Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaaa

i trafiło na mnie! mieliście tak?spotkanie...

Polecane posty

Gość biologg
zauroczona ja bym na miejscu tego faceta zwiala! zachec go troche a nie wszystko na nie! ;(

Gość aaaaaaaaaaaa
he j hej

Gość zauroczonaaaaaa
siedze na stanowisku,dzis poniedziałek,ciekawe czy sie zjawi.

Gość ko_bietkaa
i nie napisal przez weekend zadnego maila?

Gość zauroczonaaaa
Był przed chwila u mnie w pracy.Powiedział do mnie dzień dobry i sie usmiechnął i...usiadł przy stanowisku koleżanki(tyłem do mnie) Nie mogłam za dużo patrzeć bo miałąm klienta z ważną sprawą a pozatym ta co go obsługiwała co chwilke na mnie zerkała.Ale mi głupio,chyba wszystko popsułam tymi suchymi mailamii w dduuppee jeza no!

Gość ko_bietkaa
ale dalas ciala.

Gość pozdrawiam serdecznie
Spokojnie, nie panikuj, usiadl jak mialas klienta czy gdy bylo wolne miejsce przy Towim stanowisku?

Gość sunshineee
napewno wział twoja odpowiedz za kosza!! Ale jeszcze przeciez wszytsko da sie naprawic ;)

Rozumiem,że ma już Pani zaplanowany weekend skoro sama myśl o nim potrafi tak skutecznie poprawić humor? A moze się myle?Jakub normalnie jak Jakub z samotnosci w sieci;) kontynuuj !!! ale poflirtuj troche, a nie Bardzo chętnie, ale może następnym razem.Mój pies ma problemy z akceptacją obcych mezczyzn. Pozdrawiam gorąco życząc miłego weekendu. no jak mozna tak pisac wiesz co sobie mogl pomyslec?? ze to jakas metafora jest ze Ty tak jak en pies nie akceptujesz,,,,,,,,,:( \\ napisz dzis mu cos milego:) zapytaj jak minal weekend

Gość biologg
napisz zw troche zalujesz ze jednak nie popatrzyliscie razem w oczy pupila:)

Gość fazaaa
Napisz mu.... "Witaj Jakubie Podobno bardzo dobrą herbatę podają w xxxxx i myślę że miło by było zerknąć w oczy kogoś innego niż mój troszke zazdrosny pupil " Wiesz , rozumiem Cię , do domu to tak od razu ciezko sie zaprasza,ale znasz jakies kawiarnie w swoim miescie przeciez...

Gość zauroczona napisz co na linii
frontu

Gość zauroczonaaaa
dobra,spanikowałam ,dałam duuupy z mailem o psie bo ale chyba nie jest tak żle jak myslała.Faktycznie ,nie mógł usiąśc u mnie bo miałam klienta więc poszedł do kolezanki.Spokojnie...napisał jednak: Witam.Widziałem dziś rano, że dzień zapowiada się bardzo pracowicie :-) ale uśmiech wskazuje ,ze nie jest to jeden z tych gorszych dni? (miał na myśli mnie tonącą w papierach i kilka osób wiszących nad moja głową chyba) Miałem niezapowiedzianego klienta dzisiaj i dlatego dziś tak bardzo się spieszyłem. Jak minął weekend?Następny również przy herbacie w domku? Podaje swój numer telefonu,będzie nam chyba łatwiej kontaktować się gdy brak dostepu do komputera :-) Pozdrawiam serdecznie.Jakub .................................................................... He he he no to zaczyna się esemesowanie:-) dziewczyny,ja oddychac nie moge normalnie

Gość zauroczona napisz co na linii
spokojnie stara, nie jest zle :-) Na razie odetchnij, tylko nie pisz juz o babcinej herbacie i pudlu bo zwieje. Podal Ci nr tzn ze w weekend nie mielsicie kontaktu prawda? ja bym na razie grzecznie podziekowala za nr i czekala na jego ruch!

Gość zauroczonaaaa
znowu tworze smsa.Z tym mam gorzej w pracy bo łatwiej misciemniać na kompie niz trzymając komórke w ręku.ADlatego pisze sobie w wordzie i marze i pisze i marze.Narazie mam tak: Faktycznie,dzień miło się zaczął.Miło Cie było znowu widzieć :-) A weekend?nie wiem,żal byłoby spędzać go w domu gdy wiosna za oknem.A Ty masz jakieś plany? poszło

Gość ko_bietkaa
wow! gratki!

Gość zauroczonaaaa
teraz jak czytam to porazka normalnie ale cóż,poszło i już.Ale jebłam z tym Masz jakieś plany???

Gość a moim zdaniem za szybko
na smsy. Miejmy tylko nadzieje ze on nie czyta kafe....Bo cale tresci kopiujesz

Gość zauroczonaaaa
mozliwe że czyta kafe?nie wyobrażam sobie jego tutaj:-) nie sądze ale masz racje nie powinnam moze kopiować

Gość zauroczonaaaa
he he he ale napisał: Chciałbym porozmawiać, może przy kawie??Bo herbatke to rozumiem pijesz tylko w samotnośći?:-) Ale nie czekajmy do soboty.Spotkajmy sie dzisiaj.Może o 20?(podał iejsce:fajna mała kawiarnia ) Nie gniewaj się ,że jestem tak otwarty ale chciałbym już Cie poznać. P.S. możesz zabrać męza:-) ................................................................................ ale cwaniak hehehehe poprostu pyta czy jestem wolna

Gość zauroczonaaaa
dobra,tak szybko nie odpisze,musze pomysleć ,pogdybać.Za szybko to się dzieje wszystko.Znajac mnie zaraz spanikuje. A z drugiej strony,to tylko kawa.Miejsce publiczne ,centrum miasta.Zawsze moge zwiać po kawie. A może jak się z nim spotkam to okaze sie nudziarzem i dam sobie spokój odrazu jutro.Jak nie poczłapie się tam to sie nie dowiem co?

odezwal sie tylko dlatego ze czyta kafe :-P po mailu o pudlu juz by sie zalamal :-0 a tak to wie ze zauroczonej sie rowniez podoba.

Gość zauroczonaaaa
NO JA TEZ BYN SIĘ ZAŁAMAŁA NA JEGO MIEJSCU. A ja chciałąm mu tylko powiedzieć że sama jak palec w domu siedze ale na chate go nie chce zapraszać ale ja memeja jestem

spoko, dobrze jest. ale nie rozpedzaj sie z tymi esami

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Czytam i kibicuję :) Pozdrawiam Autorkę i życzę powodzenia :)

Gość zauroczonaaaa
no i nawet gdybym zdecydowała sie na spotkanie to w co ja się ubiore?????? w pracy mundurek ha ha

Gość dwudziestoparolatka ...
ubierz się bardziej na luzie ale w coś, co podkreśli twoją kobiecość. Może sukienka, spódnica ... zależy w czym się dobrze czujesz. Broń boże mundurek a'la praca :)

Gość Luśka W.
Nie zakładaj sukienki, bo to przecież tylko kawa, no i ta pogoda. Ja bym ubrała dżinsy i jakąś twarzową górę. :)

Gość Luśka W.
Fajna historia i fajnie, ze autorka ją opisuje. Oby nie przestała. :)