Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samoosia

sukienka dla świadkowej POOOMOCY

Polecane posty

Gość teraz nie ma znaczenia
czy świadkowa ma długą czy krótką, no chyba że panna młoda życzy sobie by miała konkretnej długości. Ja byłam świadkową i miałam krótką i było ok ale tą co znalazłaś to faktycznie piękna :D:D:D

Gość wydaje mi sie że nie bardzo
się nadaje, moim zdaniem jednak świadkowa, ani w ogóle goście w takich sukienkach nie powinny występować. Nie tyle o kroj chodzi co kolor. Ale ostatnie zdanie moim zdaniem ;) nalezy do panny mlodej

Gość vod
Mi się bardzo podoba, tylko moglaby być nieco ciemniejsza. W ubiegłym roku bylam na kilku weselach i prawie na wszystkich świadkowa miala krótką sukienkę. Tylko do tej sukienki musisz mieć ladną figurę......

kolor tej sukienki jest faktycznie trochę za jasny ale przecież może być każdy inny w którym Ci dobrze i wcale nie musi być ciemna a na ramionach możesz mieć jakiś szal z tego samego materiału albo króciótkie bolerko ale sukienka jak najbardziej się nadaje na tą okoliczność

wcale nie wygląda jak ślubna..jak masz wątpliwości to zapytaj kuzynki czy nie miałaby nic przeciwko abyś w takiej wystąpiła...dla mnie ładna

Gość zosia samoosia
sukienka jest tez dostępna w kolorze jasnozielonym, do tego myślałam o szalu na ramiona do kościoła.Tylko czy sam fakt ze to 'ślubna' i nie wypada?:) mam problem dzięki za wypowiedzi:)

Gość wydaje mi sie że nie bardzo
jesli będzie zielona to moim zdaniem jak najbardziej może być:d

ja też uważam że jeśli będzie jasnozielona to spoko i wydaje mi się że wiele sukienek można nazwać "ślubne" a to nie znaczy że tylko panna młoda może je założyć bo zwyczajnie na takie nie wyglądają.

Gość Ups...........................
Bardzo ładna. :-)

Gość kunegunda_
Podoba mi się! Tylko też w innym kolerze jednak bym wybrala. Właśnie też szukam sukienki dla siebie - jako świadkowej. Do tej pory spodobala mi się...krótka ślubna! w Cymbeline. Tyle, że po 1 kosztuje fortunę, po 2 jest tylko biała więc odpada :( Ale Twoja, w zieleni myślę że OK ;)

Gość a ja panna młoda
do własnego slubu zakładam sukienkę świadkowej :P