Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaaa

i trafiło na mnie! mieliście tak?spotkanie...

Polecane posty

Gość nie sypiam z komiczne
no co ma byc, bzyknal ja i sie nie odzywa typowe ale z drugiej strony co sie dziwic facetowi, skoro sama mu sie napraszala...

ale super historia ciekawa jestem co dalej super facet! Wcale się nie naprasza czytaj uważnie... trzymam kciuki autorko:)

Gość 666 7777 69 99 13
specjalnie tak sie zachowywal zeby oczarowac Cie i sprawy papierkowe se przyspieszyc

autorko pisz na bieżąco:) jak to czytałam to się cieszyłam sama do siebie:) i czekałam co dalej:)

jutro niby maja byc kregle ale autorka cos nic nie potwierdza:( albo o niczym inym ne mysl i zaomniala o topiku albo sie zalamala i nie ma ocoty pisac oby to pierwsze;)

Gość nie sypiam z komiczne
nie no kobitki, dlaczego w takie bajki wierzycie? to jest zycie; ja wiem ze wszystko jest mozliwe ale opowiesci o tym jak samotna matka znajduje ksiecia z bajki nie ruszajac sie zza biurka to nawet Ezop by nie opublikowal..za duzo fantasy w tym mily, przystojny, wywolujacy kisiel w majtkach, kochajacy dzieci, dowcipny, szarmancki, niebiedny i chcacy cudze dzieci nianczyc.... z pewnoscia pracownik Ery....

Gość Anka sranka filizanka
swietny topik! wciagnal mnie na maksa! mam tak podobnie..ale u mnie jest taz ze on nie chce sie wiazac..chociaz kiedy jestesmy razem..jest po prostu cudownie i kazdy z nas to wie:) ale kazdy z nas broni sie przed uczuciem..on jest po dluuuugim zwiazku i dlatego musi sobie pare rzeczy poukladac...ehh...szanuuje to...ale jestem jak chodzaca bomba! pozdrawiam autorke topiku! powodzenia!

Gość zauroczonaaaaa
Witajcie. Wchodziłam tu codziennie ale odniosłam wrażenie ze topik zakończono:-) Nawet w piątek z rana tu kukałam To nie jest wszystko takie cukierkowate,piekne i sielankowe.Jestem realistką,poznałam już trochę życie i wiem że to nie bajka. Spotkało się dwóch dorosłych ludzi z bagażem doświadczeń i z dzieckiem na ręku.Oboje jesteśmy sobą zachwyceni ale nie na tyle by zaćmiło nam to realny obraz zycia.Cieszymy się ze możemy chodz na chwile odciąć się od obowiązków,planów...mam w końcu z kim porozmawiać tak na luzie i nie jest to ani sąsiadka ani bratowa:-) Obydwoje jesteśmy ostrozni i chyba trochę boimy się że jest zbyt pieknie by było prawdziwie. Byliśmy na kręglach i nie zdawałam sobie sprawy że można się tak uśmiać i ubawić.To co najbardziej podoba mi sie w tym facecie to to ,że jest bardzo naturalny.Wszystko jest takie proste przy nim,on z niczego nie robi problemu poprostu. Nie wiem co Wam pisać boza pieknie bedzie wygladać. Nie traktuje mnie jak księniczke,nie biega jak piesek.On poprostu cieszy sie ze jestem obok. Dobra,powiem Wam.Tak obserwuje go i wyszuke wad.Jak taka chora czuwam i tropie...czekam aż coś powie zastanawiajacego,dziewnego.A on jak na złość z tym swoim smiesznym uśmieszkiem nadrabia wszystko:-)

Gość ciekawabochetna
hehehe.. no atrko.. jak dla mnie pisz z teg bloga na onet.pl i masz w reku nagrode bloogerow na przyszly rok;D ... ale powiedz mi.. on w koncu wei ze masz tego syna czy nie?:)

Gość zauroczonaaaaa
ale on ma była żone...nie żone:-) a ja nie miałam męża,mam synka a z eksiem nie mieliśmy ślubu.Na szczęście w środe mam zamiar iść na basen z małym.Jakuba już kombinuje jak tu się zgrać:-) Ja wiem,to tylko basen ale jak dla mnie to za szybko się kręci to wszystko.Chocia moe on ma racje,takie wzjscie na basen nie jest niczym dziwnym,zupełnie naturalne spotkanie na basenie a potem jakaś pizzeria na przykład.Dla dzieciaków to tylko frajda a jest okazja żeby się poznali.Może ma racje...niepotrzebnie kombinuje i wymyslam.Lepiej niech to bedzie naturalne niż ustawiona kolacja itp.

