Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość tretretreyreyreyeyre
tretretreyreyreyeyre a co z hiv? dlaczego u was jest wiekoszy procent zakazen u heterykow?

Gość ona szalon a
ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE--->

Gość Joooanna
Autorze nie przejmuj się tepymi uwagami ograniczonych jednostek :-O CHciałam Cię zapytać jak to jest przed seksem, tzn. chodzi mi o przytulanki, pocałunki, pieszczoty... co czujesz jak się całujecie, robicie to z języczkiem? i w ogóle jak to wygląda? Tak patrzę na T. Raczka i jego partnera, albo na Pana Poniedziałka no i kurczę nie potrafię sobie tego wyobrazić :-( Mama na pewno zrozumie, przeciez jestes jej dzieckiem i Cię kocha i tylko tyle się dla matki liczy! :-)

Gość ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE
Nie znacie statystyk, większy procent zarażeń dotyczy par heteroseksualnych, ale co wy wiecie powielacie tylko stereotypy. Wśród par heteroseksualnych zagrożeniem są zdrady, agencje towarzyskie....i takie prymitywne myślenie że hiv dotyczy tylko "pedałów"....

Gość moust
Najpierw do Jarek_84 - nie rozumie, po co siedzisz w tym temacie? jeśli masz jaieś pytanie, chętnie na nie odpowiem, ale jeśli nie, może sam powinieneś się nad tym zastanowić;) ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE - często poznajemy się przez pewien serwis internetowy, są kluby gejowskie, imprezy. Może dla Was trudno jest to zrozumieć, ale ja wszędzie gdzie popatrzę widzę homosexów, tyle że o większości z nich nigdy się nie dowiecie. Czuję się w 100% facetem ;) tretretreyreyreyeyre - homoseksualiści są grupą podwyższonego ryzyka zarażeniem hiv, ponieważ wielu spotyka się często tylko na sex, mogą uprawiać sex z kilkoma osobami w tygodniu i nie jest to nic specjalnie dziwnego, podczas gdy heteryk zwykle ma stałą partnerkę, bądź chociaż stał a seksualna partnerkę. Żeby nie było, ja nie spotyka się na sex, nie bawi mnie łożko z przypadkową osobą. penie będziesz mieć - Taki jak Papież, czyli?? Chodzi o wiek? arol WOjtyła był dla mnie wyjątkową osobą, takim dobrym wujkiem, nie znalem innego papieża i chociarz nie jestem katolikiem, z szacunki do niego głupio sie czuję odpowiadając na taie pytanie...

Gość Taka sobie tam dziewczyna..
Jarku nienawidzisz dziewczyn,pedałów też potępiasz to może ty zwierzeta lubic ruuchać??Bo na takiego mi wyglądasz... Kużwa ludzie jak nie tolerujecie gejów to po jakiego czorta tu wchodzicie??Zenujące sa niektóre wypowiedzi:O W jakim my tolerancyjnym kraju zyjemy...Ja pierdole Cezary w czym Ci gej przeszkadza??Pozwól że zniże sie do twojego poziomu..Przecież on cie nie rucha w dupsko więc o huuj ci chodzi??

Juliusz, za moich czasów jeszcze gimnazjów nie było.....najwyraźniej jestem od Ciebie starsza i bardziej wykształcowna ;-)

tretretreyreyreyeyre - homoseksualiści są grupą podwyższonego ryzyka zarażeniem hiv, ponieważ wielu spotyka się często tylko na sex, mogą uprawiać sex z kilkoma osobami w tygodniu i nie jest to nic specjalnie dziwnego, podczas gdy heteryk zwykle ma stałą partnerkę, bądź chociaż stał a seksualna partnerkę. Żeby nie było, ja nie spotyka się na sex, nie bawi mnie łożko z przypadkową osobą. ale wiwle kobiet, mezczyzn uprawia przypadkowy sex. sama tez mialam az ok.30partnerow sexualnym. Dlaczego to wy akurat?

Gość soczyste
Jestem kobietą,ale czasami lubie obejrzeć filmik z gejami:) Czy możesz mi odpowiedzieć, dlaczego partner pasywny w czasie stosunku analnego nie ma wzwodu.Czyżby go to nie podniecało? Dla mnie podniecenie= wzwód (ad mężczyzn).Czekam na odpowiedź.

