Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 231rewaxfv

niskie kobiety sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Gość niskie nie obrażają
wysokich pod kątem wzrostu. To dziwne biorąc pod uwagę fakt, że według wysokich to one powinny miec kompleksy.

Gość facettttttttt
bo powinny:P

Jeszcze nigdy nie usłyszałam, że jestem nieatrakcyjna przez moje 160cm. :o Dobrze mi z tym, bo wg mnie to słodsze, ale co kto lubi.

Gość
Pierdolicie Hipolicie. Coś mi się zdaje, że ten topic założyła kobieta co poza wzrostem raczej innych zalet nie posiada. Przynajmniej jest komu w rodzinie firanki zawieszać :P

temta bez sensu ja mam 172cm i mam powodzenie mam nizsze kolezanki ktore wg mnie sa ladne i sympatyczne i tez maja powodzenie ale dla kogos to moze wydawacsie za trudne aby uswiadomic sobie ze wzrost i powodzenie nie ida w parze!:)

Gość
z pazurem => tylko w przypadku facetów jest ta zależność, że jak kurdupel to ma przechlapane :P

Gość
z pazurem => właśnie - ubolewasz. I poza ubolewaniem nic nie zrobisz, nieprawdaż? Dla 99,99% kobiet facet musi być wyższy i tyle. Dobrze jak jakaś skrzaciczka nad takim się ulituje, ale i te najczęściej chcą mieć faceta cyt."w którego ramionach można poczuć się bezpiecznie", tj. wyższego co najmniej 5 cm od siebie.

Gość erotomanroman
Niskie sa malo atraskcyjne zwlaszcza jak ty masz dlugiego fallusa a ona mala cipke

Gość UGHUGY
niskie najlepiej obciągają bo usta mają na wysokości męskiej pachwiny

Gość a ja mam prawie 180
i zawsze przystawiaja sie do mnie same kurduple :o

Gość gość
Małe jest piękne? :D one się chyba w lustrze nie widziały

Gość gość
Niskie jeszcze nie przyleciały :D

Gość średniego wzrostu kobitka
ja jestem średniego wzrostu,idealnie uważam,a mężczyzni wolą nizsze kobietki bo mogą nad nimi dominować i chronić je,a nie jakieś tyczki których nawet nie są w stanie dźwignąć

Gość gość
nie musi dźwigać, może poturlać, ewentualnie ta duża jego przez próg przeniesie :O

Gość gość
autor jest totalnym analfabetą szkoda ze takie osły nie sa oczytani i nie wiedza ze niskie 160-167- kbiety sanajatrakcyjniejesz maja najwioekszy sexpeal !

Gość gośćtujka
zgadzam się,te 160-167 cm zawsze miały i będą miały największe wzięcie,mężczyzni potrafią olać nawet te piękne wysokie i związać się z niższymi brzydszymi bo te niższe sprawiają wrażenie słabszych,delikatniejszych

Gość gość
Mam delikatniejsza figure niz wiele niskich :) w doopke sie ugryzcie krasnale

Gość gość
Wszystko kwestia gustu i przyzwyczajenia. Mam 179 wzrostu. Parę Plusów i Minusów z mojego punktu widzenia: -zawsze było pełno facetów obok mnie, najczęściej starszych -sprzedawali mi alkohol zanim byłam pełnoletnia, -przytyje parę kilogramów nikt nie zauważy, -założę spódnice- rozpływają się nad moimi nogami - mogę stać dalej- wszystko widzę. -problem z kupieniem ubrań (rozmiar mam S ale znajdźcie mi takie bluzki, żeby rękaw był długi- najczęściej jest 3/4) -często bóle kręgosłupa, szczególnie po zmywaniu, nie mam przystosowanych wysokości szafek;/ -często lustro jest za nisko -w przymierzalniach zdarza się ze głowa mi wystaje ponad - od razu widać kompleksy niższych facetów i potrafią dopiec, szczególnie jeżeli to kierownik, ktoś wyżej postawiony To tyle co mi przychodzi do głowy tak na pierwszą chwilę. Z obcasami nie mam problemu, mąż ma ponad 190 wiec często noszę szpilki- bo lubię;) Ja akceptuję siebie i pokazuję swoje atuty, niższe osoby też robią tak samo. Wszyscy muszę jakoś żyć;) nie lubię tylko uwag wyższych Panów jak się zaczynają spotykać z niską dziewczyną , że chociaż do p**y nie musi się schylać;/ okropne ..

Gość gość
Wszystko zależy od urody

Gość aanake
Marilyn Monroe miała ok 165 cm,bez komentarza

Gość gość
Marylin byla grubaska I robia z siebie dziwke, w tamtych czasach to bylo cos hehe

Gość gość
:D:D

Gość gość
To prawda

Gość gość
dzisiejszy p****** ny świat w którym liczy się tylko wygląd

Gość gość
Co ty wogóle gadasz? :-/ Jeśli kobieta jest piękna, subtelna a przy tym jeszcze drobna to wogóle jest super :-) Wysokie mi nie przeszkadzają (moja była dziewczyna była nawet troszeczke wyższa ode mnie i tez mi to nie przeszkadzało) ale mój typ to raczej taka niewysoka, drobna i mająca wszystkie kształty jakie trzeba :-)

Gość gość
ja jestem niska,i gruba,i wcale nie jakaś młoda i jestem bardzo atrakcyjna ,i mam wielkie powodzenie tylko oprócz zewnętrznej urody,trzeba mieć to "coś" co czyni kobietę piękną