Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

znieczulenie przy porodzie

Polecane posty

A Ty dalej nie rozumiesz Nie "my chcemy mieć znieczulenie", tylko "y chcemy, by znieczulenie było refundowane dla każdej kobiety i wszędzie". Wykrzykniki sobie daruj, bo to, że krzykniesz nie sprawi, że będziesz miała rację.Mam gdzieś twoje wrażenia, brak ci argumentów i dla mnie dyskusja skończona bo nie mam ochoty wdawać się w pyskówkę z kimś, kto ma problem z rozumieniem tekstu pisanego.Pozostaje przywitać się z tobą po porodzie i życzę ci, żeby się okazało, że akurat Anestezjolog śpi, bo noc i nie chce mu się przyjechać, wyśmieje twoje marne 600 zł - a jedyneczka będzie zajęta (tak, zdarza się) :D Może życie Cię czegoś nauczy :D

Gość do magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Co ty masz za durną postawę. Ile ty masz lat, bo zachowujesz się jak zadufana w sobie 15 latka, która myśli że jest lepsza bo ma kase. Dziewczyno żeby się kiedyś nie okazało, że twoja kasa jest g... warta. Nie wszystko da się kupić. Jak widać na twoim przypadku empatii i umiejętności czytania ze zrozumieniem już nie udało ci się załatwić. Ale widać że oceniać po durnej rozmowe na kafe to ty potrafisz, nikt ciebie nie ocenił (oprócz mnie), a ty jak ta klatarynka, złe na cały świat, stare ciotki itd? Dało ci to poczucie twojej wyższości? CZY TY MASZ JAKIŚ PROBLEM ZE SOBĄ? CHYBA NIESTETY TAK. Cóż za gadzina z ciebie.

magdaaaa jak już znajdziesz szpital w Szczecinie, który stosuje zzo (nawet odpłatnie) to daj znać, bo jestem zainteresowana :)

Gość ktos12
magdaaaaa32 to osoba, ktora w innym wątku nie grzeszy kulturą i objawia prostactwo. Nie przejmujcie sie nią - to taki typ. Szkoda z nią dyskutowac.

Gość uupupp
slyszalam ze w Lodzi w Matce Polce daja znieczulenie,wiecie moze??

witam, dośc pobieżnie przejrzałam topic, ale odnośnie Matki Polki to wiem od swojej lekarki, że w MP za znieczulenie się nie płaci jak jest z dawaniem go nie wiem, będę tam rodzić w sierpniu to się okaże.

Gość uupupp
no niby tez tak slyszalam tylko ze niechetnie daja,wiec jestem w stanie zaplacic za nie byleby tylko mi dali bo tez tam bede rodzic juz za 2mies....i jestem przerazona.jak wiesz cos wiecej o tym szpitalu to pisz bede wdzieczna:)

Za wiele nie wiem, i nie chcę się stresować ani martwić na zapas. Wiem tylko od swojej lekarki, że kasy nie musze na nic szykować. Ja mam jeszcze trochę czasu. Poza tym zamierzam rodzić z meżem, a raczej on ze mną a jest wygadany mocno, więc jakby co będzie za mną się wstawiał. Zaufam swojej lekarce i .. zobaczymy.

Gość uupupp
no moj tez ma byc przy porodzie ale wygadany nie jest wiec niewiem jak to bedzie...a porod rodzinny jest za darmo tez tak?

Gość innnaaa
boze przeciez to straszne co sie w tym kraju dzieje kobiety nadal rodza jak w afryce! az strach byc w ciazy bo rodzi sie na zywca bez znieczulenia tak jakby porod to byl "maly bol"....

No i co, Madziu? Ile szpitali z ZZO na życzenie w Szczecinie znalazłaś? Nie mogę się doczekać tej długiej listy, którą gorąco obiecywałas dostarczyć!

Gość co z brzuchem
w państwowych szpitalach pytają czy chcesz znieczulenie- tylko ze to kosztuje. Ja mimo to chyba zdecyduję sie zapłacić za nie- o ile nie bedzie za późno.

Gość uuupppp
nie pytaja raczej tylko trzeba samemu zapytac jak juz cos :(

Gość asiawawa
w wawie raczej nie ma problemu by dostać ZZO. kosztuje pewnie w granicach400-700 zł,ale np.w szpitalu Bródnowskim jest za darmo. są szpitale gdzie dają znieczulenie ale jest problem by dostać je np w nocy... ja rodziłam akurat bez.tak wyszło:)

Gość uuupppp
proponuje by wymieniac nazwy i miasta szpitali gdzie daja bez problemu znieczulenie i za darmo i za oplata...:)

Gość uuppp
uuuppppp