Jarek się boi że jak upuści mydło to ktoś go "zapnie", tylko że nie wziął pod uwagę prostego faktu że ze swoim niskim IQ nie jest atrakcyjny ani dla kobiet ani dla facetów.

pewnie za twoich czasów były latarnie uliczne na gaz :o :p i znałaś osobiście Piłsudskiego :classic_cool: usprawiedliwianie dewiacji to domena słabych jednostek :classic_cool: i nie pyskować mi tu :classic_cool:

i czy duzo osob z twojego srodowiska jest nosicielami?

Nie ja jestem słaba tylko Ty Juliuszu, obaj z Jarkiem się boicie, strach wyzwala agresję. Nadałeś sobie nick, który ma podbudować Twoje ego, czyżby potrzebowało takiego upgradu ?

nie dołączam to popularnego i modnego w obecnie w mediach nurtu "tolerancja dla wszystkich" ,który jet ucieczką dla słabych jednostek nie boję się czemuś sprzeciwić ...

Gość moust
ona szalon a - nie znam wrażliwości heteryków, u nich to też chyba zależy od charakteru a nie od orientacji, ale geje są wrażliwi. agnieszkaaaa - sytuacja jak z moją przyjaciółką. Nie musisz się bać że go urazisz, możesz o coś zapytać jeśli chcesz, ale jeśli widzisz że nie chce odpowiadać na jakieś pytanie to nie nalegaj. On wciąż jest tym samym człowiekiem którego znałaś wcześniej, tylko teraz Ty wiesz coś, czego wcześniej nie wiedziałaś. tretretreyreyreyeyre- tak jeszcze odpowiadając na następne pytanie. Szczerze mówiąc to nie znam żadnego geja z wirusem hiv. Wcześniej opisałem tylko specyfikę przez którą do takich zarażam mogłoby dochodzić częściej. ona szalon a - pociągali w sensie seksualnym?? Joooanna - nie przejmuję się, nie słucham takich nieuzasadnionych uwag. Całujemy się z języczkiem, gra wstępna niewiele chyba różni się od tej między facetem a kobietą. Przytulamy się;) Kurczę, chciałbym bardzo opisać CI jak to jest, ale chyba nie bardzo potrafię, musialabyś to zobaczyć. Dwaj zwykli mężczyźni przytulający się, całujący. Myślę że mama zaakceptuje to kim jestem, włąściwie juz w jakimś stopniu zaakceptowała bo się domyśla, ale chcę żeby relacje między nami były poukładane i żeby ona była na to gotowa, żeby przypadkiem nie zaczęła się oskarżać że to przez nią czy coś takiego.

Widać inteleigencję mężczyzn same homofoby , bawicie sie w Bimbałka Śmieszy was to w jakiś sposób? Obrażanie innych ludzi ? Kurwa nudni jesteście , zycze Ci Jaruś synka geja O ile bedziesz go miał :D Bo wątpie czy któraś Cie zechce :O

dla mnie jestescie uszczalscy. puszczacie sie na prawo i lewo

U mnie są ale to jakaś niemiecka podróba , też je jem dobre są :classic_cool:

Gość dddd32
jarus fasci fasci ;]

jarus sam pewnie lubi zamoczyc w nestle

Gość moust
tretretreyreyreyeyre - kobiety i mężczyźni ktorzy uprawiają przypadkowy sex są w taiej samej grupie ryzyka co homoseksualiści. Tu nie hcodzi o orientację, ale o częstość stosunków z przypadkowymi partnerami, a akurat homoseksualiści robią to częściej niż przeciętny kowalski mający rodzinę i dzieci. soczyste - to jest jakby inny sposób podniecenia. Czy Kobieta dochodzi do orgazmu podczas stosunku analnego?? Oczywiście że nie. Podczas stosunku analnego nie myślę o wzwodzie, ale sasem bywa tak że zdarza się on podczas analnego u pasywa. Nie ma jakiejś reguły.

Gość Taka sobie tam dziewczyna..
A ja wam wszystkim mówię że jarus lubi dupczyc swoje zwierzatka!!

Masz rację Jarku tak panicznie boję się homoseksualistów że gotowa jestem dać się jakiemuś przystojnemu dać wykorzystać.... Rozszyfrowałeś mnie, trwało to całe 3 strony mimo że ogłosiłam już to w nicku

a bo ja sama jestem zdzirka i czasam boje sie,ze dostane plusa

Gość moust
tretretreyreyreyeyre - że geje są puszczalscy?? No część tak, ale nie generalizujmy, ja np. nie. Kant dupy- ponieważ w Twojej biedronce zostały pewnie wycofane;p heh

Gość moust
tretretreyreyreyeyre - zabezpieczaj się to nie dostaniesz;p Ja niedługo planuję badanie.