Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M....

Czy są jeszcze prawdzwi,fajni męzczyzni?

Polecane posty

Gość M....

Tak jak w temacie, co dla was oznacza "prawdziwy mezczyzna" ? Taki,który: potrafi zadbac o kobietę, jest inteligenty,czuły,z poczuciem humoru, pełny zrozumienia,majacy ambicje,akobieta czuła sie przy nim bezpiecznie,opiekunczy, potrafiacy byc rownoczesnie i przyjacielem i partnerem, słuchajacy i potrafiacy rozmawiac,szczery....?! tyle mi narazie przychodzi na mysl:) Kazdy ma jakiues wady to logiczne,ale te cechy wyzej wymienione chyba nie sa bardzo wymagajace? :)

Gość b.starykawaler
zadalbym raczej pytanie czy byli wogole? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmaaaaa

Gość ja mam fatalny
nie ma... ostatnio sie przekonalam w 100%

Gość M....
Myślę,ze jest paru takich na pewno :) Tylko gdzies się zawieruszyli... Brakuje wam,którys z tych cech wyzej? czemu sie nie staracie ?:) wiem wiem pewnie bedzie,ze kobiety tez nie sa idealne...ale ja np staram sie byc "idealna" tez ze wzgledu na siebie aby dobrze sie czuc oczywiscie nie robie nic wbrew sobie jesli komus brakue tych cech i drazni mnie to mysle,ze keidys znajde jeszcze takiego ksiecia głupie podejscie?:)

potrzebny ci gość na widok którego zrobi ci się mokro i który cię porządnie przeleci taki mi własnie potrzebny:D:Ddobrze to ujołeś

Gość M....
skazeni przeszłoscia? jakby kazdy zagladal w przeszlosc pełno osob było by samotnych i nie decydowali by sie na ponowne zwiazki, liczy sie to co jest teraz i co bedzie !

mało skromne takie przyznawanie się do tych cech charakteru:)

Gość pi_
Mino,ze jestem facetem powiem NIE. Nie szukaj zatem,bo nie znajdziesz. Pozdro:)

Gość był ktoś kiedyś we Wrocławiu
??

Gość M....
Specjalnie nie szukam, jak sobie nie raz przypomne,ze jestem sama to co szkodzi pomarzyc :P No pewnie ja tam np studiuję:)

wiesz co, przeszłość, wobec której brakuje nam dystansu i wolności wpływa na nas, czy tego chcemy czy nie.

Gość M....
chmurek..wobec,ktorej brakuje nam wolnosci? sprecyzuj:) przyszlo mi tylko na mysl,ze kobieta nie pozwalała ci na własne przyjemnosci i wolny czas dobrze rozumuje?!

Gość oferm ma
do stwierdzenia że wszystkie te "kryteria prawdziwego mężczyzny" to jedna wielka ściema wystarczy fakt, że jest tam kryterium "inteligentny" a nie ma kryterium "przystojny".

nie nie, z wolnością chodziło mi o to, że czasem myślami wracamy do przeszłości, wcale tego nie chcąc...jesteśmy jakby jej niewolnikami:)

Gość pobożne życzenia
Nie ma już takich facetów.... :( Zostały same ułomne egzemplarze bo fajni mają fajne babki i reszta ich nie interesuje!

Gość M....
ofer ma ....jak napisałam tyle mi tylko przyszło na mysl od tak o, więc wszystkich cech nie zdazylam napisac oczywiscie ze wyglad tez sie liczy, choc znalam juz wielu przystojnych mezczyzm ktorym brakowalo podstaowowych "atutow" ( w moim mniemaniu) typu czułosc szczerosc...co nie oznacza ze nei ma przystjonych mezczyzn i cechami"prawdziwego mezczyny" Bezedury... Nie mowie mezczynie z ktorym sie spotykam czego wovec niego oczekuje :) to raczej tak w glebi siebie wiem ze byloby by fajnie jakby mial takie cechy:) i nie jestem 10o kg paszczurem :P telenowele ogladam, co prawda nie brazylijskie czy jakies tam i moze dlatego mam taką przyczepiona małą metkę romantyczki :P

Gość pobożne życzenia
Izuchnaaaaa-> dawaj adresy tych facetów :D

już gdzieś to pisałam :) kafeteria pl. - eduardo - nie kumam - szczery facet - komiczne :D:D:D

Gość M....
Odbieglismy od tematu :P czy te cechy,które wymieniłam to juz wszystkie? no plus przystojny jak mnie tu upomniano ;)

Ja znam prawdziwego i fajnego faceta...który jest moim ideałem ale no niestety...:Dspełnia kryeria m...jak i Bezedury

Gość M....
Odrzucona.... i co znim?

Gość pobożne życzenia
Wychodzi na to, że "chmurek" też.... :D Dzięki Izuchnaaaa ale zdecydowanie wolę faceta w realu....