Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej_Grodzki

Tak bardzo chciałbym znaleźć kobietę wartościową dziewczyne...

Polecane posty

Gość tym razem to ja
no:D tez mi się podoba:D:D:D::D

Gość Andrzej_Grodzki autor
Sylwia, Dziewczyno, jeśli Ty włożysz to COŚ 1/3 tego, co ja, to jestesmy (czyt. bedziemy) w domu, mam nadzieje :)

Gość panienka z łasiczkom
to co uważacie na shemale na kafe? ;)

Gość tym razem to ja
nie zrozumiałem nic z ostatniego posta Andrzeja..no ale nie jestem na bierząco w rozmowach Andrzej-Sylvia więc pewnie nic w tym dziwnego...

Gość tym razem to ja
no trzeba uważać:P a może to ktoś z was?:>

albo to tajny kod albo pomyliły sięAndrzejowi komunikatory :D

Halo!Tłumacza,proszę.O co chodzi z tym 1/3 ?????Ja nie kumam.Ha,żaba,a nie kuma :) Wszystko zwalam na pózną lub raczej wczesną porę :)

A niby jak mamy Ci udowodnić? :P musisz wierzyć na słowo i najlepiej tyłem się nie obracaj :P

Chodzi o to, że Sylwia sprawia bardzo pozytywne wrażenie i nie wiem, jak ją przekonać, że bardzo chcę poznać, ale w najbliższym czasie nie bedzie to mozliwe. A jak wiemy, czas zabija. Zabija wiele, ale nie pamiec. Przynajmniej nie moją. Jak ja mam to zrobic?

Gość assssa
ja nie uwazam,ze kocha sie raz i tylko jedna osobe. Jest na swiecie wiele wspanialych ludziwartych milosci, spotykamy ich w roznych mozmentach swego zycia. Zastanawia mnie, ze u autora glownym kryterium jest to,zeby byla wierna i ta jedyna, na zawsze. A to jaka ona jest? Jak sie chce miec cos bezwzglednie wiernego i wpatrzonego, to najlepiej sprawic sobie psa. Nie pisze zlosliwie, tylko zastanawia mnie takie podejscie do swiata. Przeciez nie znajdziesz z maty kogos, kto zadeklaruje ci wiernosc na awsze, skoro cie nie zna blizej. Wiernym mozna byc swojej wielkiej milosci, nie ze wzgledu na obietnice, tylko dla tego,ze sie chce byc akurat z ta osoba, a nie inną , dla jej zalet - ducha czy ciała.

Gość tym razem to ja
wkleje smieszne dialogi z czatów i gg:D wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu ja naleze do tych 13 % #22644 + (43213) - tam jest takie ciśnienie, że by Ci jaja rozerwało ja jestem dziewczyną no to mózg by Ci rozerwało ona jest dziewczyną #2195 + (39039) - cze z kad jestes???? poklikamy? jestes tam??? haloooooo!!!!!!!!11 ? co tak wolno?????? bo nie widzi mi sie dostosowywanie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego do czego????? nie qmam cie koles I wlasnie dlatego mi sie nie widzi niekcesz zebym sqmala o co ci cohdzi?????/ powiedz mi, czy rodzice cie kochaja ? TAK no to jednak masz jakis pozytywny akcent w zyciu masz dziewczyne?????? NIE MAM A KCESH NIOM BYC????????????????????? wreszcie mowish po lucku wiesz, jak tak z toba tu "rozmawiam" to mnie nachodzi pewna mysl mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom ponizej 12 roku zycia JA MAM 14 LAT!!!!!!! to podniose limit do 16 A TY ILE MASH LATEK????????// za 3 dni stuknie mi 10 dzieciak jestes nara *** quit: boze drogi, czemu na komunie nie daja juz dzieciom zegarkow i rowerow

a czemu nie będzie to możliwe? misja w Iraku?

sylwia, masz tę kawę?

Nie w Iraku, ale pewna bariera... odległosiowa.

HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!Świetne te cytaty!!!Zwłaszcza to z przegryzaniem kabli :)

MAM KAWKĘ!!alleluja!!!!!!Misja w Iraku :) To było dobre!!!!Nie,tylko On w Stolicy,a ja nad morzem....Lipa!

Gość tym razem to ja
TmK -Jakiego masz kompa GoGo -Srebrnego TmK -No ale jaki jest ?? GoGo -Szybki TmK -Kur** no , ty mnie nie rozumiesz TmK -Jaki masz procesor ? GoGo -Siwy TmK -Kur*aaaaaaa TmK -Ile masz ram ? GoGo -Jedną, kupiłem dzisiaj bo tylko rama była , nie było delmy TmK -jezu , a ile masz lat ?? GoGo -Dali mi 3 , jeszcze 1 rok i wychodze TmK -Nie kapuje cie koleś GoGo -Wiem , rudy na mnie wykapował eh..ja chyba będę spadał powoli

ile kilosów? więcej niż 500?

tym razem, nie rób nam tego , nie spadaj :(

Tym razem to ja - równy z Ciebie gość.

Sylwia pije kawę i jest na mnie obrażona...?

Gość tym razem to ja
null- LaDziK na jaki profil dostales sie do LO? LaDziK -chumanistyczny hahahah kłaśc się spać na godzine?:P

Nad morzem chyba przyjemniej i też blisko większego miasta... przeprowadzić się można

wystarczy Ci 15 minut, godzina Ci nie pomoże :D po cholerę spać i gdzie Ty tak rano?

Zostań z Nami!!!Zostań z nami!!!Teraz się okazuję,że Andrzejek nie jest z Wawy...Już głupia jestem...Trzeba się umówić na jutro na kafe,skoro kolega chce lulu.Sorki,już na dziś..pod konkretnym tematem.

Gość tym razem to ja
związki na odległośc sa kiepskie..no ale nie wszystkie na pewno.. ja? na uczelnie:/

Nie dość,że nad morzem,to jeszcze metropolia Gdańsk :) Zyć nie umierac!!!!!!!!!!!

Gość tym razem to ja
a: jestes? b: tak a: czesc mam prosbe a: potrzebuje serial do mks2006 a: masz moze??? b: a czemu sie pytasz? a: bo myslałem ze moze mi udostepnisz b: dobra poszukam b: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4 a: niedziala

Eee, nie są beznadziejne zależy od pary osobników \jest ciężko, ale ... 1. nie ma niezapowiedzianych wizyt, 2. jest tęsknota, 3. rzadziej się kłoci, bo docenia się wspólnie spędzany czas, 4. poznaje się nowe miejsca :P Gdańsk jest spoooooooooory, znajdzie się dla Anrzeja miejsce - plaża i morze blisko - RAJ