Gość zauroczonaaaaa
tak on wie o moim synku

Gość ko_bietkaa
woow! Trzymam za was kciuki

Gość ciekawabochetna
no i SUPER!:) kazdy powtarazam KAŻDY zasluguje na szczescie!:) nie powinnas sie nic bac i przemyslac.. tylko kobiety widza dwa konce JENEGO paltyka:) jak to mowia!:) idz na basem.. nadmien mu ze idiez moze sam cos zaproponuje?:)

Gość zauroczonaaaa
no i basen zaklepany:-)

Dodałam ten topik do "ulubionych".... :) I tak ja większość trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy!

Gość Luśka W.
Fajnie, i zdaje się, że intuicja dobrze Ci podpowiada, żeby nie nastawiać się od razu na nie wiadomo co, a zwyczajnie i naturalnie kontynuować tę urokliwą znajomość. :)

Gość zauroczonaa
łapie się na tym ze o nim mysle...

Gość my hair
Zakręcona:) ja też Ci kibicuję i trzymam kciuki:) Życzę Ci, zeby wszystko dobrze sie potoczyło i radośnie toczyło! hej!:) Może trafiłas na jednego z tych ginących gatunków?;) ciepłych, inteligentnych, kochanych facetów... Powodzenia:)

Gość zauroczonaaaaaaaa
ja wiem,że nie ma ideałów i pewnie tak jak każdy ma coś \"za uszami\" ale ciesze się że go poznałam.Fajnie wiedzieć,że kolejny weekend nie będzie spedzony w domu... Wczoraj smsowaliśmy wieczorem a na końcu zadzwonił i stwierdził ze palce go bolą od dłubania w telefonie i woli ogadać.Jak para nastolatków...śmieszne

no no droga Autorko pisz co ciekawego sie dzieje między Toba a panem nieznajomym :), sledzę z zaceiakwieniem ten topik i trzymam kciuki :)

Gość zauroczonaaaaa
hej Na basenie super chodz przyznam że siedzieliśmy w brodziku ;-) Potem mój mały był w 7 niebie bo Jakub zabrał go na zjezdzalnie i kwiczał z radości.Oczywiście ja panikowałam i na samym końcu w 4 zjezdzaliśmy bo tak mnie prosili. Mój mały zachwycony pyta sie w pizzerni Jakuba:a jutro tez idziemy?mama jak bedzie zajęta to weżniemy wujka i ciocie(że niby mojego brata i bratową he he) już się małemu zachciało wycieczek rodzinnych. Córka Jakuba bardzo ostrozna i spokojna dziewczynka.Chociaz w pizzerni się rozkręciła i stwierdziła że jak zrobi sie ciepło to moze na wycieczke rowerową pojedziemy?spojrzała na mnie i pyta:a Pani jaki ma kolor roweru?tata Pani nasmaruje łańcuch po zimie jak bedzie szykował mi rower. he he he w pizzerni dzieciaki szczęśliwe a mój mały wniebowzięty bo dostał cole która ja niechetnie kupuje ale co tam jak swięto to świeto Dzisiaj wieczorkiem zaprosiłam ich na spagetti do mnie do domu.Mała się uśmiechneła i stwierdziła że to nawet fajnie bo chciałaby zobaczyć jak wygląda mój bojownik w akwarium. Ogólnie dzieciaki świetnie się bawiły.A my?delikatnie dotykaliśmy się stopami w jakuzzi i spoglądaliśmy na siebie co chwila. Wczoraj rano napisał maila:dziękuje za miły wieczór,już tęsknie za kolejnymi...dziękuję ,ze jesteś taka naturalna .Buziaki. czytałam tego maila tysiąc razy....mogłabym tak jeszcze z tysiąc;-)

Słodkie.... :) Macie duże szanse, aby stworzyć nowy związek i to od razu 4-osobowy;) Fajnie, że dziaciaki też sie dogadują - czy są w podobnym wieku? bo nie pamietam...