Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

tania odzież? co myślicie o używanej odzieży??

Polecane posty

Gość dobre to
i co tutaj wspólczuć? Nie przeszkadza im to, lubią po tych sklepach buszować, więc niech to robią.

Mnie też nie interesują metki, tak tylko zapytałam:-)

Gość bazienka
ja tam ma 90% szafy z lumpa... poza bielizną i skarpetkami... w sumie kupuję często w stanie idealnym lub z metkami,ale za 1-5 zł a oryginał byłby ze 20 razy droższy w sklepie...

Gość majeczka*
gustu ? w takich sklepach można znaleźć o wiele modniejsze i ladniejsze rzezcy niż na BAZARACH....zlego wyboru ? sorry ciucholandy to zakazany owoc? hehe dobre

Gość bazienka
majeczka brawo wolę isć do lumpa i smaodzielnie wybrać niż polegać na gustach mojej rodziny czy pań na bazarku, zresztą jesli chodzi o rzeczy bazarkowe to często chłam i i tak nie masz pewności czyt ktoś tego nie nosił

Gość majeczka*
o to chodzi ;) ja w swojej szafie to gdzieś tak mam z 80% z ciucholandu i wcale nie czuje sie z tego powodu gorsza np. od Ciebie[satanistyczny mistrzu wojny 666] bo masz rzeczy z bazarku ;) osobiscie uwazam ze jest tam jedno NIC porostu nic innego oryginalnego tylko to w czym chodza przecietni ludzie ;)

Gość Issabelle ...
SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 - na bazarze? nigdy! Te lumpy są tak nędznej jakości, że nie ma o czym rozmawiać .. Pomijam, że pół Polski wygląda tak samo ... :O Ale Ty się chłopie znasz .. :O W życiu bym się z Tobą nie umówiła, ktoś, ubrany w taką nędzę jakościową, to raczej żadnych wartości nie przedstawia ... :O Ciucholand to już sztuka ... I takich ludzi podziwiam, którzy potrafią ..

Nie mam nic do taniej odzieży. Teraz co 2-3 osoba ubiera się w taniej odzieży tylko nie mówi o tym, ot co cała filozofia. Można znaleźć nawet firmowe ciuchy, ja mam trochę ciuchów z lumpeksu, taniej odzieży czy jak tam wolicie i się tego nie wstydzę.

Gość majeczka*
napisałeś że to zły wybór tak jak bym sięgała po zakazany owoc :D

Gość majeczka*
student pedagogiki jestes factetem jak smiem przypuszczac :D bardzo dobrze, w końcu spoko wypowiedź jakiegos faceta który ma coś w głowie i prezentuje jakiś poziom intelektualny;)

No bo nie wszystkich stać na nowiuteńkie ciuchy prosto ze sklepu. W taniej odzieży - nawet gwiazdy się ubierają - powód? Ponieważ druga gwiazda nie znajdzie drugiej tak oryginalnej rzeczy :]. Taka gwiazda może się ubierać modnie i oryginalnie i wie że nie będzie skopiowana hehe ;)

Gość Issabelle ...
majeczka* (izka321@op.pl) - zgadzam się z Tobą! A satanistyczny przedstawia inteligencję bazarową! :D Przecież to jak wyglądamy mówi wiele o nas ... bez względu na ilość kasy, ja mam dużo potrzeb - kino, teatr, opera, filharmonia, książki i miliony innych potrzeb ... Albo kupuje w najdroższych sklepach, albo ciucholandzie ... Te pomiędzy to już dno!

Gość majeczka*
otóż to ;) dużo osob chce się wyróżniać i kupuje w tych sklepach żeby mieć coś innego, wyjątkowego niż everybody...

Gość Issabelle ...
SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 - chłopie to nie w takim sensie ... To takie stwierdzenie ... Z żadnym w takich szmatach bym się nie umówiła .. Raczej wysokich lotów nie można się spodziewać po takich ... :O A randek jako takich na myśli nie miałam ... :O

Gość majeczka*
myślisz że jak bym ja szła ulicą i Ty to ktoś by sie zorientował ze ja mam rzeczy z ciucholandu ? nie, ale za to zauważyli by które z nas ma gust i pomysł na siebie ;)

Gość Issabelle ...
SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 - właśnie dlatego nie wyróżniasz się z hołoty, bo ją przedstawiasz ... Nie przypadek... Ludzie mają swój styl, indywidualność ... podsumowując: ubiór przedstawia osobowość ... Jak się nie ma nic do powiedzenia, to się wygląda, jak inni z bazaru ..

