Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiotczała od niedawna

Zwiotczała, niejędrna skóra na nogach-udach i pośladkach!!! bleeeeeee

Polecane posty

Dziewczyny, co polecacie takiego naprawdę zajebistego na ujędrienie ciałka? Tzn. szczególnie ud i pośladków. No i na cellulit.. Oczywiście wiadomo, że głównie trzeba ćwiczyć, ale jakiś balsamik teżby się przydał.. Ja już wypróbowałam chyba z tysiąc różnych rzeczy i nic nie działa.. mogę wydać już wydać każdą sumę, byleby coś zadziałało.. help!!!

Gość dylemat.........
a cwiczysz? bo sam najlepszy balsam nic nie da

no tak, zaczelam cwiczyc znowu.. dodam, że jestem bardzo szczupła, mam 174 cm wzrostu i waże 52 kg.. robie ćwiczenia na nogi, ale potrzebuje też cośdo smarowania ;)

aha.. ja wlasnie mam cell. Ktoś jeszcze cos poradzi? ;)

Gość dylemat.........
wazne jest zeby masowac skore... takze moze kup sobie jakis ciezko wchlaniajacy sie balsam :)

Gość mały książę z dużą flaszką
masuj rekawicą i wcieraj balsam , polecam AA kawowy, nie tłuści , skóra jest gładka może nie jest to cud i tani, ale ja mam skórę gładką

Gość taziye
a ja serdecznie polecam ci masaże drenujące - mam173 cm wzrostu i 60 kg wagi, niby trzymam jedną wagę i ćwiczę regularnie od lat a praca siedząca po kilku latach dała podobne "efekty". Masaże są zbawienne i raczej żaden "ujędrniacz" ich nie zastąpi.

Miałam podobny problem ze skórę na udach i pośladkach. Stosowałam różnego rodzaju balsamy niestety to wiele nie pomogło. Nie dawno skusiłam się na zabieg z medycyny estetycznej. W jednej z warszawskich klinik Amaya zrobiłam sobie masaż głowicą od Focusa RF. Efekt jest narpawdę widocznych, nawet po pierwszej z czterech sesji. Pośladki delikatnie zostały uniesione, skóra poprawiła swój wygląd i nawet nabrała zdrowszego koloru. Według mnie warto pomyśleć nad taką alternatywą.

Gość kajak-kajak
kup sobie stepper i ćwicz codziennie, jest świetny na nogi I pośladki, raz w tygodniu rób sobie peeling z kawy do tego balsamy ujędrniające i najważniejsza we wszystkim SYSTEMATYCZNOŚĆ

Gość matylla
Owszem systematyczność pielęgnacji ciała i ćwiczeniach to podstawa. Myślę jednak, że jeśli ktoś ma faktycznie duży problem z wiotką skórą to lepiej jest zrobić sobie zabieg. Ale jeśli chodzi wybór to najlepiej najpierw iść na konsultacje. Jak ostatnio była w klinice La perla to okazało się, że jest wiele urządzeń na ten problem jak np. Zaffiro RF czy Ulthera, ale by były naprawdę skuteczne trzeba jest dobrze dobrać.

Gość eva001
Jeśli ktoś wierzy, że elektrostymulacja zdziała cuda, to jest w ogromnym błędzie. Lepiej wybrać się na tego typu zabieg http://fabskin.pl/zabiegi-ultraformer/ . Szybko widać efekty, a skóra jest naprawdę jędrna i gładka w dotyku. Różnica jest i to duża.

Gość gość
I oczywiście na zawsze zapomnij o alkoholu

Gość gość
Do dziewczyny, która pisała o VelaShape - są jakieś przeciwwskazania?

Gość gość
Są niestety przeciwwskazania, ale według mnie bardzo skrajne. To np. Nowotwory, Ciąża, Karmienie piersią, Choroby serca, Choroby naczyń krwionośnych, Choroby tarczycy, Leki światłouczulające, Choroby skóry, Opryszczka.

Gość gość
Ten zabieg jest bolesny?

Gość gość
Vela Shape nie jest bardzo bolesny, przynajmniej mnie nie bolało jakoś bardzo.

Gość gość
A znasz taki zabieg http://estivance.pl/zabiegi/kosmetologia-2/velashape/ ? To urządzenie wykorzystuje technologię Electro-Optical Synergy łącząc w sobie działanie podczerwieni, częstotliwości fal radiowych i masażu próżniowego, w celu skutecznej redukcji tkanki tłuszczowej, cellulitu oraz ujędrniania ciała. Może warto cos takiego wypróbować?

W tej chwili najskuteczniejszym zabiegiem ujędrniającym jest zabieg oparty na technologi HIFU. ,,W HIFU zadaniem fali ultradźwiękowej jest spowodować drgania. Jeśli fala ma odpowiednie natężenie i dużą częstotliwość, a dodatkowo jest skupiona, spowoduje w tkance tarcie, a w jego efekcie przegrzanie lub wręcz kontrolowane poparzenie. W ten sposób dochodzi do stymulacji odnowy tkanek'' Marek Wasiluk

Gość gość
U mnie efekty dał push up Floslek. Stosowałam codziennie, po wieczornej kąpieli. Różnicę było widać po 2-3 tygodniach.

Gość Madeline268
HIFU to najlepsza i najbardziej skuteczna metoda. Ja byłam na SMAStherapy w SC Beauty Clinic. Po pierwszym zabiegu efekty były spektakularne - doszło do napięcia skóry i efektu porównywalnego do liftingu operacyjnego.

Gość ElaKowcun
Kochane z całego serca polecam ten sklep i produkt. co do produktu to jestem w niebo wzięta. na początku aż nie dowierzałam , że naprawdę może tak działać. zaryzykowałam i nie żałuję! to jest coś niesamowitego, usunęło mi to zmarszczki, zliftingowało skórę, a najlepsze jest to, że nie mam worków pod oczami i działa nawet to urządzonko na migreny... MUST have każdej kobitki. opowiadam o tym każdej koleżance, WSPANIAŁE! amelialine.pl/pl/p/Urzadzenie-AmeliaLine/74 To jest pod tym linkiem

Gość gość
wprowadzić trochę ruchu i smarować regularnie olejkiem bio oil dla uzyskania pełnych efektów.

Gość gość
Też miałam problem z cellulitem oraz zwiotczałą skórą na udach i pośladkach :) przyznam, że stosowałam parę kremów jednak nie zauważyłam efektów :) odkąd regularnie trenuje - chodzę na siłownię, biegam - zauważyłam znaczną poprawę :) dodatkowo piję dużo wody niegazowanej :) moja ulubiona woda to biała Piwniczanka - sprawia mi radość picie tej wody :) dodatkowo robię peeling z fusów kawy. To wszystko sprawia że moja skóra w tych miejscach robi się bardziej elastyczna i napięta :)