby je zjeśćA jak dorasta - to człek żałuje, że tego nie zrobił :)Wracając do tłumaczenia się autorki - zarzucanie Jej, że się tłumaczy, jest mocno na wyrost.Każdy ma prawo do obrony i nikt nikomu nie może zabronić sprostowania.Ja również sprostowałabym, gdyby ktoś skłamał, że moje dziecko jest z wpadki - bo mam prawo do tego, to moje dziecko i mogę nie życzyć sobie, by ktoś - kto nie ma o mnie bladego pojęcia - głupoty takie, czy siakie - na forum wypisywał.

Gość EMTI............
kotom bylo ok, bo to przeciez liczba mnoga :D a swoja droga - ale autorka przesadzila i z igly widly zrobila :P