Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllle driver

Kto zaczyna od dziś? Waga 75kg, pietnaście w dół na początek!!!

Polecane posty

Gość elllle driver
Myślę, ze fajnie by było jak byśmy pisały tutaj co jemy, taka wzajemna dietowa inspiracja, żeby nie popaśc w monotonie żywieniowa;)

Gość elllle driver
Trzymajcie się, oby nie zabrakło nam wszystkim konsekwencji:)

Gość misia2c
Ja nie będę pisać co jem bo w sumie jem normalnie, nie stosuje żadnej diety, poza tym że nie jem kolacji ale ja tak mam od kilku lat, no i moze ostatnio ograniczyłam pieczywo i ziemniaki. a reszta normalnie, nawet słodycze jem, bez obżarstwa ale jednak, bo ja nie potrafie bez nich żyć:)

Gość elllle driver
Dzień dobry gwiazdy;) Co tak cicho siedzicie?

Gość elllle driver
No kolejny dzień dobiega końca:) dzisiejsze menu 100 g sera białego z łyzka śmietany i cebula 2 małe kanapki razowca z masłem 2 ogórki kiszone gołąbek z kaszą gryczna około 100 gram buraków wieczorem zjem jabłko

Gość elllle driver
Szkoda że nikt tu nie zagląda. Nie wytrzymałam i przed chwila zjadłam małą piętkę świeżego białego chleba z masłem i 4 cienkie plasterki wędliny 😭

Witajcie dziewczyny:-) dołącze sie do was dziewczynki:-) ja tydzien temu zaczęłam dietke ważyłam 75 kg:-( a na chwile obecną waże 71 :-) sama jestem w SZOKU ale narazie sie udaje:-) na sniadanko jem musli fitness do tego 2 łyżeczki jogurtu naturalnego pozniej pije herbate pu erh troche skacze ruszam sie robie brzuszki tancze:-) a obiad ostatnio miałam piers z kurczaka na teflonie samym smazona bez tłuszczu do tego brukselki kolacja to jabłka rózne owoce lub jakas sałatka ostati posiłek mam o 18 lub 18.30 do tego pije duzo wody :-) DZIEWCZYNY jakos to będzie mój cel to 58 kg. tak jak zawsze wazyłam. ale do tego to jeszcze długa droga. A pomysł zeby sie wazyc na pierwszy dzien wiosny jest REWELACYJNY:-)

Gość elllle driver
Witam dziewczyny, mam nadzieję że razem zrzucimy ten "nadbagaż" ;)

Gość elllle driver
Cztery kg w tydzień, super gratuluje :) Chyba powzoruje się na Tobie :)

witajcie dziewczyy:-) ja juz po śniadanku zjadłam chudy twarożek ze szczypiorem i zodkiewka i jedna kromka pieczywa wasa :-_) jak narazie jestem syta i woda tylko popijam musze pomyslec co sobie zrobic na obiadek:-) zaraz zabieram sie za małe cwiczonka pozdrawiam i zycze miłego dzionka:-))))

Gość elllle driver
Witam :) Dzisiaj zrobiłam sobie zdjęcia sylwetki w bieliźnie, żeby popatrzyć za jakiś czas i bardziej się napawać sukcesami w chudnięciu ;) a po południu planuje z dwie godziny pojeździć na rowerze.

Gość elllle driver
Fajnie że się trzymacie dziewczyny, kazdej zycze powodzenia:) Pierwszy raz w tym roku byłam na rowerze:) Ledwie godzine wytrzymałam, nieprzyjemnie było bo wiało za mocno.

Gość elllle driver
Dobry wieczór :) Mam nadzieje że walczycie dzielnie:P Mnie lekki kryzys dopadł, nie mogłam dziś dopiąc spodni ktore jesienią były na tyle za szerokie że ich nie nosiłam 😠 Mimo że malutko jem brzuch mam jak balon, ale to przez okres mam nadzieję. Piszcie co z Wami sie dzieje i powodzenia :)

Gość meryyyy
zapraszam do mnie:))) topik.... nadszedł czas..........:))

Gość elllle driver
Ech. Jakoś ciągnę , ale bez początkowego entuzjazmu.

Cześć :-) Nie wolno się poddawać tak łatwo :-) elllle driver, powiedz ile ważysz i ile masz wzrostu? Ja jestem już 12-ty dzień na diecie SB. -4kg :-) 3mam za Was dziewczyny kciuki! Pozdrawiam!