Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmmmmmmmm

fitness club siłownia S4 Warszawa

Polecane posty

Gość emmmmmmmmmmmmm

jest ktoś kto tam chodzi lub chodził? Ide pierwszy raz i mam pare pytań

Lepiej wzbierzcie się do Fitness Parku na Mokotowie :) mają swoje 3 kluby na warszawiance, w agorze i mercurym. I przede wszystkiem bardzo fajne zajęcia. Zajrzyj do nich na stronę i sama zobacz jak bogatą ofertę mają

POpieram panią powyżej :) FP wart odwiedzenia, szczególnie teraz, gdy ich oferta wzbogaciła o Nordic Walking. Nie wiem czy kręci cię to czy nie, ale mnie bardzo. W tym tygodniu mam pierwsze zajęcia :D

Gość fitfitfitfitfit
Mam karnet do S4. Mają super sprzęt do ćwiczeń. Niestety na Modlińskiej w szatni damskiej dużo robactwa łazi ;/ Nic z tym nie robią!!!

Tu akurat nigdy nie ćwiczyłam, także nie będę oceniać. chodzę do powerhouse i też jest ok. dużo sprzętu i zaplecze relaksacyjne. dla mnie bomba:)

Gość tera_tara
ja tez chodze do PH;p siłownia, sauna...czego więcej potrzeba. Trenerzy są super pomocni i cierpliwi, a efekty zadowalające:)

Ja chodziłam na Ursynów, Koński Jar. W porządku, tylko zawsze kolejka po klucze do szafek w szatni albo zapisania się na zajęcia. Inaczej nie można, tylko osobiście. Ale poza tym, w porządku.

Gość ten klub
ul.konski jar to syf brud i malaria nikt nie czysci urzadzeń :-0 a ja nie wyobrazam skalsc sie na łąwke po jakims grubasie ktory przedemną wylewał tam swoje poty fuuuuuuuuj :-0

ja tez bylam w S4 na ursynowie i szczerze mowiac nie podobalo mi sie zbytnio.. klub maly, jesli chodzi o czystosc to tez pozostawia wiele do zyczenia. niedaleko jest za to klub CALYPSO (ul.puszczyka) i tam jest super: czysciutko, fajni trenerzy, mam w karnecie wszystkie zajecia z fitnessu co jest fajne bo nie musze stac w godzinnej kolejce tak jak w s4 i sie zapisywac na zajecia, tylko przychodze na co chce. ogolnie klub jest fajny i polecam go goraco dla niezdecydowanych

Jeżeli szukacie dobrego i sprawdzonego klubu fitness w Warszawie polecam serwis http://naszauroda.pl/Fitness/Warszawa/ Znajdziecie tam oferty warszawskich fitness klubów wraz z ich galerią zdjęć i danymi teleadresowymi, dzięki czemu szybko skontaktujecie się z wybranym klubem.

Gość Paablos_Esp
chodze do S4 na Nowowiejskiej od mniej wiecej 4 miesięcy i jakos nie zauważyłem tego o czym pisała natasza...jestem zadowolony z siłowni. No ale każdy ma prawo mieć swoje własne zdanie:). Mi S4 polecił znajomy, który chodził tam wcześniej i tez nie narzekał, no ale mówie kazdy ma prawo do własnej oceny:)

Gość anuferka
ja tam jak "musztarda" mogę polecić s4 na ul koński jar, fajni trenerzy fitness, a kolejki to wszędzie czasem bywają bo to kwestia godzin, ja mam elastyczny grafik w robocie i mogę zaglądać czasem aby sobie wskoczyc na rower czy bieżnię w godzinach gdy jest dość pusto akurat.

Gość warszawwwwwwwww
musztarda kolejka po klucze? widać za mało kluczników w tym S4;p. a tak serio mówią to dobre miejsce z rana. mam taką prace ze pracuje od 13 do 20 wiec jak przychodze tam rano to mam looooozik i spokój.