A czy jak ktoś jest ubrany - to od razu widać że to z taniej odzieży chyba nie ma napisu : ,, Ta bluzka jest z lumpeksu\'\' :| Człowieka nie powinno oceniać się po wyglądzie ot co! Każdy ma prawo do wyrażenie własnej opinii - mamy wolność słowa i to powinniśmy uszanować. Nie wszystkich stać na nowe rzeczy, coraz większe bezrobocie, niższe płace i uwierz znam wielu ludzi którzy ubierają się w lumpeksach a robią z siebie wielkie Państwo :|. Więcej szacunku to ludzi.

Gość Issabelle ...
majeczka* (izka321@op.pl) - on tego nie zrozumie... Podejrzewam, że nawet nie wie, o co Ci chodzi ... :D

"ubiór przedstawia osobowość ..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Prawie się udławiłam bułką :D :D :D

Gość Issabelle ...
SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 - puste lale ubierają się na bazarze ... zapewniam ... :D Ja zajmuje kierownicze stanowisko, a mąż jest dyrektorem ... Ma tysiące koszul - żadnej z bazaru, a z lumpeksu i owszem i to najlepszych projektantów np. Yes Saint Laurent itd.

Z tą osobowością to nie jestem tak do końca przekonany. Poprzez ubiór można wyrazić trochę siebie i to jakim się jest. Ale tak naprawdę osobowość pokazywana jest w sposób jaki się zachowujemy.

Gość Issabelle ...
HaPo (hapo0@onet.eu) - z księżyca spadłaś? Czy co?

Gość majeczka*
dlatego ja nie jem przed kompem hehe:D a mogę zapytac mistrzu wojny ile masz lat ? i przy okazji studenta pedagogiki? faceci ogólnie nie dbaja o ciuchy ale sa wyjatki :) i jest ich coraz wiecej :P

Gość Issabelle ...
SATANISTYCZNY MISTRZ WOJNY 666 - ależ mnie przejęła opinia inteligencji bazarowej ... :D

Satanistyczny myślałam, że utrzymasz jednak jakiś poziom i pokażesz klasę, a nie... Nie spadłam, to po prostu nieprawda, to generalizowanie i tyle, no nieprawda.:-)

Gość majeczka*
studenciku ciesze sie ze sa na swiecie jeszcze tacy faceci jak Ty :P ja mam 17..

Gość Issabelle ...
A swoją osobowość można wyrazić poprzez strój ... Strój mówi wiele ... I o temperamencie, o inteligencji, o pasjach, itd. Bardzo wiele ... Bazarowi przekazują, że nie rozróżniają jakości i nie mają nic do powiedzenia, dlatego chętnie wyglądają jak każdy ... A jak każdy oznacza w gruncie rzeczy ... jak nikt... Ktoś szuka dla siebie stylu, jakości ... itd. To nie przypadek, że gwiazdy się tam ubierają ... Z naszych prawie połowa ...

Gość Issabelle ...
student pedagogiki - może i ludzi nie powinno się osądzać po wyglądzie, ale jest to nieuniknione i bezwarunkowe .... W ciągu pierwszych paru sekund oceniasz człowieka, a potem to już tylko weryfikacja .. Nic tego nie zmieni ...

Tak mogę się zgodzić z tym, że Ci "bazarowi" jak ich nazywasz nie mają nić do powiedzenia, ale w kwestii mody! Dlaczego uważasz, że jak ktoś jest nieciekawie ubrany, to ma pusto w głowie. Na przecież to jest po prostu nieprawda. Ktoś wyraża swoją osobowość poprzez malowanie, pisanie, grę na instrumentach czy w inny sposób i wisi mu to,co na siebie zakłada...