Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipixyz

jak często się bzykacie?

Polecane posty

Gość acordeon
witam,znowu rozmawiacie o częstotliwości?

Gość nie wiem, czy moja
odpowiedź się spodoba płci przeciwnej... ale co mi tam... Ja po czterdziestce, żona 40 lat... od zawsze z bolącą głową... od zawsze czyli już 20 lat, ale do rzeczy, sex z żoną 2, może 3 razy w tygodniu, czasami 4. Skoro jest ciągle bez ochoty, po tylu latach proszenia ,,coś,, we mnie pękło i powiedziałem dość poniżania, więcej nie będę i dlatego mam suuper z jedną z koleżanek tak około 6 razy w tyg.a jak ona smakuje... mniam,

Gość zum, zum,zum, tra la la
siedzimy teraz w ulu i cay czas uprawiamy seks zbiorowy, możecie tylko zazdrościć takiego bzykania

Gość śwynia wietnamka
a ja raz na jakis czas dobranoc bo trzeba bydła doglondnąć

Gość nie wiem, czy moja
i jeszcze jedno... do pielęgniareczki, uwierz mi, zarówno ty jak i inne kobiety, naaaaprawdę szkoda czasu w tym wieku na fochy i nieporozumienia. Pozdrawiam

Gość acordeon
u mnie jest to różnie,ale jak słysze,że ktoś to robi od 10 lat codziennie to mnie pusty śmiech ogarnia

ja w każdym razie tak nie potrafię...skoro mąż przez cały dzień i na każdym kroku doprowadza mnie do szału to nie mam ochoty wieczorem na seksik z nim,a gdyby był miły i romantyczny to sama bez proszenia bym na niego wskoczyła :D

Gość acordeon
to po co się tak męczysz?

Gość acordeon
nutella? to oby się poprawiło bo jak po roku macie takie akcje to co będzie póżniej

Gość nie wiem, czy moja
pielęgniareczka... choć nie powinienem tego pisać, ale co mi tam... jeżeli zamieszczone zdjęcie pod twoim nikiem jest autentyczne, to wybacz... ale twój niedawno poślubiony mąż jest wyjątkowym IDIOTĄ, jesteś piękną kobietą... doradzał bym jednak, abyś zastanowiła się nad sensem umieszczania fotografii pod tego rodzaju wypowiedziami... pozdrawiam Cię i wybacz określenie dla Twojej drugiej połówki... ech.. żeby mnie chciała pokochać tak piękna kobieta... aż mi się smutno zrobiło...

ciężka sprawa...zastanawiam się tylko jak facet 28l może wytrzymać bez seksu 1,5 miesiaca mając przy sobie nie brzydką żone...:/ skoro co niektórzy tutaj piszą że bzykają się co dziennie...

Gość acordeon
z tym codziennie to niech nie przesadzają nawet mając naście lat

Gość nie wiem, czy moja
nie brzydką... nie ma potrzeby abyś była tak skromna... a odpowiedź na ytsnie o 1,5 miesiąca u 28 latka... to nieeeeemożliwe... nie chcę Cię martwić...masz niestety problem i to dość poważny niestety...

Gość nie wiem, czy moja
wybaczcie literówki..

Gość acordeon
ja po 1,5 m-ca abstynencji dostałbym nerwicy i biceps jak pudzian

wiem...ciężka sprawa, czuje że mnie nie kocha,jest ze mną bo jestem dobrą żoną (czyt.gospodynią domową), stąd te nieporozumienia,bo ja potrzebuję czegoś wiecej niż podziekowania za pyszny obiad..;/

Gość 9 lat po slubie--- kochamy się
raz,dwa razy w tygodniu. przewaznie raz na tydzień

Gość acordeon
masakra ale live is brutal! może ma powód?

Gość pielegniareczka ale z ciebie
laska:) ladna jestes barrdzfo:)

Gość acordeon
to trzeba go krótko za pysk jak to się mówi,i albo wóz albo przewóz jeżeli nie podziała droga wolna

Gość nie wiem, czy moja
nie lubię kłamać, więc muszę się przyznać, to co pisałem o koleżance to zwykły żart... nawet nie wiem dlaczego to zrobiłem... Wybaczcie... Pielęgniareczko... smutne i niepokojące to co piszesz, szkoda, że muszę uciekać z forum, bo chciałbym jeszcze z Tobą porozmawiać /nie pytaj dlaczego...nawet nie wiedział bym co Ci odpowiedzieć - wybacz/. Pozdrawiam Cię... może będę jeszcze miał możliwość dokończyć myśl... ale / mam max. 8 minut/ muszę zniknąć... pozdrawiam wszystkie Panie... i życzę miłego wieczoru

Gość acordeon
po co aplikowac jeżeli cię wkurza

Gość acordeon
nie zawsze starszy lepszy ale bywa,że bardziej poukładany,chociaż to też nie jest regułą