Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smecta z mlekiem

Smecta z mlekiem modyfikowanym?

Polecane posty

Gość smecta z mlekiem

Witam. Pediatra zaleciła dawać smectę do danonka, ze względu na biegunkę córki. Ale moja mała jak tylko wyczuje smectę w danonku to nie chce jeść. Czy mogę wsypać smectę do mleka, które wypija na noc i rano po obudzeniu? Czy któraś z mam tak robiła i smecta też pomogła dziecku?

Gość upupuppppp

Gość mamakaja
Moja mala tez wyczuwala.Mleka nie chciala pic.Podalam jej na lyzeczce ,zrobilam taka papke i podalam do buziaka.A jesli twoja wypije mleko ze smecta to dawaj tak,kazda metoda dobra:)

Gość smecta z mlekiem
Dziękuję :) Przyszło mi do głowy, że z mlekiem smecta jest nieskuteczna, bo pediatra nic o mleku nie mówiła. Spróbuję w takim razie, dzieki :)

Moja pluła nawet jak dawałam łyżeczką, polecam takie dozowniki strzykawki (oczywiscie bez igły) i wstrzykiwac bezpośrednio do buźki.

Gość smecta z mlekiem
O, dzięki, JANA, taki sposób nie przyszedł mi do glowy :D Chyba się zaopatrze w strzykawkę awaryjnie, dzięki :)

Gość MAMA 3L NIKOLI
MOJA CORKA CHCE ZJESC TEGO LEKU ANI W DANONKU ANI WYPIC JEDYNA OPCJA JEST WSYPANIE DO MLEKA MODYFIKOWANEGO NIE WIEM CZY TO POMAGA ALE WYDAJE MI SIE ZE SKORO W DANONKU MOZE BYC TO W TAKIM MLEKU TEZ CALA TOREBKE SPOKOJNIE I NIC NIE WYCZULA WYPILA

Gość smecta z mlekiem
a czy doodbytniczo mogę zaplikować smectę??