Amaranth 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Asia fajnie, ze wracasz, w grupie razniej.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Cieszę się Asiu, że wróciłaś :). Właśnie przed chwilą obżarłam się 2oma ciasteczkami czekoladowymi. Cóż dzisiaj było z rana musli, kromka chleba pumpernikiel z pasztetem (nic innego w lodówce nie miałam - hehe), 2 mandarynki. Dzisiaj zjem jakiś skromny obiad, tak jak zrobiłam to wczoraj. Im mniejszy talerz, tym mniejsza porcja - to moja metoda ;) W tym tygodniu nie uprawiałam żadnych sportów oprócz kilku długich spacerów. Byłam pochłonięta pracą. Od jutra to się zmieni i mam nadzieję w poniedziałek zakupię sprzęcik bo ostatnio pogoda nie sprzyja bieganiu. Pozdrowionka i do następnego dziewczyny :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Hey Asia suuper że jesteś fajnie, że do nas wracasz :D ja dziś znów zjadłam mega obiad znów makaron mięcho i sos:/ a teraz na kolacje 200 g jogurtu i 2 styropiany po 18 tej :/ ale byliśmy na wycieczce pieszej i pokonałam 20 km więc nie żałuje aż tak bardzo tego obiadu ;) buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ja wczoraj trzymalam sie dzielnie.. az do 20. mialam napad glodu.. zjadlam ok. 80g herbatnikow, 2 lu go, jablko i kielbaske z musztarda. s: wasa o: surowka + chude mieso + 2 male kartofelki pk: jablko, 2 lu go k: 250g warzyw na patelnie no i potem to nieszczesne obzarstwo! * 30min hula hop * 200 brzuszkow * 15min treningu na brzuch * 20min aerobow lipocha. ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 asia jaka lipocha??? moim zdaniem wcale nie przyszalałaś okropnie no i ćwiczysz regularnie więc nie jest źle chyba trochę za mało zjadłaś w ciągu dnia dlatego głód Cię dopadł trzymaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Heh widzę, że dziś troszkę pustawo, ale wiadomo weekend :) Dziś wszamałam jogurt 200 g 3 łyżki płatków owsianych, 1 łyżka siemienia 1 jabłko dużą roladę :/ warzywa na patelnie ok 200g resztę jogurtu ok 150 g kisiel słodka chwila hmmm sporo zwłaszcza, że mało się ruszałam :/ a jutro znów poniedziałek :P pozdrawiam kobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 kurcze dziewczyny, jak ja wam zazdroszcze, ze tak sie trzymacie tej dietki! ja dzisiaj: ś: 2 kanapki 2ś: kanapka i HOT DOG!!! wasa sucha x 2 jabłko o: troszke ziemniaczkow i surowka k: kisiel * 15min hula hop * 200 brzuszkow * 15min treningu na brzuch * 20min aerobow i duuuuuuzo strasu! dzisiaj mialam swoja pierwsza lekcje na basenie jako instruktorka i przed nia pozjadalamw szystkie paznokcie! caluje Was Kochane, mamy coraz mniej czasu ale z tego co widze, nie poddajemy sie. NO, I TO LUBIĘ! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 dzisiaj: s: 2 wasa z szynka, pomidorem 2s: wasa, chupachups o: tortilla wlasnej roboty: 1 placek (200kcal), 10g schabu, pomidor, salata, ogorek pk: kefir + 2 buleczki ciemne (takie małeeee!:P) k: jablko moze jeszcze ze 4 herbatniczki.. :D * 30min hula hop * 200 brzuszkow dzisiaj rano waga: 54kg!! :D zastanawiam sie nad dieta jednoskladnikowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 hey u mnie dzis porażka:/ a to głównie dlateo, że o 20tej zjadłam z chłopakiem mega zapiekanke i wypiłam duże piwo :( a tak poza ty, to 1, 5 kromki chleba zwykłego z szynka i ogórkiem 250 ml zupy z makaronem 2 łyżki ziemniaków warzywa gotowane-marchew i pietruszka asia a na czym polega dieta jednoskładnikowa w skrócie? ja się tak naprawdę nie staram prowadzić jednaj diety, tylko trzymać się zasad nie obeżrać się, jeść mniejsze porcje, nie jeść po 18tej, dużo wody i zero lub minimum słodkości trzymanie się jakies drastycznej diety skończyłoby się rzuceniem się na jedzenie i słodycze po 3 dniach:/ no ale nawet z trzymaniem się \"moich\" zasad mam problemy :/ a jak reszta dziewczyn??