Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaffeteranka

Kto chce tak NORMALNIE pogadac?

Polecane posty

Gość kasik kasik
zapraszam do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Oooo! hahaha, albo dzisiaj takie coś czytałam "czy ja jestem w ciąży?! Nie uprawialam sexu, ale chłopak ocierał penisem po mojej cipce. czy możliwe że ten płyn mnie zapłodnił?!!!" Bosz... :D A ost jeszcze takie coś "Połknęłam spermę. czy ona mogła mnie zapłodnić?" Przez żołaądek na 100%! ha :D

kasik- ja akurat nie lubie tych marokanskich bubli...do tego cholernie drogie a zero klasy

agnieska- bouhaha! co za glupie gowniary! ja poznalam kafe przez maila od kolezanki z linkiem- nietypowe zareczyny...Napewno kazdy to zna, facet takiej jednej wlozyl piersciionek do tylka!

hahahaha :D omg. Super zaręczyny... :D ja na kafe często szukłam jakiś porad jak czegoś nie wiedziam, tzn. jakieś pierdołki, a nie wielkie życiowe sprawy :D i tak pewnego dnia (jakiś tydzień temu) zaczęłam szukać jakieś aktualne tematy i się zarejestrowałam i tak sobie siedzę wieczorami jak nie mam co robić :D

Cześć Dziewczyny. :D A ja właśnie stworzyłam swoje Cv i ono tylko utwierdziło mnie w przekonaniu jak bardzo jestem zajebista. :D :> :P

Lady Love, no dokładnie. Pcieszyłam dziewcze aby się tak nie zamartwiało.. Ale żeby rozumu nie mieć w tym wieku? Dobrze że zdała sobie z tego sprawę czym to się kończy :D

Czasami mozna sie niezle posmiac, ale dobrych porad to chyba tutaj sie raczej nie dostanie

Euforyczna :D czasem to czytałam posty z 2005 roku :P No fakt, rzadko znajduje.. ale czasmi jest :p ale nei załamuję się jak nie ma :D

Helllo klempa- a co jest takiego zajebistego w twoim cv?...Napeno nie jest lepsze od mojego(;

Euforyczna, no właśnie nie ma w nim nic specjalnego. Tak się tylko pocieszam i pragnę, aby mój współczynnik własnej zajebistości choć trochę podskoczył. :D :P

No i pouciekały dziewczyny. :D Przyszła Klempa i wysztraszyła. :D

Gość fiku mika
ja też chcę normalnie pogadać, dziewczyny cześć!:)