Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

chyba musze isc do lekarza ?? bo nie wiem czy to normalne...

Polecane posty

Ostatnio zauwazylam u siebie jakies dziwne zmiany... Od jakiegos czasu cos jest nie tak chyba z moim sluzem... Bo zawsze bylo wsyztsko ok...czyli raz mocniejsze a raz lekko slabsze nawilzenie..podczas stosunku plciowego z chlopakiem bylo wsyztsko ok... Od kilku miesiecy wsyztsko sie zmienilo... Od czasu do czasu pojawialy mi sie tak jakby objawy nadzerki...czyli sluz byl taki strzepkowaty, wszytsko mnie swedzialo itd. Ale z czasem przeszlo i bylo ok... Juz od jakiegos czasu nic takiego sie nie pojawilo... Ale teraz (jakies pol roku to juz trwa) mam cos takiego ze czasem to tego sluzu jest tak duzo ze on mi sie doslownie leje...musze miec wkladke bo inaczej przejdzie przez spodnie itd. ;/ a czasem mam tak sucho ze az mnie wsyztsko szczypie i wsyztsko dookola moich narzadow tez jest suche...czasem jest tez mokro ale ten sluz tak szybko wysycha ze jak on sie tylko pojawi to juz go nie ma...i tak jest czesto jak chce wspolzyc z chlopakiem...wtedy mnie wsyztsko boli..takie bolesne tarcie..az mi sie ranki robia od tego i przy okazji wsyztsko szczypie itd. Czy to jest normaalnie czy nie? Bo ja juz zglupialam..i ostatnio sex to dla mnie tylko bol...juz z chlopakiem zrezygnowalismy z tego...bo mnie juz nic nie kreci...bo wciaz tylko mysle o tym ze edzie bolec... Dodam tez ze jak na trcohe zacisne zeby jak boli to pozniej juz zaczyna byc ok...nie czuje bolu...dopiero jak dluzej to robimy to znowu zaczyna bolec, szczypac i piec...tak samo jak skonczymy... Prosze powiedzcie mi czy to jest normalne czy lepiej isc z tym do lekarza...Wiecie co to moze byc??

Gość aann//
Moze to jakas infekcja??? A moze po prostu problem z nawilzeniem. A próbowaliscie uzywac zeli intymnych?? Nie mam pojęcia co to moze byc. Mysle ze najle[iej zrobisz jak pojdziesz do ginekologa.

zeli nie stosowalismy...pewnie jakos by pomogly...ale czy to nie jest tylko pomoc na krotka mete?? Teraz to juz jest i tak ok bo kiedys to byl straszny bol..ale tak gleboko... dzieki za wypowiedz :* moze ktos jescze by sie wypowiedzial co o tym mysli?

Gość karolinka1234567
nie wiem co to moze byc.. ale wydaje mi się to dziwne.. na twoim miejscu udalabym się do lekarza

Gość karolinka1234567
i dodam jeszcze zebys tego nie odkladala bo moze doprowadzic to do wielu problemow zwiazanych z narzadami plciowymi. naprawde jak najszybciej idz do lekarza. dla wlasnego dobra

no ok pojde...ale z drugiej strony sie zastanawiam co mu powiedziec? Ze mi sucho?? :P i przez to nie moge sie kochac z chlopakiem? No bo jakby nie patrzec to tutaj jest problem...