Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikko

Pomóżcie co robić?! L4 na wyjazd?

Polecane posty

Gość kikko

Własnie rozpoczęłam pracę na pół etatu i mam umowe o prace na 3 mies.okres próbny.Pojawiła się niepowtarzalna okazja wyjazdu na 7 dni (prawie za free itd,smieszne koszty) jako prezent od mojej dalszej rodzinki,która nie wiedziała ze juz teraz podpisuje umowę.Wyjazd przypada prawie dokładnie po 1 miesiacu przepracowania w nowej pracy.Co robić?Wziąc L4 na ten okres?Czy przyznać się pracodawcy by jakos tak ułożył grafik abym mogła odrobić pozniej te godz?-choc wiem ze szczerosc nie popłaca ,w tym przypadku pewnie nie...pomóżcie!

Gość ghjkl
Lepiej powiedzieć prawde,inaczej jek się wyda jak wykorzystalaś l-4 to mozesz jeszcze kasę zwracac i pożegnać się z robota,ale na niej Ci pewnie nie zależy skoro już na samym początku myślisz o wyjezdzie zamiast o robocie.Dla mnie praca by była ważniejsza niż wyjazd.

Gość mandoz
I po co zakładasz jeszcze raz ten sam topik? To jest kwestia priorytetów, panienko. Na twoje miejsce są dziesiątki innych, którzy cieszyliby się na tyle, żeby nie kombinować z lewym zwolnieniem.

Gość kikko
Albo dziesiątki którzy będą mieli szansę takiego wyjazdu albo juz mieli...własnie,kwestia priorytetów....A życie jest za krótkie..

Gość a pracodawca
Ma prawo sprawdzic czy aby w czasie trwania L4 nie siedzisz w solarium albo na karaibach, wiec jak ci praca niemiła to jedz w pizdu :P