Gość arciz
hehe dobre kolejka po klucze;d. Samo S4 jest dobrym klubem, mam ich na FB i ostatno nawet podali ze otwieraja nowy klub na Pradze, wiec jakos sie musza bujac ze ich stac;d. mimo ze karnety maja wzglednie tansze

Gość ova_la
zumbe mają extra! zajęcia z fitnessu pierwsza liga, czasem faktycznie sporo ludzi i trzeba poczekać na terminy ale warto.

Gość fiurianka
magic bar jest zdecydowanie najlepszy !!! w s4 na modlińskiej u instruktorki ani!!!

Gość ironio
no właśnie zastanawiam sie nad fitnessem w S4 ale mam wszedzie daleko..:(. No ta Modlińska faktycznie najbliżej... jak tak czytam co piszecie to az zazdroszcze..

Gość arciz
to wejdź sobie na stronę S4 i sprawdź gdzie są kluby najbliżej ciebie, przeciez jest niemożliwe zebys to kazdego klubu jechała godzinami tym vardziej ze sa porozrzucane po całej warszawie

Gość zniewolonka:)
natassszka każdy ma prawo miec subiektyną opinie ale są różnice,gdy ktos nadaje na kogos dla samej frajdy i gdy faktycznie chodzi do klubu. do S4 na Ursynowie chodze mniej więcej od pół roku i wybacz, ale takich rzeczy sie widziałam. Przyprowadziłam tam 3 koleżanki i każda powie Ci to samo, wiec nie wymyślamy :)

Gość poma rańcza
Jak masz na Modlińską najbliżej to powiem tak: W S4 jest lepsza siłownia, ale fitness słaby - mała sala i tłum lasek. Jeżeli chcesz chodzić głównie na fitness to wybierz Fort Fit czy jak im tam teraz w Forcie Piontek - sala większa i jakoś tak przyjemniej. Natomiast jak chcesz bardziej siłowniowo to jednak S4 - większe pomieszczenia i więcej sprzętu. Niestety w S4 na Modlińskiej szatnie i prysznice to porażka.

Gość ja akurat tam bylam
ja bylam na Nowowiejskiej, zeby byla jasnosc ;)

Gość o ranyz
mi sie zdarzyło chodzić na Ursynów (Koński Jar) i było spoko, nawet z tymi prysznicami. A może jak Ty byłaś to akurat mieli remont:D?;d. Co by nie mówić to na tle warszawy akurat jeden z lepszych klubów, bynajmniej moim zdaniem.

Gość mechanna
ja akurat wolę w S4 fitness niż siłkę, ale ... o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem bardzo fajnych zatrudniają trenerów na fitness, choćby zajęcia z p. Anią, rewelka. A co do reszty to nie testowałam więc się nie wypowiadam, jeszcze mam w planie sprawdzić ich basen na włochach i zobaczymy.

Gość majok
spox dzięki, już sie dokopałam wcześniej do tej strony:). Nie wygląda to źle, poza tym chyba zmienie lokalizacje z Pużaka na Nowowiejska, w sumie pracuje blisko wiec po pracy wyskozce. dzieki:)

Gość garganiola
S4 na nowowiejskiej ma fajny klub, też kiedyś zaglądałam na pużaka, teraz chodzę w centrum, polecam zajęcia fitness z p. Anią!!!

Gość Anivolka
ja za to wolę fitness w s4 z Arkiem, świetny trener :) no i ich maratony są super

Gość olunieczka65
a widziałaś zdjęcie z Facebooka S4 z ostatniego maratonu? niektóre wymiatają:D

Gość Anivolka
hehe widziałam widziałam- kawał śmiechu był:). A tak na marginesie to te maratony któe organizauje S4 mają wziięćie, ostatnio było przeciez dosyć dużo ludzi, obserwuje to od jakiegość czasu i ćwiczących przybywa

Gość olunieczka65
mają mają, teraz chyba na Świetlików robią mikołajkowy maraton, tez moze byc ciekawie:)