Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

znowu mnie zawiodla to juz koniec co sadzicie

Polecane posty

Spotykam sie z dziewczyna dwa miesiace ja 28 lat ona 23 .Przez te dwa miesiace juz mnie zawiodla ,oszukala mialem dosyc ale bylem zauroczony-zakochany wiec mialem nadzieje ze bedzie dobrze dziewczyna miala bogate zycie erotyczne ale twierdzila ze sie juz wyszalala i chce miec tylko mnie .Chce napisac o wczorajszym dniu byla z kolezanka w barze chciala zebym po nia przyjechal wiec przyjechalem byla juz dobrze podcieta. Byla jakas inna taka oziebla siedzielismy obok siebie gdy nagle zaczela za moimi plecami robic gestykulacje i rozne minki ze stolikiem na przeciwko gdy spojrzalem na nia nagle przestawala i tak non stop nie chcialem robic scen stwierdzilem ze porozmawiamy o tym na osobnosci a nie przy jej kolezance .Gdy wychodzilismy z baru nagle kolezka z naprzeciwka stolika z tym co prowadzila cicha gestykulacje do niej z tekstem gdzie bedziesz jechaala zostan z nami podszedl do niej zaczal sie jej pytac czy ma ten sam numer telefonu co wczesniej zaczeli sie przytulac wkurzylo mnie to jak rowniez ze za moimi plecami gestykuluja sobie z innym facetem twierdzila ze jest to jej kolezka raz ze przyjaciel ze znaja sie od piaskownicy a wiem ze tak nie jest bo mieszkaj w calkiem roznych miejscach .Stwierdzilem ze za duzo razy byl dany kredyt zaufania chce jej teraz napisac cos konkretnego nie chce jej wyzywac tylko zeby zrozumiala kogo stracila >Podpowiedzcie co jej napisac chce jej troche wiechac na glowe ale nie wyzywajac jej sorki za chaotyczny tekst

Gość ja po takiej akcji
bym sie nawet nie odezwal tylko juz zaczal szukac nowej lepszej

Gość napisz jej tak
"ty dziwko jebana, pierdole cie! miałem darmowe ruchanko, z resztą nie tylko ja i już mi się znudziło bo masz za szeroką szparę, pierdol się! pa" :classic_cool:

Napisz jej Przyjacielu, że po prostu cenisz otwartość w związku, a takie sytuacje jakie ona stwarza temu nie sprzyjają.

Gość atozołłłza
a po co chcesz jej coś pisać? nie zasłużyła na wyjaśnienia zacznij spotykać się z inna a ta jak zapyta to powiedz jej że za jej przykładem spotykasz się z koleżanką z piaskownicy:P

Gość ja bym na Twoim miejscu
już się pierwsza nie odezwała. Po prostu nic nie rób a jak ona zechce się umówić czy też zapyta czemu się nie odzywasz (nie wiem jak to u Was funkcjonuje), to powiedz że nie chcesz burzyć tak udanego związku z kolegą z piaskownicy, albo np że nie chcesz włazić między wódkę a zakąskę czy coś w tym stylu. I stanowcze żegnaj. Nie daj się przekonać, że to nic nie było.

jedyny rozsądny na tym topicu to Pan Maciejko, każdy inny zakłada rezygnację z tego związku. Nie bądż dziecko nie strzelaj fochów tylko walcz o pannę jeśli jest tego warta a Ty masz jaja

Gość Dlatego ja spotykam sie z kobi
etami w moim wieku, bo mlode pokolenie jest lekko mowiac puszczalskie.

Gość do Witkacy
przeciez widac że babka nic niewarta. Czemu się z nią autorze spotykasz taka ładna? Wolałbym brzydszą ale wierną. A już najlepiej wierną i śliczną

Gość ja bym na Twoim miejscu
Nie jest to długotrwały związek więc nie wiem czy warto się bardziej angażować. On będzie walczył stale a ona mu będzie rogi doprawiać. Jak już od początku idzie nie tak to chyba lepiej zawczasu odpuścić.

"ty dziwko j**ana, pie**ole cie! miałem darmowe ruchanko, z resztą nie tylko ja i już mi się znudziło bo masz za szeroką szparę, pie**ol się! pa" jedynie słuszny sms do tej dziewczyny :D 2 miesiące a ty się zastanawiasz? Nie bądź cipa

Gość alousha
jako kobieta stwierdze ze dziewucha zachowuje sie jakby skonczyla podstawowke a nie jak 23 latka. Jak chcesz jej sprawic satysfakcje to napisz... obojetnie co. ta finda i tak pokaze wszystkim sms i bedzie sie smiac do bolu z takimi samymi rozgarnietymi malolatami. Piotrek, ja widze ze ci dalej zalezy- nie zaprzeczaj. ty chcesz jej dac kolejna szanse. ale czy warto? nawet jakby to byl kolega z piaskownicy no to pomysl?! w piaskownicy dzieci sypia piachem po oczach i wala lopatkami po glowach. a nie przytulaja sie jak misiaki po knajpach. ja jakos nie wyobrazam sobie wspominek z dziecinstwa o tym jak sie fajnie zamki budowalo.... moja rada- przetrzymaj, jesli ona pierwsza napisze bedzie oznaczac ze jej zalezy lub zrozumiala blad ile mozna wybaczac? za 126 razem ona i tak nie wroci trzymaj sie cieplutko

Gość bardzo inteligentny
>> ile mozna wybaczac? 77 razy

Gość zaaranżuj zbliżenie intymne
przywiąż ją do wyrka, jabłko w pysk jako knebel i zerżnij we wszystkie otwory. Jak już sie nasycisz, to powiedz, że strasznie z niej wyuzdana suka i wolałbyś spokojniejszą kobiete. Po czym pożegnaj sie czule :)

Gość KAPITAN BOMBAAA
Ale zanim pozegnasz, rzuc Jagielle! (100 zlotych) ;)

Gość alousha
banda idiotow. dajcie sobie siana