Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka nieznajoma

po co kobiecie mężczyzna?

Polecane posty

Bycie z męzczyzną jest bardzo proste...dopuki kobiecie się chce:D Ale coraz więcej kobiet pokroju atutorki- niezaleznych, świadomych swoich potrzeb, własnej wartosci, wymagających- nie cieszcie się panowie, popłaczcie sobie a po pewnej refleksji weźcie się za siebie;)

Gość *Sami* w pomarańczach
ale wibrator też sie nudzi:O

Gość brzydka nieznajoma
ale Sami, mozna wtedy kulki, głaskatorki (już wkrótce w sprzedaży), z koleżanką pogadać... po co mam się rozczarowywać, dopasowywać, uważać.... Proponuję zamiast mężczyzny, ciekawe hobby

ciekawe hobby jest bardziej interesujące od wibratora :D wg mojego uznania :D a co do tego żeby nie sprawić przykrości facetowi to....w rzeczywistości nigdy mi się nie zdarzyło gadać albo nie wiem...jęczeć podczas seksu \"zaraz dochodzę\" xD

Gość Milo mi Cie poznac.......
marikaea -nie wysilaj sie tak i tak wiem ze w 100% chociaz raz w Twoim zyciu udalas orgazm.Ja wiem ze nie chcecie sie przyznac i na sile zmienic ten fakt, kazda powtarzam kazda kobieta ktora wspolzyla z mezczyza chociaz raz udawala orgazm!!:D Nie mowie, ze nie bylo mi przyjemnie i ze nie wspolzyje z mezczyznami, bo same pieszczoty sa przyjemne nie mowiac o sex, zdazy sie tez orgazm ale nie zawsze:P

Zgadzam sie ma racje !:D

BUFETOWA -:D:D:D

zmieniacie ten fakt;)

my tu o orgazmach rozmawiamy a nie o slubie!:D

Gość nowoczesny nacjonalizm
Oj te feministki :( mam nadzieje, ze wczoraj ktos wzial udzial w kontrmanifestacji przeciw tym kretynka co im sie w tylkach poprzewracalo? Dzieki Bogu wiekszosc kobiet zachowuje sie zupelnie normalnie, a tu na forum wbijaja takie, ktorych faceci olali i wmawiaja sobie nawzajem, ze ich zycie jest cudowne dzieki wibratorowi by sie pocieszyc taka wlasnie jest prawda.

a ja Ci powiem ze nie wiesz nie cierpię ludzi uogólniających każdy temat! 🖐️ spadam stąd bo konwersacja nieciekawa

Gość faceci dp garrrów
i to już!