Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

rigella nie lubie sie powtarzac,ale musze ....mysle ze ty powinnas isc sie leczyc u psychiatry, po za tym jestes zdemoralizowana do tego i smiem dodac ze ateistka, ogolnie mowiac nic ciekawego z ciebie, 100%-owa kupa miecha , nic wiecej kochana kupo miesa,czy ty sie kiedys dowiadywalas od ludzi ktorzy sa w tej dziedzinie specjalistami? co sie dzieje z kobieta po latach , z kobieta ktora usunela ciaze??poszukaj sobie w google, bedziesz zaskoczona, lekarze z Ameryki przyjezdzaja i glosno mowia na konferencjach aby kobiety tego nie robily, bo z czasem dzieja sie z nimi dziwne rzeczy, tak ze usuwajcie , i tak za to zaplacicie "moja ty mala wierzaca istotko.." po za tym nie jestem twoja :O,nie pozwalaj sobie dobre :D

Gość rigella
do juliaaa a ty jak sie kochasz to co robisz...patrzysz w sufit i wybierasz imie? czy z namaszczeniem pijesz wode zamiast? i co sie tak wydzierasz? to nie twoj problem...ty jestes inna...a poza tym wiesz kim jest ku...? czy tak uzywasz penisa jak słów-bez zrozumienia? julia,powiedz mi...jak to z Tobą jest?

Gość Jest i bedzie
Kler chce decydowac o mojej macicy wiec jakos sie ma...

Gość A niech legalizują
rigella wczesniej czy pozniej tez bedziesz miala owlosione nogi, zolte zeby i papiloty , tylko czy z kochajacym mezem i dwojka dzieci czy jako stara panna zołza to wybor nalezy do ciebie :D

Gość rigella
ale to sa nie twoje problemy...i nie obrazaj ludzi,bo nikt cie tu nie chce...idz tam,gdzie jestes krolowa,bo do dyskusji sie nie nadajesz....nerwowa cos jestes... hej ja2009...:)

Gość Juliaaaaaaaaaa
Nie toleruje cip ktore usuna dziecko bo zachcialo im sie ruchac, lepiej urodzic i dac do domu dziecka ! kazdy ma prawo zyc !! GŁUPIE CIPY

Gość mam was gdzies
troglodyta to dla mnie osoba, ktora nie potrafi zadbac o siebie. Nie interesuje ja nic procz ruchańska na zadanie, a potem leci usuwac do gb bo tam jest "cywilizacja" a Ona sama taka nowoczesna to akurat bedzi epasowac. Jak kwiatek do kozucha :o

Gość Juliaaaaaaaaaa
ktoś kto się zdecydował na aborcje nie wie co to jest miłośc do własnego dziecka....

Gość rigella
taaatak musialo sie skonczyc twoje myslenie....stara panna...a nie sadzisz ze jestem lesbijka? albo mam juz 40 lat nikt mnie nie kocha i mam owlosione nawet piersi... powiedz bezmozgowcu...jakie to ma znaczenie...to sa argumenty w dyskusji o aborcji?

"Wiadomosci z dzis ; W Pakistanie w ciazy jest 9 letnia dziewczynka. Zgwalcona przez ojca. Jest w ciazy z blizniakami i chce aborcji. A grozi jej za to wiezienie. Gdzie byl BOG kiedy gwalcono dziecko???" a gdzie byl Bog kiedy wy baby z miesa, wyrywacie brutalnie malenkie bezbronne dzieciatka?gdzie byl Bog kiedy sie rypalyscie z kim i gdzie popadlo??a gdzie byl Bog kiedy rodzice robili wam mozg??czy to wina Boga???pomyslcie troche, fuck.... chyba mowiac na was kupa miesa to za ladnie powiedziane

Gość Jest i bedzie
A gdzie wina faceta ktory chcial ru***ac? Wszystko jest wina kobiety? Spadajcie hipokryci.

Gość rigella
ale nie chcial i usunal...i koniec..mial szmal i raz dwa trzy.. i na co ta ustawa.... to tylko kwestia paru piemiazkow...wiecie?

Gość A niech legalizują
Zacytuje ciebie inkubatorku "do:mam was gdzies masz racje...madame kondoma niet....nienawidze jak ktos sciemnia...sra wyzej niz d**e ma....szlachetne panie wole zmusic faceta do slubu,zyc cale zycie jak dulska,napiep...c dzieci i cieszyc sie,ze zyje...matrona z owlosionymi nogami na niedzielnej mszy " Sama uzywasz takich argumentow.

