Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwka portowa

Skąd wiadomo, że się kogoś kocha?

Polecane posty

Gość dziwka portowa

Po czym to poznać?

Gość o_bella_bella
to się po prostu wie.

Gość megraf
co to za pytanie ???? to się wie i czuje !!!

Gość wiurka
czuć to w sercu i nogi ma się jak z waty

Gość ksennnaaa
Zastanow sie, czy wyobrazasz sobie zyc bez tej osoby.

DZIWKO PORTOWA- nikogo jeszcze nie kochasz. To widac;) Gdybys kochała, przez mysl nie przeszloby Ci zadac takie pytanie.

skad wiadomo ? to jest oczywiste :) Nie komentujesz dodanych fajnych lasek na profilu swojego faceta na NK:D Nie inwigilujesz go na kazdym kroku ... nie oczekujesz kazdego wieczora esa z zyczeniami " miłej nocki " nie jestes zazdrosna jak jego ex przesyła mu mmsa z najnowsza fota jej nowego pupila pieska ( yorka) nie jestes zła jak idzie na łyzwy z kolegami ..........

Ja uważam że zakochanie do hormony A miłość to decyzja. Skąd wiadomo, że się kogoś kocha? Jak dla mnie po tym, że tak właśnie zdecydowałam. ps. proszę sobie nie brać mojej wypowiedzi do serca bo ja dziwna i inna jestem

Gość skąd wiadomo
po ilości kisielu w majtkach

Gość ejbisi
Dobrze ktos wczesniej powiedzial... czy jestes w stanie wyobrazic sobie zycie bez tej osoby? to dobre kryterium. Niedzwiedz -nie zgadzam sie z tobą wcale, bo "nie ma miłosci bez zazdrosci" a twoje przykladu swiadcza o braku zazdrosci w zwiazku.

Niedzwiedz -nie zgadzam sie z tobą wcale, bo "nie ma miłosci bez zazdrosci" a twoje przykladu swiadcza o braku zazdrosci w zwiazku. ejbisi to nie zazdrosc ? To zdrowe podejscie do zwiazku .... Moja kobieta ma do mnie zaufanie ...i moge sobie na łyzwy z kumplami chadzac kiedy chce :P:P:P

"czy jestes w stanie wyobrazic sobie zycie bez tej osoby?" że co? ja nie kumam tego kryterium :/ nie ma na tym świecie i nigdy nie było takie rzeczy czy osoby (z wyjątkiem mnie samej) bez której nie mogłabym sobie życia wyobrazić. możliwość istnienia takiej osoby/rzeczy napawa mnie jedynie dzikim przerażeniem, dla mnie to straszna wizja. jeśli tym byłaby miłość to życzyłabym sobie nigdy nie kochać. brr...straszne. niedźwiedź --> nie przyszło mi do głowy pytać :P i w ogóle pozdro serdeczne tak btw :D

Gość tuptuptupp
kochasz kogos jezeli chcesz z własnie tą osobą spędzic resztę swojego życia,nie mysluisz o innych facetach.Poza tym lubisz z tą osoba spędzac czas,tęsknisz gdy jej nie ma,myslisz o niej często,nie wyobrażasz sobie,ze jej moze zabraknąc w Twoim zyciu:)

Gość ŁOŁ......
Niedźwiedź,buraku:"Moja kobieta ma do mnie zaufanie ", bo się posikam.Ty BRATKU nie masz wcale kobiety,albo masz jędze.Inaczej nie siedziałbyś tu całymi godzinami,a byłbyś z nią....to buraku nie udawaj tu supermena:P

Gość ŁOŁ......
Spoko wodza:DTo itak lepsze niż,mieć tak pokręconą psyche jak ty mitomanie gawędziarzu!:P

Gość *Sami*w pomarańczach
No to Misiek nadepnąłeś komuś na łapę.Kiedyś musiał nadejść ten dzień,kiedy ktoś odkrył twoje prawdziwe ja...

Gość better now
to sie czuje ;p ta osoba jest bardzo ważna dla Ciebie, myślisz o niej cały czas gdy nie jest przy Tobie , tęsknisz gdy jej nie ma obok Ciebie, robisz wszystko by jej było dobrze, gdy jest przy Tobie czujesz sie szczęśliwa :) To jest wlasnie milosc

Gość sztacheta
Zakochałem się w dziewczynie na wakacjach w Polsce, ale już 2 tygodnie po naszym starcie chodzeniu musiałem opuścić kraj, dużo przeszliśmy razem, dużo krzywd sobie wyżądziliśmy, ale sobie wybaczaliśmy i jesteśmy razem(nie mieszkam w Polsce) wcześniej jak zemną zrywała to czułem taki ucisk w klatcze piersiowej, a teraz jak zrywa to go już ni czuje, jakieś miesiąc temu rozmawialiśmy i tak nam się fajnie rozmawiało i wtedy czułem taki dziwne uczucie w klatce(to nie był uścisk, tylko take szczęście) a teraz jak nam się dobrze rozmawia to już tego nie czuję. I teraz pytanie czy ja ją nadal kocham, czy te krzywdy wyrządzone przez nas zabiły naszą miłość. Błagam o szybką i mądrą odpowiedz!!!!!!!!!!

Gość trereferekuku
GÓWNO PRAWDA. MIŁOŚĆ TO NASZE WYOBRAŻENIE WŁASNYCH POTRZEB. JEST TAK LABILNE JAK NASZ STAN EUFORII I PRZYGNĘBIENIA.