Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

analny oprawca

Dlaczego kobiety nie dbają o siebie i tyją?

Polecane posty

Gość Marti fl.
bo ty masz malego i prszczaty ryj i dlatego! :D

Gość tak tak tak tak
zaraz wyjdzie ze dł 29 cm i 30 w obwodzie.. Hahaha prosze cie schowaj swoja pryszczata mordke i nie smiec

Gość Najwidoczniej niestety
jestes tak oblesny i pryszczaty i masz tak malego ze tylko takie przyciagasz!

Gość 34 mezczyzna
taaaa tylko one są tak brzydkie i tluste ze malo ktory chce ta dzide im zapakowac w gardziel :D

Gość moim zdaniem medycyna
w niektórych dziedzinach zaszła za daleko, miałeś spięcie w inkubatorze, niepotrzebnie cię ratowali :P

kobiety zaczynaja nie dbac o siebie .. przez swoich mezczyzn ... bo sa zaklamanymi gnojkami .. ktorzy mowia:" we wszystkim mi sie podobasz.." .." zawsze bede Cie kochal"... jak kobieta slyszy takie hasla... to w koncu nimi siebie tlumaczy.. np. nie chce mi sie dzisiaj malowac.. to tlumacze siebie jego haslem ... przeciez on i tak mnie kocha to po co mam sie malowac?!...wszsytko wina facetow ... gdyby nie byli tacy zaklamani to by bylo inaczej..

"kobiety zaczynaja nie dbac o siebie .. przez swoich mezczyzn ... bo sa zaklamanymi gnojkami .. ktorzy mowia:" we wszystkim mi sie podobasz.." .." zawsze bede Cie kochal"... jak kobieta slyszy takie hasla... to w koncu nimi siebie tlumaczy.. np. nie chce mi sie dzisiaj malowac.. to tlumacze siebie jego haslem ... przeciez on i tak mnie kocha to po co mam sie malowac?!...wszsytko wina facetow ... gdyby nie byli tacy zaklamani to by bylo inaczej.." Ale to juz jest przesada! Co wolalabys tak?: -kochanie, podobam Ci sie? -nie, masz zarosniete nogi! -a kochasz mnie? -tak, ale tylko do 70 kg, powyzej - przestane. Milosc, akceptacja, to inna sprawa. Zreszta, kazdy przypadek jest inny, a autor topiku chce sprowokowac swoim wyzywajacym pytaniem. Nie chcesz, Oprawco, akceptowac, to nie akceptuj, szukaj chudej, i po problemie.

>> a czemu mialyby nie tyc? nie maja dla kogo sie starac, to tyja, proste Jak widać niektórzy zeszli z drzewa tylko w sensie dosłownym, bo w symbolicznym jeszcze nie :o Skoro nie czują potrzeby wyglądać jak człowiek i podobać się innym to życzę powodzenia z takim podejściem 🖐️

Wiesz, oprawco, szczerze mowiac, tez sie dziwie takim osobom. Widocznie, w jakis sposob sie poddaly, i nie chca walczyc, o wygdlad, o atrakcyjnosc. Ale co tm, ich sprawa, Ty ich nie musisz kochac i akceptowac, takich grubych.

>> Ty ich nie musisz kochac i akceptowac, takich grubych. Ale muszę na nie patrzeć i to gwałci mój zmysł estetyki :o

Gdybyś napisał - Dlaczego NIEKTÓRE kobiety o siebie nie dbają, nie miałabym pretensji...a lepiej wrzucić wszystkie kobietki do jednego wora, prawda? Ps. I nie, nie jestem zaniedbaną grubaską. Chodzę na siłownię i uprawiam inne sporty. Dbam też o siebie w inny sposób. O!

Gość prawdziwy analny oprawca
Przepraszam za moje szczeniackie zachowanie. Rodzice nie tak mnie wychowali. Wyżywam sie na wszystkich bo mam malego penisa, jestem oblesny i pryszczaty. Macie racje. Jestem chamski i wulgarny, ogolnie sma mam nadwage.. Przepraszam za to ze smiecie takimi postami przepraszam..

Gość prawdziwy analny oprawca
analny oprawca Pogadać to one sobie mogą, w internecie na forum dla pustych debilek Poza forum takie wygadane nie są i wiedzą, że ich usta nie są od gadania, tylko chapania dzidy swojemu Panu Poza tym przeraszam za te forme wypowiedzi nie wiem co we mnie wstapilo.. SAM SIEDZE NA FORUM DLA PUSTYCH DEBILEK.. i stalem sie jedna z WAS. Tak jestem gejem!!! Chce mezczyzny.. Pozdrawiam analny oprawca..

Gość ser-wetka
jak się przeczyta na wstępie pare prostackich, chamskich, wulgarnych, wieśniackich postów pseudofacetów odechciewa się odpowiadać, wy du pki myślicie, że tacy męscy jesteście z tymi - waszym zdaniem luzackimi tekstami "znawców tematu", jesteście żałośni i właśnie wy tu możecie sobie poużywać.. W rzeczywistości modlicie się, żeby trafiła wam się jakakolwiek, widać jakie czasem kaszaloty prowadzacie, tak tak to z nadmiaru męskości... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

to zależy jakie, zazwyczaj niektóre kobiety przestają dbać o siebie po ślubie albo po urodzeniu dziecku. Dla mnie to głupota, a potem się dziwia, że faceci od nich odchodzą. Ja np. dbam o swoje ciało, uprawiam sport, odżywiam się w miare zdrowo, z gustem sie ubieram. No! i nie przestanę tego robić, bo lubię o siebie dbać o ładnie wyglądać :)

Gość do analny oprawca
nie staje ci w takim razie :P