Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaaa

i trafiło na mnie! mieliście tak?spotkanie...

Polecane posty

no wlasnie!nie wyskakuj sama z kawa albo spacerem.niech sam Cie zdobywa.odezwal sie pierwszy,a to juz duzo:)badz soba,nie czaruj go zbytnio w emailach,bo przy pierwszym lepszym spotkaniu to sie wyda... ach...co za emocje...:)

Powodzenia zycze. Alez jestem ciekawa jak to sie dalej rozwinie. Jestem za treścia maila, którą zaproponowała fazaa. Pozdrawiam, trzymam kciuki.

Gość dzejn
dobry pomysl!!! jak tu ktos wyzej zasugerowal- odpisz mu z oficjalnego maila ze dziekujesz za dokumenty itp. a potem napisz z prywatnego cos tam o poprawie humoru itp.

Gość zauroczonaaaa
Pierwszy mail: Informuję,że przesłane dokumenty zostały zarejestrowane.Dziękuję za przesłana korespondencje. Drugi mail:(z prywatnego) tak po 5 minutach jak otrzymam potwierdzenie ze odebrał tamtą. Witam. Humorek już trochę lepszy zapewne z racji zblizającego się weekendu.Pozdrawiam serdecznie I co?do duuupy nie?ja się nie nadaje do takich popierdułek.nie wiem co pisać

dobrze:)kurcze,ciekawe co odpisze???oby nie okazal sie jakims lowelasem.trzymam kciuki:)

Gość mikkka87
hehehe.. fajny topik.. az sama sie wcigłam w hitorie;) ... autorko odp baaaardzo fajnie!;) ... TYLKO blagam jak sie nie odezwie to Ty rusz paluchami na klawiaturze!;) .... szkoda, ze nie napisala nic co pozwoliłoby mu odposac... no ale jesli bedzie cos mialo byc to bedzie!;) wazne ze sie wogole odezwal;)

Gość Do zauroczona ...
" interesuje mnie czy Was też takie cos kiedyś spotkało..." Jasne! Miałałam tak już setki razy. Na szczęście przechodziło mi po kilku miesiącach. Hahah.. Dobrze że nigdy nie robiłam pierwszego kroku bo byłabym wtedy chyba najłatwiejszą kobietą w mieście, a tak to żyję sobie normalnie choć potrafi mnie zauroczyć urok osobisty bardzo wielu ludzi, kobiet też. Ale skoro Tobie sie to przytrafia pierwszy raz to może coś w tym jest.

Gość pozdrawiam serdecznie
bylo do dupy i tak samo zachowawczo jak on, ale nic to. jesli bedzie chcial cos blizej teges to nie bedzie zwracal na takie pierdoly uwagi. A ile ma lat?

Gość zauroczonaaaa
pesel z wniosku wskazuje na 76 rocznik i jeszcze wrzesień.ja pierdziele zanak zodiaku panna. Oj ja znam tez zodiak na wylot:-)

Gość ko_bietkaa
miejmy nadzieje, ze nie czyta tego forum , hehe

Gość zauroczonaaaa
poszukałam go na naszej klasie(ludzie co ja robie) córka lat 7 ani słowa o zonie ,dziewczynie.Komentarze wskazują ze jest sam(bez zony) albo rozwodnik albo wdowiec zbiorowe zdjęcie 7 osób z opisem moja kochana rodzinka. On,córka siostra z mezem i syn i jego rodzice zony brak on pewnie mnie na naszej klasie tez przeswietlił

Gość zauroczonaaaa
Rozumiem,że ma już Pani zaplanowany weekend skoro sama myśl o nim potrafi tak skutecznie poprawić humor? A moze się myle?Jakub ja pierdziele!!!!!!!!ratunku!!!!!!!!!

o cholera!!!az sie podniecilam;)super.sprawia wrazenie fajnego faceta.ale co mu mozesz odpisac?nie wiem...kiepska jestem w te klocki;)pozdrawiam P.S a masz jakies plany na weekend zauroczonaa?

Napisz , tak mam zaplanowany, bez sensu byloby spedzic go kiszac sie w domu. A moze sie myle? Zocha

Gość Luśka W.
Może odpisz, ze myli się i nie myli, bo konkretnych planów nie masz, a raczej masz plan, mianowicie taki, żeby podejmować działania weekendowe spontanicznie, w zależności od warunków i okoliczności. Na razie więc planujesz czekać na te okoliczności i tutaj dodaj ikonkę z przymrużonym okiem ;-) Zresztą pewnie zaraz ludzie z kafe coś Ci pomogą wymyślić, ja tak właśnie - jak mi się często zdarza- spontanicznie chlapnęłam. :)

Gość zauroczonaaaa
dobre ja pierdziele planów nie mam herbata,dobra książka,malowanie na szkle

Gość Luśka W.
Hm... szkoda, zę ja sobie dobrze poradzić nie umiem :)

Gość zauroczonaaaa
Luska pisz, my Ci poradzimy :-)

Gość biologg
autorko! cudowna historia! nie zepsuj tego i nie badz za oschla.. Wykaz troche ciepla i usmiechu!! :) Nie boj sie ze On pomysli cos zlego

Luska,dawaj!:)wspolnymi silami i my cos Tobie doradzimy.nie ma sytuacji bez wyjscia:)

Gość Luśka W.
A nie, mnie się takie historie już nie imają, a rada to by się przydała zupełnie innego typu, tzn. jak w ogóle sprawić, żebym tak nie wybrzydzała :)

Luska,ciezko bedzie:/zwyczajnie nie wybrzydzaj i staraj sie szukac zalet,a nie wad..a co?czekasz na ksiecia z bajki?:)pozdrawiam

Gość zauroczonaaaa
lubie weekendy,nawet te bez sprecyzowanych planów :-) Nie wiem,jak potoczy sie weekend ale dzisiejszy piątkowy wieczór spędze w obecności filiżanki dobrej herbaty patrząc w oczy mojego czworonoznego pupila :-) no wiem,dupowato ale niec innego nie umiałam wymyslic

Gość zauroczonaaaa
dobra spadam do domu.Pa do poniedziałku

Gość ko_bietkaa
o kurcze, ale smiesznie to napisalas, jak jakas matrona :P

Gość zauroczonaaaa
ha ha ha ja pitole,odpisał Mam w domku taki kubek do herbaty w zielone paski,może wspólnie przy herbacie popatrzymy w oczy Twojego pupila? Moja Odpowiedz: Bardzo chętnie, ale może następnym razem.Mój pies ma problemy z akceptacją obcych mezczyzn. Pozdrawiam gorąco życząc miłego weekendu. poszło,wysłałam.Pewnie sie nie spłoszy co?

jak sprytnie przeszedl "na Ty". Raczej sie nie sploszy, za latwo tez nie moze mu pojsc, pisz z domu, miejmy nadzieje ze masz neta.