Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anius0503

Blizna po kolczyku w nosie

Polecane posty

Gość anius0503

Witam!! Mam kolczyk w nosie od prawie 3 lat. Zastanawiam się nad jego wyciągnięciem i nie wiem czy mi się zrośnie, czy będzie widać itp. Koleżanka ze szkoły również po ok 2,5 wyciągnęła i twierdzi że jej w ciągu 3 dni zarosło, ale osobiście się jej nie przyjrzałam. Proszę o opinie.

Gość 123aaa
zarosnie ale blizna zostanie

Gość anius0503
Ale widoczna?

Gość 123aaa
tak

ja przez tydzien nie nosilam kolczyka bo pracuje w zywnosci i nie moge.. dzisiaj mam wolne i z trudem znalazlam dziurke.. bolalo i leciala krew ale nie chce zeby mi zarosla dziurka bo gdy wyciagne kolczyk mam w tym miejscu czarna kropke :( znam dziewczyne ktorej zarosla dziurka i tez ma taka kropke.. jest jakis sposob zeby to zbledlo lub zniklo?? niechce juz miec kolczyka bo meczy mnie to wkladanie i wyciaganie za kazdym razem jak de do pracy ehh..

Gość anius0503
A masc na blizny pomoze?

Gość xyz22
ja mialam kolczyka w nosie w szkole sredniej tj jakies 2 lata temu. teraz go nie mam, slad jest niewielki. bardziej widoczny jak mi nosek zmarznie wtedy to miejsce robi sie lekko czerwone. ale tak ogolnie to spoko. smialo wyciagaj. ja sie balam ze bede miec dziure w nosie bo mam "gruby"nos i bardzo ukrwiony (tak mi powiedzieli przy przebijaniu). ale zaryzykowalam. nie stracilam nic. pozdro