Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaaaa

osamej wodzie

Polecane posty

Gość Grubciaaaaa

A więc w dniu dzisiejszym zaczęłam nową głodówke i mam nadzieję że mi się uda... Mianowicie w planach mam przez 3 dni ciągnąć na samej wodzie a następny tydzień na samych ważywach i owocach przywiązując znaczną wagę do kalori nawet w nich mianowicie nie więcej niz 200 kal dziennie... A no i tabletki na przeczyszczenie przez ten czas lub lewatywa aby w 100% oczyścić organizm z toksyn... Chętnych zapraszam... wiem że to nie zbyt zdrowe...

Gość do nestee
podaj jadłospis co jesz na swojej diecie

Gość alllooo
warzywach to po pierwsze..a nastepne ok schudniesz a pozniej jo-jo jak nic i dwa razy wiecej...juz to przerabialam..moze lepiej jesc zdrowo i poruszac doopa troche???

tyle sie trabi o tym jak sie NIE odchudzac, i nadal ludzie takie glupoty wymyslaja...

Jak sie zmieni swoje nawyki zywieniow to sie nie przytyje poza tym zamierzam po 100kcal na tydzien dokladac jak schudne wiec jojo mo nie grozi raczej

Gość Grubciaaaaa
Jestem dość aktywna fizycznie mianowicie dziennie robię około 500 przysiadów 1000 brzuszków 2000 skoków przez skakankę 750 nożyc 25 minut rowerka 25min rozciągania i podnoszenie nóg do konta prawie 90stopni po 250 powturzeń na nogę... A i przepraszam za błędy dzisiaj nie myślę za bardzo...

Gość alllooo
nestee...chyba jednak malo wiesz o dietach..o organizmie..no coz..podejrzewam,ze za jakis czas znow Cie spotkam na tym dziale i bedzie pomocy!!schudlam ale przybralam po tym dwa razy wiecej...co robic???i wtedy mozemy pogadac bo teraz zle robisz ale coz...nie moj organizm nie moje jo-jo...sama sie przekonasz to pozniej przyzansz mi racje...

Gość paseczkowa krowa
dziewczyno idź do ditetetyka, radze ci bo na głodówkach nie wytrzymasz dlugo, nie jedna ty to przerabialas i wiem co mówie

Dziekuje za rady ale raczej nie skorzystam mam do schudniecia 20kg wiec nie bede sie bawic w jakies diety zeby co pol roku sie odchudzaacc a tak efekty mam

Gość maria11

Gość alllooo
nestee..ja tez mialam tyle..i schudlam owszem..zrac malo..i co?teraz znow mam 20 kg do schudniecia..za nic powtarzam za nic po takiej racji kalorii pozniej nie opanujesz glodu i efektu jo-jo...nawet jak bedziesz jesc sama marchew organizm wyciagnie z tego zapasy..bo drakonsko go teraz traktujesz..

Gość maria11
"w 100% oczyścić organizm z toksyn..." w czym problem? nawet lekarze zalecają krótkie głodówki

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
a ja jestem za neste bo sama wiem ze dieta 500kcal to spoko moze nie najrozsadneijsza i prowadzi do czegos tam ale jak sie chce to sie ma :) sama przearbialam do tej pory kilka razy mialam jojo i co z tego i sie i tak nei nauczylam a jak bedzie tak dluzej ciagla a potem racjonalnie sie odzywiala to nie wroci jej tyle przestancie ja teraz tez jestem na diecie 500kcal tzn +/-100kcal zalezy od dnia i co i jest dobrze jem warzywa i owoce cwicze i zyje. dajcie spokoj. wymadrzacie sie , tak sobie wmawiacie i co niby wasze diety sa zdrowe bo sie chudnie wolniej i na dluzej pfff a i tak grube jestescie jak ma wrocic to i tak wroci...ehhh MA SIE TO CO SIE CHCE MIEC :)

Do allooooo to jak to zrobilas ze tyle przytylas po diecie??objadala sie??slodycze fastfood?nie wierze gdybys po woli wychodzila z diety dokladajac po 100kcal na tydzien pewnie bys nie przytyla?

Gość Grubciaaaaa
A ja co do tego jojo to powiem ze nie koniecznie... w przeciągu 6 dni schudłąm 6.5 kg a późneij zaczęłam jeść jak mały beduin... i co ważylam 58 a teraz waże 54 w trakcie ważyłam 52.5/53 Nie jest tak źle jak wszyscy nówili... Więc mam nadzieje ze teraz też nie bezie :P

tak, Maria, krotkie glodowki. A 1,5 tygodnia to chyba nie jest krotko - bo 200 kcal warzyw nie nazwiesz chyba jedzeniem?

