Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

victoria vVv

START od poniedziałku 2 marca!!! mój plan 40dniowy-ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHĘTNE !!

Polecane posty

cześć kobitki :-) marzec już tuż tuż - piękny miesiąc, kiedy żegnamy zimę i witamy wiosnę :-) myślę, ze to dobry moment aby zabrać się za siebie, jak to niejedna pewnie planuje. Małe marzenie, aby po zrzuceniu grubych kurtek i płaszczy pokazać super figurkę na pewno nie tylko mi chodzi po głowie. Dlatego zapraszam wszystkie - starsze i młodsze do wspólnego działania. Czas to 40 dni, bo tyle dzieli nas licząc od poniedziałku do weekendu świątecznego. fajne do tego czasu zrzucić kilka kg :-) Ja mam swój plan którym się chętnie podzielę, jednak chcę aby zebrała się tu grupka babeczek stosujących rozmaite metody, liczy się wspólne wsparcie!! mój plan: 1) każdy poniedziałek, czwartek i sobota ( w ostatnim tyg pon, środa i piątek ) - lemon detox, czyli znany już na forum napój z wody,syropu klonowego, soku z cytryny i pieprzu cayenne 2) pozostałe dni dieta 1300 kcal ( śniadanie 300, II śniadanie 200, obiad 500, podwieczorek 200, kolacja 100 ) 3) do tego utrata 500 kcal dziennie poprzez ćwiczenia

obliczyłam, że trzymając się planu zrzucę ok. 8.4 kg, ale nawet 5 kg będzie dla mnie satysfakcją :-) wzrostu mam 166 cm, a wagę dokładną podam w poniedziałek ( ale jest to ok. 60 kg ). W każdy następny poniedziałek będę się ważyć. Ostateczną wagę poznam w sobotę 11go kwietnia :-) zapraszam do wspólnej zabawy i życzę powodzenia :-)

Zalozenie bylo by w miare ok gdyby nie ten detox diet. Juz lepiej w te dni soczki warzyne czy zupke kapusciana sobie wcinaj lub cokolwiek zwiazanego z warzywami. Pomysl nad tym, powodzenia!

Gość one one one
a dlaczego nie start od teraz? tylko zawsze jutro, pojutrze, albo od poniedzialku?

Gość osa osa osa
Gratulacje !!! ŻYczę wytrwalości !!! Dla wspomożenia ćwiczenia i i zestaw surowości: http://kulturystyka.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php oraz http://dieta-surowa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php One one one --- ja doskonale czuję dlaczego od poniedzialku, po prostu tydzień w tydzień widać efekty a trzeba się też do tego przygotować i nastawić. Trzymam kciuki i pozdrawiam

Gość mateistka
cześć dziewczyny :) ja też chętnie się przyłączę..ale plan mam trochę odmienny..zatem, do poniedziałku :**

a dlatego od poniedziałku że w ten weekend mam zajęcia na uczelni + zbliżający się okres i to zły moment. poza tym dla porządku lepiej zaczynać od poniedziałku. dzięki za radę, jeśli na tej lemoniadzie nie bedzie mi szło, to coś pozmieniam :-) na razie jestem dobrej myśli :-) miłego dnia życzę !!

pamiętajcie -PONIEDZIAŁEK!!!! zaznaczcie tą datę w kalendarzu grubym markerem bo to wiekopomna chwila :-D

jA sie przylacza do Was dziewuszki :) Tez od poniedzialku biore sie za siebie..ja bede na kopenhaskiej dietce :) ktos ze mna?

Gość Olinkaa
ale na jakiej diecie bazujecie?

Dzień Dobry, a może Dobry wieczór? Ja własnie zaczynam od jutra także topic jak raz dla mnie... Narazie bede jeszcze pare dni w Pl... bo potem wyjazd... i do czerwca mnie nie będzie ale spokojnie... odchudzać się bede ale ciężką pracą i bieganiem,spacerami,brzuszkami-jak dam radę;) bo praca będzie naprawde męcząca;))) Diete zaczynam jakąś swoją tam... ogranicze jedzenie..... nie ruszam słodkości-no chyba ze raz na jakiś czas.... Wieczorem nie jem węglowodanów... itp itede;)

Tak szczerze, to miałam zacząć się odchudzać dopiero na wyjeździe... ale przemyślałam sprawę i nie ma na co czekać:) Ps. Do stracenia mam max 8kg. A minimum to 5 kg:)

Narazie uciekam , Jutro się odezwę . Mam nadzieję ,że ktoś się juz pojawi...

