Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erniczek

do gina w spudnicy czy w spodniach?

Polecane posty

Gość erniczek

Zauważyłam dużo kobiet w spodniach. ja chodze wspódnicy. Mam komfort ściagając bieliznę i idąc przez pomieszczenie na fotel w spódniczce niz jakbym miała zdjąc spodnie i praktycznie z goła pupa maszerowac do fotela. jakos lepiej mi jak nie swiecę pupą. A jak wy?

Gość zdecydowanie w spodnicy
ostatnio nawet majtki i rajstopy w kiblu zdjelam i poszlam w samej kiecce i kozakach :-P

Gość erniczek
ja wchodze do gabinetu a tam nie ma miejsca na przebranie się,więc przy jego stoliku zdjełam rajstopy matki-połozyłam na swoim krzesełku i w spódnicy pomaszerowałam na fotel.nie musiał mnie od tyłu oglądac -bo pupa zakryta była. jednak szkoda ze nie ma miejsc na zdejmowanie ubranka. Dobrze ze bielizna ładna była, bo widzialam ze jakoszerknął co kladę na krzesło:)

Gość mnie bez roznicy
czasem spodnica, czasem spodnie...jakos nie robi to dla mnie roznicy :) w gabinecie jest parawan dla pacjentek, gdzie spokojnie mozna sie przygotowac do badania.

Gość a co za różnica
przeciez w gabinetach sa te jednorazowe spódnice zielone z fizeliny

Gość płaczi placz
można spokojnie sie rozebrac ,ale wychodzisz z gołym tyłeczkiem i od razu oko lekarza może spasc na dół, a poco?niech zajrzy tam dopiero jak usadowię sie na fotelu-ja tak robię. Stawiam na spódniczkę.

Gość magda pe el
ja nie mam takich problemów; mój gin mówi "proszę na fotelik", po czym siada sobie za parawanem; potem pyta, czy już jestem gotowa do badania i dopiero wtedy wychodzi. Kulturka ;) Za to moja pierwsza ginka mierzyłą mnie równo przez cały "proces" rozbierania i ubierania. Tam tylko spódnica zdawała egzamin.

Gość w spodniach
w ogóle nie chodzę w spódnicach. Jest osobny pokój do przebierania, ginekolog wchodzi za parawan dopiero jak jestem na fotelu. Zresztą jakoś już mnie to nie krępuje, po tylu wizytach.

A co za różnica, tak czy siak prędzej czy później będzie miał okazję żeby sobie popatrzeć. U mojego gina jest oddzielna przebieralnia do przygotowania się do badania - nawet z ubikacją i umywalką, więc w razie awarii można się na szybciutko podmyć i lekarz nie ma okazji oglądania mojej bielizny. Wychodząc z przebieralni od razu na wprost jest fotel, więc też nie trzeba paradować przez cały gabinet.