Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

Gość ppoomocy
wciąż nie działa ten laptop co zrobić pomóżcie a teraz pisze od sąsiadki,widze że są też faceci na tej stronce może któryś z was panowie mi pomoże?????

K alez ja Rewq b. dobrzeznam:D i to tylko zarty z nim byly:) ja mam lapa ale iem ne znam sama dzis z nim nawyprawialam troche:D najpierw nie wiem jak wprowadzilam go w stan \"hibernacji\":O a pozniej to odkurzacz malo co mi \"r\" nie wciagnal:D

Gość ppoomocy
no nikt z was nie ma laptopa??????????????????????????

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a.... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: - Ja!!! ja!!! ja!!! ja to chcę, proszę Panie, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie Ewa się zgodziła, mówiąc że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku.... Nie przestawał się z tym obnosić Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jaki jest drugi prezent? Bóg odpowiedział: - Mózg Ewo, mózg.

hhehehe KKK to po prostu skrot od Twojego nicka:D Wielbiciel czesto jest WW i nigdy takic pytan nie zadawal:D Pawda ?:)

\"Ten rewq was umiejętnie napuszcza na siebie.IGNORUJCIE go. tak choćby nie istniał.Powiem wam,skutek natychmiastowy. NHiech sobie hasa na tym topicu a wy go miejcie głeboko.......... wiadomo gdzie.\" cozem ci uczynil ze mnei tak traktujesz? buuuu !!!

ja tu tylko przechodem.... tak bo setka tu to i ja . pseplasam. idem spac

aaa nei weim bo mnei tu jeszcze zignoruja i co wtedy pozostanie mi postawic kupke i zadowolic sie TV-nowela wenezuelskiej produkcji ;-)

czesc i czolem 🖐️ uwaga uwaga: PIATEK :classic_cool: :D:D Seti stronkowe 🌻 ale tanca stronkowego nie bylo? ;):P

\\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b \\_/b kawka (_)o cukier \\_|b mleczko :D a Rewq biegnie po srenik co by sie wkupic ;):D

Ludziska ja w pracy teraz jestem. ale przy wolnej okazji wpadne do sklepu ( na wyjsciu sluzbowym ;-) ) i kupie jabłecznik pluys soczek i poczęstuje . witam poranne ptaszki! ps. jestem skonczonym fanem setuni - lecze sie bez skutku od października.