Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaciekawionyFacet

Do przeciwniczek połykania spermy!!

Polecane posty

Gość ZaciekawionyFacet
Do "ale debilne pytanie". Kobieto no toż przecież pisałem już, że próbowałem swojej spermy, smakowałem, wąchałem itp i wcale nie uważam że jest ochydna wogóle ona mnie nie obrzydza jeżeli połyka się ją odrazu po wytrysku to smak jest ok. Więc nie wiem co ty chcesz mi tu udowodnić pisząc "sam spróbuj" ??

Gość psi tam
uwno prawda z ananasem..podświadomośc Wam świruje.Mój maż rzucił palenie..a nadal przełknac nie mogę ....jestem anty...

Hmmmm.... Ja tam akurat z tego co wymieniłeś brzydzę sie jajek od kury i krowiego mleka:)

Gość ale jaja /////
ja ty zagryzasz sperme chlebem i kiszonym to ja mam wacka na 5 metrów. hahahahaha wasze wypowiedzi są tak smieszne ze aż żałosne. ja kiedys chcialem sprubowac swojej spermy, fakt niemiło pachnie nawet ale ujdzie, jednak niepołkłem. polizałem tylko i mnie odżuciło... ble. moja żonka zawsze po stosunku bierze moją sperme do gara i warzy ją na obiad. następnie wysyła teściowej która z apetytem to zjada jako sos do obiadu... haha

Gość fuuuj
nie jestem pruderyjna ale to co tu piszece jest chore!! jak mozna miliony smierdzacych plemnikow porownac do mleka???!!! mleko pijemy od urodzenia i jest pokarmem a sperma? a fuj!! lepi sie to, smierdzi... skoro wszystko mozna zjesc co naturalne od bliskiej osoby to zjedz jej gówno i popij sikami. powodzenia!

Gość fuuuj
poza tym na pierwszym miejscu powinien byc szacunek do kobiety!!! a nie glupie myslenie typu: połykaj mi sperme dziwko a bede cie kochał do konca zycia!! co za barany!

Gość fuuuj
acha! i skoro wąchales a potem smakowles swoją sperme musisz byc niezle popier***ny!! zboczeniec jakis czy co!

Gość hgbfer
kiepski jestes i wybrzydzasz jak dziecko , ktore nie lubi warzyw. Sam polykam czesto swoja sperme i nie narzekam

to nie chodzi o to,tylko o ogolna zasade...nie uwazam ze widok przelykajacej sperme kobiety,gdy ty juz jestes po wytrysku jest ci tak niezmiernie potrzebny...wtedy to juz nic nie zmienia,a po co ma jej w gardle stac glut

Gość hgbfer
wlasnie dlatego by nie stał to sie polyka . TO jest podniecajace jak laska z ciebie wszystko wyciska .

Gość hgbfer
co podnieca facetow w polykaniu ? Fakt ze kobieta ssie ciebie jak ciele ssie krowe dla mleka >

Gość hgbfer
czesc kobiet polyka a inna czesc nie polyka > tak bedzie zawsze>

Gość wynaturzenie i ohyda

Gość anna516
Jak tu zrozumieć facetów ? Mój by chciał żebym łyknęła a moje mleko wynosił w szklance jak g..wno!

Gość fdggfd
postaram sie poszukac jeszcze jakis filmow w internecie.= o polykaniu i dam linki

Gość oj kolesie kolesie...
po prostu Wam nikt nie połyka i dlatego robicie z tego taki wielki problem. Do kolegi który mówił o pruderyjności Polek: spałeś z każdą Polką że wysuwasz takie wnioski? Sperma jest po prostu niesmaczna. Kropka. Jeśli byłaby o smaku czekoladowym albo pomarańczowym to chętnie bym ją połykała, ale niestety jej smak jest dość specyficzny... i te pływające grudki... ale nie o to chodzi. Gość który założył ten topik jest po prostu sfrustrowany bo żadna laska nie chce mu połykać zapewne. Gdybyś nie miał z tym problemu to nie zadawałbyś sobie trudu zakładania takiego tematu... przyznaj!

Gość hbfer
wiem jaki smak ma sperma , bo czasem polkne swoją . Jak słony jogurt . Nie narzekam jednak - ten smal mnie nie odrzuca. Zgadzam sie jednak z tym ze nie sa to lody waniliowe .Chociaz czasem jest tak ze sperma nie ma smaku wcale .- czue sie jedynie ciepło w ustach . Kilka razy jak sobie zwalilem do ust , to wlasnie tak mialem .

Gość fuuuj
ja pierdziu! udany sex to tylko oralny z połykiem a idealna kobieta to taka która obciąga po same jaja i na koniec sie delektuje plemnikami????????? co za prostaki!!! brak mi słów! sperma jest do zapładniania a nie do jedzenia zboczency! a jesli potrzebujecie takich wrazen to wypierd**ać do burdelu na dziwki, za kase zrobią wszystko ale czy ugotują wam oiad i wypiorą majty? na szczescie natura mi nie poskąpiłą i nie musze nadrabiac połykaniem by zaspokoic faceta!!!!!!!

Gość aki29
Uważam ze połykanie spermy jest obzrydliwe,robia tak tylko dziwki i szmaty,nie ma w tym nic podniecającego

Gość aniaaaas ka
wedlug mnie wszystko zalezy od tego czy macie opory przed soba i jak dlugo jestescie ze soba - moj facet zawsze zaczyna gre wstepna od calowania mnie nie mając zadnych zachamowan, czesto robi to tak dlugo az dochodzę i bardzo go to cieszy nawet jak zdarza nam sie na tym konczyc:-) Dzieki jego postawie i temu ze nie narzycal mi tego zebym mu sie odwdzieczala sama do tego dojrzalam i tez czasami robie dobrze swojemu mezczyznie robiąc mu mila niespodzianke - nie traktujemy oralu jako cos co kogos poniza, uwlacza czyjejs godnosci czy cos podobnego - tylko jako forme dawania sobie przyjemnosci - moze gdybym trafila na innego faceta mialabym na ten temat inne spojrzenie ale jak traficie na tego wlasciwego nie powinno to sprawiac zadnych oporow.