Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanista-on

Czy onanizując sie patrząc na nagie zdjęcia kobiet - zdradzam??

Polecane posty

Gość onanista-on

Czesto bawie sie w ten sposób, ale mam wyrzuty że to robię. Podnieca mnie strasznie widok nagiego kobiecego ciała i nie potrafie sie oprzeć

Gość 22nn
A Twoja kobieta Cie nie podnieca, ze musisz tak robic .. ? W koncu Ona tez ma kobiece cialo.. ?

Masturbacja to nie zdrada. Dobrej zabawy ze swoim prąciem. ;]

Gość Sratatatatatatatatata
mojemu nawet nie stanie widzac inna gola suke :P a ty widac jestes na poziomie burka przy budzie ktory na widok suki mysli tylko kutasem:P

Gość cfcfcfcff
jestes zbokiem

Gość cfcfcfcff
pewnie tez zbukiem bo jak tak często sie onanizujesz to pewnie stare te twoje jajeczka

Gość onanista-on
tego sie bałem, czułem ze jest coś nie tak. moja kobieta podnieca mnie, nawet bardzo. sratatatatata nie staje mu jak widzi suke- o psa chodzi, to chyba nie jest dziwne, jeżeli o kobietę - z całym szacunkiem to chyba jest coś nie tak, bo to ze sie podnieci to chyba nie wstyd

Gość 22nn
Nie wstyd.. Oczywiscie, ze nie Ale moim zdaniem dziwne jest, ze skoro Twoja kobieta Cie podnieca, musisz sie dodatkowo onanizowac przy fotkach.

Gość Pewien jebak
onanista-on to co napisałes jest normalne. Po pewnym czasie stwierdzisz ze podoba ci sie takze nagie meskie ciała. Zaczniesz chodzic na gejowskie orgie i inne mile zabawy. NIemasz sie czym przejmowac jak napisałem to wszystko jest normalne

Przesadzacie... jeżeli ma duże potrzeby seksualne i jego partnerka nie zawsze ma ochotę to czemu miałby tego nie robić? Święci się znaleźli =_=

Gość i siedzisz tak z laptopem
zapytaj sie partnerki czy ona cie zdradza kiedy wyobraza sobie ze kocha sie z Bradem Pittem, Davidem Beckhamem itp ;)