Grubciaaaaa z takim ruchem nie potrzeba głodówek albo jestes bardzo nieszczera, albo... głupia... wszyscy wiedzą, że trzeba jeść by schudnąć wg zapotrzebowania kcalorycznego, a tak spalisz mięśnie, zagłodzisz się i skończysz w lodówce

Gość alllooo
marioo..sa lekarze ktorzy zalecaja i sa przeciwnicy ...

Gość alllooo
nestee..nie..nie objadalam sie..powoli wracalam do snaidan obiadow.i w 8 miesiecy wrocilo wszystko..najpierw kg pozniej dwa..piec a pozniej polecialo..i stad wiem..no ale coz zycze powodzenia..naprawde szczerze:)ja teraz inaczej walcze i mysle ,ze to ostatni raz..i na zawsze wiem,ze moim sprzymierzencem sa warzywa,,ryby..chude miesko..nabial..a przede wszystkim parowar..i bedzie dobrze..no i ruch:)

Grubcia, ile wazysz teraz? tak_od_tak_i_juz_O_ - sama sobie zaprzeczasz, mialas kilka razy jojo, ale uwazasz ze 500 kcal to dobra dieta, dobrze rozumiem? No i tak, mow sobie, ze to my jestesmy grube, poki co to tu 500-kaloriowa Nestee ma 20kg nadwagi, nie ja 🖐️

Gość Grubciaaaaa
Ja jadłam dość niezdrowo i to dla tego ćwiczenia nie pomagają bo mama we mnie wszystko co najgorsze wpycha... Mój organizm jest zaśmiecony i w ogóle mam kiepską przemiane materi co jest powodem lykania tabletek... A co do tych wolnych diet... dla mnie nie ma nic gorszego bo jak by nie patrzeć żałujesz sobie wszystkiego prze pół roku żeby zgubić 10kg a ja to gubie w niecały tydzień jak chcem... I co i później połowa mi wraca ... ale mogę ja zawsze zgubić w kolejnym ygodniu gdy ty będziesz ciągle ważyłą 110kg...

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
wiecie co po tych swoich dietach "porzadnych" jak bedziecie wpierdalac tak ze sie uszy wam beda trzesly to i tak przytyjecie, wiec wiecie co po co sie odchudzacie? a nestee chce schudnac i wie czego chce i co zdaje sobie sprawe jak do tego podejsc. ja jestem za nia wiec sorry ale mnei irytujecie. glodowki sa okej !!!!!!!! mimo ze uzaleniaja...

Gość Grubciaaaaa
Teraz ważę 55/54kg a chcę dojść do 43 bo chcem wrócić do fotomodelingu jak wieki temu... Ale to inna bajka

Grubcia, czyli zeby nie byc na diecie pol roku, wolisz byc na niej cale zycie? I jeszcze do tego poswiecic wlosy, paznokcie... Super.

Gość maria11
grubcia....powodzenia mówi o -- w planach mam przez 3 dni ciągnąć na samej wodzie a następny tydzień na samych ważywach i owocach więc to tylko 3 dni ! ja bym dodała soku z cytryny do wody, może nawet miód a warzywa zasapiłabym sokami warzywnymi... każdy powie coś innego...a ja na żadnej diecie nie schudłam ni cholery!!!!!!! dopiero jak zrobiłam oczyszczenie, 4 dni bez obiadu, chleba...to coś sie ruszyło i potem byłam na diecie...

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
wiem wiem ze zaprzeczam sama sobie DOBRZE CZYTASZ :) ale co ja poradze ze sie odchudzac nie potrafie ! bo to nie o to chodzi ze za szybko schudlam tylko ze sie nie pilnowalam bo mi psychika siada tak serio hah :)

Do te verde odzczep sie od mojej wagi!!!!!!!!!!!ja bylam kiedys bardzo chuda wazylam 46-48 przy wzroscie 164 a przytylam bo zaczelam fastfoody jesc mi.in a poza tym mieszkam zagranica a zarcie tutaj tuczy tez

Maria, Grubcia chce byc 3 dni na glodowce, plus tydzien o dwoch pomidorach dziennie, potem chce przytyc 5 kg, potem znow schudnac 7, potem przytyc 5, i tak do usmiechnietej smierci.