Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupo..anty..

Jedne z najgorszych zakupów......

Polecane posty

Gość zakupo..anty..

Byłam dzisiaj cały dzień na zakupach.. przymierzałam ful odjazdowych i fajnych bluzek, ale nic z tego nie pasowało na moje cycki :( Sa za duże :o Na zakupach byłam z moją siostra.. znalazłyśmy fajne piżamki.. nie można było przymierzyć bluzki i spodni równoczesnie.. (były spięte) spodnie były ok i jak patrzałam to bluzka też dobrze. Ale jak w domu przymierzyłam obie na raz to jakas masakra :( Starałam się tego nie mówić bo to akurat siostra mi kupiła.. ale nie wytrzymałam i zaczęłam narzekać na te cholerne cycki bo bluzka naciągnięta i te cycki tak masakrycznie odstają i nie pasują :( Wiem, że zrobiłam przykrość siostrze, więc ją nosze.. ale czuje się w niej źle :( Szkoda, że nie ma tych czasów co piersi dopiero mi rosły i miałam idealnej wielkości i kupowałam każdą bluzke jaka mi sie tylko spodobała.. a teraz praktycznie nic nie mogę znaleźć :( :(

Gość caaaaapri
ja mam to samo nosze rozmiar 34/36, ale bluzki musze miec emki bo inaczej mam je w polowie brzucha:)

Gość zakupo..anty..
najgorsze, że ta piżama jeszcze mnie pogrubia.. Ja juz naprawde nie wiem.. spać w tym mogę, oczywiście, ale chodzić w tym to sie strasznie wstydze odstających boczków i naciągniętym miejscu na cyckach i wgl..

Gość zakupo..anty..
moim celem jest odchudzanie (jestem bardzo chuda, ale może chociaż cycki zmaleją :o) i zbieranie na operacje zmniejszania cycków :(

Gość caaaaapri
nie pieprz dziewczyno cycki to twoj skarb i nie zmniejszaj ich!!!!!!!!!

Gość anti071
witaj w klubie ma dosyć swoich duzych cycek ...co bluzke przymierze to pępek widac bo cycki za dużo zabieraja i aaaaaa jednak to p.........e mieć duże

Gość zakupo..anty..
na co mi duże cycki jak nie mogę mieć fajnej bluzki?! Ja zaraz przez nie zwariuje.. mogłam mieć dzisiaj 10 fajnych bluzek, a wróciłam z i tak nie pasująca piżamą! :o