Gość Bartosz84
ja bym się nigdy nie związał i nigdy bym nie umiał pokochać kobiety która usuneła ciaże :o:o

Gość mam was gdzies
poza tym odnosze wrazenie ze wypadaloby szanowne zwolenniczki aborcji w koncu wystarac sie o jakis sensowniejszy argument niz to ze "kler chce decydowac o mojej macicy". Ja nie reprezentuje szeregow kleru a zdanie mam w tej kwestiii to samo wiec daruj sobie. Przejdzmy do sedna. O sobie decyduj ile Ci pasuje. Ale jak Ci dziecko przeszkadza to jedz abroad i kaz sobie podwiazac jajniki. Wszyscy beda szczesliwi a i Ty nie bedziesz sie musiala na forach produkowac.

Gość Jest i bedzie
Zarodek to nie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rigella
to ty jestes inkubatorkiem...ja nie ...mnie nikt nie powie czy mam urodzic,czy nie...rozumiesz to...ustawa nie zadziala...ojej...

Gość ja2009
oddam dziecko w dobre ręce --co qrwa nikogo teraz nie ma?poszli się ruchać?nie oni uprawiają bezpieczny sex-przez internet,no to i nie muszą się skrobać

Gość lasencjatojaaa
i co z tego ze nie dziecko? ale jakiś procent zycia głupia dupo!! :o

Gość A niech legalizują
Skoro nielegalnie sie skrobiecie lub jak kto woli dokonujecie aborcji , to dlaczego nikt nielegalnie sie nie podwiaze ?????? Taka technika, laparoskopowo mozna :D 2godzinki i do domu ...... i sie jebcie az sie zelbeton bedzie sypal

Gość Jest i bedzie
Bartosze i cale mamy was gdzies - jesli bede usuwac to w Polsce!!! Podnosic statystyke podziemia, a co.

Gość rigella
zarodek to nie dziecko! brawo! a abroad mozna jechac...ale jak sie ma kase...znowu to samo...jest kasa,ustawa do du....

rigella , osoby z wyrzutami sumienia atakuja innych , mowiac ze ktos je obraza, wiesz? :D ja rozmawiam z wami kupy miecha bardzo delikatnie, za bardzo, a ty sobie mysl co chcesz,niech cie sumienie zezre do szpiku kosci!!to bedzie dla ciebie wybawieniem, morderczyni!! zabilas wlasne dzieci i jeszcze smiesz sie bronic, zakryj twarz!uklon sie i blagaj Boga o wybaczenie!!!

Gość mam was gdzies
no dobra.Skoro Stawiamy na precyzje: o swoim zyciu sobie decyduj, ale o zyciu, o istnieniu innych nie- bo nei masz do tego prawa. Chyba ze chcesz aby ktos Ci zaaplikowal kulke w leb bez powodu bo tez mu nie pasujesz. Pasuje? No bo niestety do tego Twoj tok rozumowania sie powoli sprowadza.

Gość Jest i bedzie
Boga o wybaczenie? nie rozsmieszaj mnie. Ja tam w Boga juz od dawna nie wierze. To ty pros o wybaczenie ze rozumu ci nie dano.

Gość Krwawa Piącha
Jest i bedzie czy jak ci tam głupia kurwo wez se usun pizde bo widze ze nie umiesz myslec sercem i mozgiem tylko ta wyruchana cipa!! Ty suko!! zajebalabym cie za te slowa!

Gość XsalowaX
Ja tez dokonalam aborcji i to byla najglupsza decyzja jaka podjelam w zyciu :(. Gdybym w tym okresie jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy mialam z kim pogadac, zwiezyc sie. Gdyby moj partner chcial ze mna porozmawiac wiem, ze nigdy bym tego nie zrobila :(

Gość A niech legalizują
Ja sie poytam co z tym nielegalnym podwiazaniem jajowodow , dla swietego spokoju , dlaczego nikt nie chce ? Tylko nie mowcie ze nie ma jak bo same sobie zaprzeczycie :D

Gość mam was gdzies
to jak nie masz kasy na kolejne dzieciaki, toradze wybrac sie do gina (na kase chorych) i poprosic o piguly za 12 zlotych. Dla totalnei zubozalych-sa tez za 3 zl. I tez dzialaja. Moja kolezanka uzywaod lat i chwali sobie.

Gość Jest i bedzie
Alez nam sie baranich lbow obroncow tzw zycia nienarodzonego odezwalo.