Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 krwi większość w normie poza: hematokryt 35 MCH 31,1 MPV 10,3 mocz w normie za to córka ma morfologię w normie ale mocz nie za bardzo: białko 25,0 mg/dl i to mnie martwi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no iii Napisano Marzec 5, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 no i czekam aż ktoś zareaguje i mnie pouczy w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 5, 2009 szperam w necie z coraz większym niepokojem co do tego białka w moczu :O wizyta u lekarza dopiero za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinegundolina Napisano Marzec 5, 2009 wyglada na to ze masz anemie . ale idz z tym do rodzinnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelao Napisano Lipiec 10, 2009 I co się okazało na te białko??Bo mam ten sam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach