Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 lata

33 lata, brak dobrej pracy, brak meza, brak dziecka..

Polecane posty

Gość szczęsliwa30
no wiesz , ja na Twoim miejscu bym się trochę martwiła, ja mam 30 mąż, dziecko,dobra praca, już czas na to

Gość mam to samo tylko
a ja wlasnie dopiero wrocilam do domu. gdzie mam kogos poznac jak wkolo same pary?

Gość agnieszynka80
Ja mam 29 lat prawie, meza i dopiero od niedawno naprawde fajna prace. Coz do facetow to trzeba miec troche szczescia, ale tez i nie wolno miec nie wiadomo jakich wymagan. moj jest przecudowny ale przeszlam tez z nim ciezzsze chwile bo byl bez pracy, potem byl czas, ze bez pracy bylam ja ale mysmy sie nawzajem wspierali. A co do pracybto trzeba szukac, rozsylac cv gdzie sie da i nie spoczywac na laurach.

Gość a co wy myslicie ze ci co nie
maja pracy to spoczywaja na laurach i cv nie wysylaja? tak trudno sobie wyobrazic ze ktos wysyla cv i nic zero odzewu?

Gość Luśka ze złamanym sercem
Taaaa, mi też wszyscy zawsze mówili, ze na pewno znajdzie się ten właściwy i co, kicha. Albo się ma to szczęście oraz potrafi dobrze wybrac, albo nie. :)

Gość lanegra343
Dlaczego single/samotni mysla, ze jak ktos ma juz meza i dziecko, to jest automatycznie spelniony i szczesliwy?? Zdradze wam tajemnice, wiekszosc malzenstw z dziecmi, ktore na zewnatrz wygladaja na szczesliwe, wcale takie nie sa. Nie idealizujcie tak zycia rodzin.

Gość jennifer333
Mogę się podpisac rękami i nogami pod tytułem wątku autorki, wydaje mi się że wokół wszyscy sparowani są jako tako szczęsliwi ale może rzeczywiście posiadanie męża i dziecka wcale nie gwarantuje szczęścia? Jednak samej nie jest łatwo, w dodatku nie mając pracy i w tym wieku mieszkając z rodzicami czuję się strasznie :((

Gość w momencie gdy
autorka zakladala topik mialam tez 33 lata. dzis 35 i nadal bez dobrej pracy meza i dzieci

Gość jennifer333
Z drugiej strony często słyszę od znajomych którzy mają męża/żonę, dom, dzieci, że wcale nie są tacy arcy-szczęśliwi na jakich wyglądają, że wciąż im czegoś brakuje, że niby jest rodzina, jest praca, są pieniądze.. pomysleć by można, że czegóż im brak, a jednak.. Może więc to szczęście zależy tylko od tego jak myślimy o sobie i swojej sytuacji?

Gość no podobno musimy
znalesc szczescie w nas samych. ale wiadomo gdy ma sie kogos obok meza dziecko dobra prace to troszke latwiej jest

Gość ree544
a ja wcale nie chce meza i dzieci,wielkiej kariery nie zrobilam,ale ma milosc swego zycia i jestem szczesliwa,po cholere Ci malzenstwo w dzisiejszych czasach?:O

Gość no podobno musimy
no tak ale masz milosc . mi niekoniecznie zalezy na mezu ale na milosci tak

Autorka na pewno masz zly stosunek do ojca, ktory taka sytuacje powoduje, bo Twoja poswiadomosc jest na niepowodzenie przez to zle zaprogramowana!