Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianna007

Czy guzek w piersi u młodej dziewczyny to coś groznego? proszę o opinię! !!

Polecane posty

Gość madzianna007

mam 20 lat i Wykryłam u siebie dziwnego guzka.. co prawda czytałam o tym że niekiedy dziewczyny maja na tle hormonalnym przed okresem ale w okolicy sutka na górze, natomiast ja mam na samym dole piersi, ma ok 1.5 cm, jest w kształcie kulki, twardy ale nie boli.. i przemieszcza się gdy go dotykam lecz nie znacznie.. hm i nie jestem przed okresem.. co to może byc?

Gość karusia p
No to moze byc kot w worku albo krolik w kapeluszu. Co to moze byc jeszcze.. guzek? Idz do lekarza co sie pytasz, nie pomacamy Ci piersi dziewczyno!

Gość to jest yyyko
pewnie jakies hormonalne :) zobacz czy po okresie tez to bedzie jak tak to udaj sie do lekarza na usg i bedziesz spokojniejsza : ja tez cos mam i to jest \"wysepka tluszczowa\" tylko ze mnie to kulo dzgalo tak czasem... jak dotykalam tez raczej nie bolalo a takie guzki ktore sie przesuwaly tez mialam tyle ze mnie chyba baloaly... nie pamietam :)

Gość ech-ach
moze tluszczak

Gość mam to samooooooo
po obu stronach piersi :O jesli sie przemieszcza pod wpywem dotyku to raczej na 100% tłuszczak - nic grożnego, nie leczy się tego, chyba że boli - to można wyciąć.

Gość madzianna007
na jednej piersi .. nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego na dniach mam sie wybrac do lekarza ale zanim to zrobie chcialam zapytac z ciekawosci