Gość sinuskacosinuska
:) witam wszystkie odchudzające:) przyłączam się i ja... startuje z waga 78:/ jak na razie chciałabym tracić kilo w tygodniu... proponowałabym przy okazji podawać swoje przykładowe przepisy, bo ja zazwyczaj wymiekałam gdy nie mogłam nic wymyśleć...:P

Gość cafe__latte
Przyłączam sie do Was kochane! mi osobiscie sie podoba polaczenia z lemon detoxem zobaczymy jakie beda rezultaty.. koncze jesc tost ai zmykam spac;-) otatni grzeszek;] do usłyszenia jutro rano na sniadanku;-)

Gość Yaqima
Heja! Ja również zaczyma od jutra ;-) Poenidziałek- głodówka a od wtroku dieta plaż południowych. Obecnie 75 kg cel 58kg. Wspierajmy się. ;-)

Gość asiex
hey:) to ja tez sie dopisuje w sumie zaczelam diete juz dzisaj ale jeden dzien nie robi ruznic bo nie mam ustalonej diety tylko ograniczam jedzenie i duzo wody:) do zobaczenia na starcie czyli jutro rano:)

Gość ameliaaaaaaa
widze,ze jeszcze nikt na sniadanko nie wpadl ;D ja odchudzam sie od 2 tyg tzn ograniczam jedzenie i jem zdrowo bez slodyczy chleba itd. od dzisiaj zaczynam ostrzej bo ciepelko juz na polu a ja tluszczyk na brzuszku ;/ bede tutuaj zagladac ;** powodzenia dziewczynki ;)

Gość asiex
dzienbobry czas zaczc diete:) ja to dziej bede miec napewno b zaraz ide na uczeli i wracam o 19 wiec dieta murowana:d powodzenia:) do wieczorka:D

Gość sinuskacosinuska
juz po rannym biegu:) mam opłakaną kondychę...tylko muzyka ze słuchawek ogłusza moje sapanie;P ale moze z czasem bedzie lepiej...na razie się nien poddajemy! i wspólnie wspieramy... to własnie mnie przeraza;/ dzis tez późno kończę...i nie wiem sama jak to będzie...zrobię sobie kanapki...w domu porzadne sniadanie...ale wiadomo jak to jest do wieczora siedziec a jak z waszym sniadankiem:) co dziś serwujecie:)? ja jajka sobie ugotuję:)

witam Was :-) ja już jestem po spacerku, chłodnym prysznicu, sprzątaniu, a teraz czas na śniadanko :-) czyli lemoniadkę :-P no i zważyłam się dziś - 59.7 kg, a myślałam że będzie ponad 60kg ufff!

Witam:) Ja się zważyłam z rana i było 59 przy wzroscie 161:) Latem jeszcze pamiętam jak ważyłam 56 oj:) Właśnie myśle,co tu na śniadanie zjeść-na razie pije kawke z mlekiem. Zjem chyba jedną kanapke z warzywami...... A ktoś napisał,że diete SB zaczyna... na niej tez trzeba się pilnować bo po dwóch tygodniach jak nie będziesz się stosować do drugiej Fazy ... to efekt jojo murowany... Do SB trzeba dużo samodyscypliny ale powodzenia:)

Zrobiłam kanapke- z odrobiną masła i pomidorem. Wiem,że razowy chleb był by lepszy ale nie mam;)

zrobiłam sobie stopkę :-P ok dziewczyny, teraz proponuję zaplanować jaką porcję i jakiej aktywności fizycznej zaserwujecie sobie dziś??? :-) ja obiecuję spacer, godzinę roweru i 15 minut hula-hop + skakanka jesli znajdę siłe i czas

No to ja na wieczór zrobię 50 brzuszków. Dobrze zrobi to na plecy:) i Wymachy nog w tył po 15 na pośladek i rozciąganie:) Na poczatek wystarczy