Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość moust

Może taki temat jest zbyteczny, ale może chciałybyście coś wiedzieć, może macie jakiegoś znajomego geja i nie wiecie jak do niego podejść. Moja przyjaciółka kiedy dowiedziała się o mnie, pytała heteryka kumpla jak to jest być gejem. Stąd ten topic. Pytajcie o co chcecie;) a jeśli nie chcecie, to nie pytajcie.

Gość kijowo
co za glupie pytanie :-O na poziomie w stylu: jak to jest miec niebieskie oczy? jak to jest byc leworecznym? a co on ma Ci odpowiedziec??? :-O

Gość moust
ja tu jestem gejem, chyba koleżanka nie zrozumiała.

Gość mruczaca kotka1977
dla tego masz ta depresje i ten deprim zazywasz /?????

Gość mruczaca kotka1977
a moze pomozesz mi w mojej sprawie temat jest na forum skoro jestes taki wszechstronny???

\"kijowo: co za glupie pytanie na poziomie w stylu: jak to jest miec niebieskie oczy? jak to jest byc leworecznym?\" Bardzo mi sie to stwierdzenie podoba. Nie czaje problemu autora. \"Jak to jest być gejem?\" porównywale z \"A jak to jest kiedy podobają Ci się blondynki?\" Ja jebie. No nie czaję! Autor chyba ma problem ze sobą.

Gość mruczaca kotka1977
hellou moust znowu cie wcielo to po co zakladasz te topiki

Gość dfugheufgalkdjskjfjf
oj tam, jak zwykle kupa niedorzecznych komentarzy do rzeczowo zadanego pytania. ja moust mam pytanko: ogólnie (jakiś procent) kobieta da sę wciągnąć chocby dla sprawdzenia jak to jest w gierkę z kobietą, choć na co dzień te jej nie pociagają. Co innego powiedziec że x jest piękna kobieta i chciałabym miec jej biust czy ciało,a co innego jest pójśc do łózka. Ale czy Ty widząc ponętną kobietę która na dodatke masz okazję przelecieć, bo aż piszczy to co zrobisz? (temat wierności zostawmy w tyle). bzykniesz ją czy masz odrazę (czy jak to jest?)

Gość moust
nie wcięło mnie. NIe mam problemu z powodu swojej orientacji. Zupełnie nie o to chodzi. Jestem szczęśliwy z tego kim jestem, ale tylko z tego.

Gość vvvvv
a dupa cie nie boli?

Gość pytanie ode mnie
czy sex analny sprawia prawdziwą satysfakcje czy z braku innej dziury jest zlem koniecznym? od razu mowie - jestem kobieta ktora uprawia sex analny ale sa dni kiedy po prostu to jest wykluczone (wieksza wrazliwosc na bol, problemy zoladkowe i takie tam)

Gość zawsze chciałam miec
kolege "pedała" naprawde, to tak jakby najlpesza koleżanka

Gość moust
dfugheufgalkdjskjfjf - dzięki za rzeczowe pytanie ;) nie mam żadnej odrazy, jeśli by była taka sytuacja (ale tylko jeśli ona by wiedziała o mnie, bo nie chcę nikogo oszukiwać) to chętnie bym skorzystał. Dopuszczam nawet możliwość sexu z przyjaciółką jeśli ona potrzebowałaby /chciałaby tego. Nie chodzi o to, że coś nie tak jest dla mnie w kobietach, po prostu od nich bardziej pociągają mnie faceci.

Gość moust
pytanie ode mnie - to rzeczywista przyjemność. Sama możesz się o tym przekonać;) zawsze chciałam mieć - tyle że ten kolega "pedałek" według mnie jest w sanie zrobić dla CIebie znacznie więcej niż przyjaciółka.

Gość moust
pytanie ode mnie - jeszcze do drugiej części pytania, ja też mam dni kiedy analny jest wykluczony

Gość pytanie ode mnie
no ja wiem ze to przyjemnosc czasami ale tak zawsze zawsze? czy masz dni ze wolalbys tego nie robic bo po prosu boli?

Gość mruczaca kotka1977
a co tam dzis u ciebie juz po tabletce....dzis lepszy dzien a ta bliska ci osoba to twoj partner zmarl na hif????

Gość pytanie ode mnie
ok, uprzedziles mnie, juz wszystko wiem, dzieki :)

Gość moust
może nie że boli, ale czasem po prostu nie mam ochoty

Gość pytanie do Pana geja
Czy rodzice wiedza o tym? jesli tak to jak zareagowali? czy masz partnera?

Gość moust
mruczaca kotka1977 - z tego co piszesz rozumiem że coś CI się nie podoba. Napisz o co chodzi to Ci odpowiem;)

Gość moust
pytanie do Pana geja - ojciec zmarł jakiś czas temu, ale chciałem mu powiedzieć. Mama nie wie, niedługo zamierzam jej powiedzieć, ale chcę żeby była na to gotowa. W tej chwili nie mam partnera, bo poprzedni nie potrafił trzymać zapiętego rozporka

Gość mruczaca kotka1977
nie czemu poprostu jestem ciekawa zadalam ci pytanie wiec powinienes odpowiedziec skoro sam kazales pytac sama nie mam nic do gejow .....

Gość lfbvfgtrii
Lubisz robić laski? Sprawia Ci to przyjemność? Co z pozycją 69? Da się? No i w jakich pozycjach uprawiasz seks ze swoim partnerem?

Gość dfugheufgalkdjskjfjf
ciekawa alternatywa, ale Ty chyba nie jesteś gejem tylko...nie wiem jak to jest rzeczowo brzmi, ale działasz na dwa fronty dosyć swobodnie. No i też bym chciała miec kumpla geja. Tylko żeby nie był przystojny (nie wiadomo co kobiecie może przyjść do głowy).

Gość pytanie do Pana geja
skad jestes?

Gość mruczaca kotka1977
jak zwykle zniknal ......

Gość pewnie schylił się
po mydło i ktoś go zapiął od tylca...

Gość moust
mruczaca kotka1977 - nie, nie chodzi o partnera który zmarł na hiv. Lfbvfgtrii - tak, lubię, 69 też wiele, pozycji lubię. To o czym następna osoba piszę nawywa się biseksualizmem. Nie jestem bi, jestem gejem, nie kochałem się ejszcze z kobietą, ale to mogłoby być ciekawym doświadczeniem,. Jkaby dziewczyna wiedziała że jestem gejem i chciałaby ze mną spróbować, też chętnie bym to zrobił.