Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulewrsowana

Matką które dają swoim dziecią klapsy powinno się odbierac dzieci!!

Polecane posty

Gość Zbulewrsowana

Gość Scout Finch
A takie jak ty powinno się lać słownikiem po łbie.

Klaps jest wyrazem bezsilnosci- a wiec moze dodajmy matkom sil w wychowaniu ich dzieci?

Gość jestem przeciwko takim
matKOM i klapsOM, ale tez wage przykladam do tego, zeby matka byla wzorem intelektualnym dla dziecka i nie robiła tragicznych blędów jezykowych.

Gość oihgfc
a takim, co nie potrafia pisac po polsku powinno zakazac sie wstepu na forum. jakiekolwiek.

Gość dfeko
matom mozesz obciagnac🖐️

Gość za mało klapsów
matka ci dała w dupsko - i za mało przy książkach dziecko siedziało ! :)

Gość oliwia.78
pelna kulturka , nic tylko pogratulowac

Gość Scout Finch
A mi kabel USB - hamuj, hamuj na Boga! ;)

Gość odezwała się ta z sekty
zawsze szczerego :D którego tata okładał żelazkiem i wmówił, że to są klapsy :D

Gość Zbulewrsowana
Dlaczego zwracacie uwagę na oje błedy a nie na to co mam do powiedzenia?? Żadna kobieta, która uderzy swoje dziecko nie powinna byc matkom i to powinno byc w jakichś sposób regulowane przez prawo!

Gość odezwała się ta z sekty
:D wyluzuj ! bo dostaniesz klapsa i mamy więcej nie zobaczysz :D

Gość spragniona lata
za tytul tego topicku ode mnie masz ogromniastego klapsa :p

Gość uważaj bo zarobisz
kablem :D i to mocniej zaboli :D

Gość oihgfc
matkOM? :O

Gość mama..bobo...
ja mojego czasami klepne w tylek z niemocy, a wiesz jak on reaguje??smieje sie do mnie,a moze ze mnie??? :P al ewiecej nie robi tego co jest zle klaps jest tez czyms co dziecko dyscyplinuje, nie bicie, znecanie sie, ale klaps, ktory mowi "hamuj maly" jestem za ...ale zadko i w sytuacjach bez wjscia, o ktorych wiedza wszycy normalni rodzice

Gość autorko nie pisz
więcej, bo się bardziej pogrążysz

Gość Anq
tak a jak dziecko 3 letnie siega po raz 10 po wrzacy kubek....i mowisz ze nie owlno bo jest goraca i krzywda sie moze stac....i ma to gdzies....i widzisz ze siega znowu...to co?

Gość Zbulewrsowana
Wy nawet nie wiecie jaka to trałma dla dziecka zostać uderzonym przez rodzica. Osobę która powinna kochac a zamiast tego bije... Nikogo się nie poinno tak upakarzać.

moja droga mnie wychowano mozna powiedzieć nie bezstresowo... nie raz sie w kącie stało na grochu klęczało ale nigdy nie powiedziałam do mojej mamy ba nie odważyłabym się nazwać ja głupia ... a nastolatki wychowywane bezstresowo podnosza na matke rekę... więc zachowaj te swoje .... no nie wiem co ...

Gość oihgfc
"trałma", 'upakarzać'... ty sie tutaj upokarzasz... sama. i mamusi ci do tego nie trzeba...

Gość mama..bobo...
anq-to sie chowa kubek tam gdzie dziecko nie dosiegnie moj przyklad to kiedy klade sie kolo niego wieczorem przed spaniem , nuce kolysanki,pije mleczko, i tak lezymy, ja mu ciiiiiijam,usypiam jak najbardziej moge, glaszcze,a on klepie mnie po buzi,droczy sie ze mna,widze ze sie mu oczy kleja , pada normalnie,a on na zlosc mi... tak po 2 godzinach usypiania klepne go w pupe czasami ,z niemocy, wtedy sie zlosci, odwraca na drugi bok, albo przytula i zasypia albo kiedy wrzuca mi poraz setny wszystko co popadnie do ubikacji:O mowie i tlumacze ze niewolno, al eoni tak to zrobi :O,ja zajeta gotowaniem, albo czyms tam a on po kryjomu mi takie rzeczy robi :D teraz sie smieje , ale w tym momencie nerwy puszczaja

Gość Zbulewrsowana
To waszym zdaniem dziecko trzeba bić bo inaczej ono bedzie bic rodzicow tak?

Gość Anq
Ja moze na grochu nie kleczalam, raz dostalam porzadne lanie (no krzywda w kazdym razie misie nie stala ale zabolalo) jak sobie przedluzylam zabawe na podwórku o pare dobrych godzin i nasciemnialam mamie ze tata mi pozwolil:D a tacie ze mama:D a tak to czasem klaps za niesubordynację i tyle. Zadnej traumy, blizn, zwyrodnień. Wyzsze wyksztalcenie mam, porzadny człowiek mysle jestem, żyje od kilku lat w cudownym zwiazku pelnym, milosci i szacunku...zadnych problemów psychicznych...wiec autorka postu jakies jaja sobie chyba urzadza albo jest zacofana...a jej matka powinna isc do pierdla pewnie bo nie wierze ze nigdy nawet przez lapska nie dostala....