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 :) Wakacje tuż tuż bo już w maju a z wagi nie chcą mi zejść zbędne kilogramy. Jedynym pocieszeniem jest to, że kolejne będę miała w sierpniu :). Cieszę się jednak, że 3mam się swoich zasad. Dzisiaj na śniadanko zjadłam: - musli, - 1 ciabatę dietetyczną z dietetycznym masełkiem awokado, Drugie śniadanko: - winogrono, Obiad: - kiełki bambusa, - troszkę pieczonego mięska z kurczaczka (bez skórek) Na deser: - galaretka, - jabłko A na obiad wszyscy dzisiaj jedli podwójnego hamburgera, frytki i sałatkę. To była dopiero pokusa :) Na szczęście przeżyłam dzisiejszy dzień bez słodyczy a posiłki serwowane były na małych talerzykach. Sportu i chęci na sport brak :( Napaliłam się już na tą bieżnię ale chyba będę musiała zaczekać, bo chciałam iść w czwartek na babskie zakupy na lato :( Cóż muszę dzisiaj pobiec. Przydałby mi się porządny kopniak bo coś leniwa się ostatnio zrobiłam. Fajnie dziewczyny, że próbujemy dalej razem schudnąć :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 też się cieszę, że nadal tu jesteśmy:) echh u mnie tez zapału do ćwiczeń brak:( to zmęczenie po praktykach a tu jeszcze tyle nauki ja dziś zjadłam śniadanie: 1 kanapka z pastą, 1 jabłko obiad: 250 ml zupy z 3 kostkami ziemniaka 50 g ryżu 4 łyżki marchewki z kukurydzą (gotowane) tarte jabłko ( wiem wiem to za dużoooo:/) jeszcze planuje na dziś 2 chrupkie kromki 150 g jogurtu + otręby no i jakiś ruch by się przydał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 ja dzisiaj: s: 2 wasy IIs: 2 wasy z szynka i pomidorem jablko 2 styropiany o: troche spaghetti boloniese.... k: ok 15kopytek * 30min hula hop * 200brzuszkow * 20 aerobow Kochana, dieta jednoskladnikowa polega na tym, ze.... przez 10 dni jesz: 2 dni sam nabial 2 dni sam kurczak gotowany 2 dni same ziemniaki 2 dni same warzywa 2 dni same owoce efekty od 5kg w dol, choc to zalezy od organizmu.. przed wakacjami na pewno sprobuje, bo nawet jesli nie schudne, to czytalam, ze jest ona dobra na oczyszczenie organizmu. ;) pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Hej Kobietki! Jak u Was? :) ja dzisiaj: s: 2 wasy z twarozkiem i pomidorem IIs: jablko, jogurt naturalny (80kcal) i 4 wasy chupa chups. :D (czytalam, ze maja tylko okolo 30kcal!) o: talerz zupy warzywnej troszke kapusty kiszonej k: warzywa na patelnie (170kcal) jeszcze nie cwiczylam, ale zamierzam * 30min hula hop * 200 brzuszkow * aeroby Caluje. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 hey :D ja dziś jadłam co popadło :/ rano pół bułki z pasztetem obiad: 150 ml zupy troche buraczków, duuuża łyżka ziemniaków z sosem popołudniu 1 jogobella 1 mus malinowy duużo sałatki (ryż, tuńczyk, warzywa na patelnie, kukurydza) boje się jutro ważyć Pozdrawiam serdecznie :) czekam na wasze wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 no taaaa, z rejestru, straszne obzarstwo..... ;p Ogarniaj, dobrze jest! :) ja dzisiaj s: 2 wasy z twarozkiem 2s: jablko, danon gratka maly i 2 wasy jablko o: 5 nalesnikow i 2cm kielbaski ;p na kolacje zrobie sobie z 250g warzywek. ;) cwiczenia dzisiaj: * 30 min roweru * 30 min hula hop * 200 brzuszkow * 10 min cwiczen na brzuch * 15 min aerobow dzisiaj w czasie lekcji zakrecilo mi sie tak w glowie, ze masakra.. ale moze po prostu taki dzien. ;) planuje zadzac jednoskladnikowa, w koncu to tylko 10 dni. caluje! :* a propos... znalazlam pare przepisow na dania niskokaloryczne, moze sie Wam przydarza. :) śniadania (ok. 200 kcal) 1. bułeczkę pełnoziarnistą posmarować łyżeczką masła lub margaryny, obłożyć 2 cienkimi plasterkami gotowanej szynki oraz kilkoma plasterkami ogórka. 2. 3 dag płatków czekoladowych zalać połową opakowania jogurtu waniliowego, wkroić mandarynkę. 3. 10 dag twarożku wymieszać z łyżeczką śmietany, skropić sokiem z cytryny i posłodzić słodzikiem. Dodać pokrojone pół pomarańczy i pół jabłka oraz 10 dag malin. 4. kromkę ciemnego tostu posmarować łyżeczką margaryny, obłożyć liściem sałaty, plasterkiem sera żółtego lub łyżeczką serka topionego. Zjeść z kiwi i marchewką lub pomidorem, papryką. 5. kromkę chleba z pełnego przemiału posmarować łyżeczką masła i 5 dag twarożku, położyć pomidora na kanapkę. 6. jajko roztrzepać z łyżką wody, dodać pół pęczka posiekanego koperku lub szczypiorku, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na łyżeczce masła. Zjeść z kromką chleba z pełnego przemiału. 7. małą bułeczkę przekroić i posmarować łyżeczką masła oraz 2 łyżeczkami dżemu. drugie śniadanie i podwieczorek (ok. 100kcal) 1. kromka chleba z masłem i pomidorem 2. kromka chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku i pomidorem 3. kromka pumpernikla z masłem i pół ogórka 4. filiżanka pomidorowej z ryżem 5. 100ml wywaru warzywnego z roztrzepanym jajkiem 6. zupa chińska (gotowa) 7. zupa warzywna z grzankami (gotowa) 8. marchewka z jabłkiem i sokiem cytrynowym 9. 2 pomidory, 2 cebulki ze szczypiorkiem 10. 6 cieniutkich plasterków polędwicy wieprzowej 11. 4 cienkie plasterki mortadeli 12. plasterek szynki gotowanej 13. 6 plasterków polędwicy drobiowej 14. 10 dag serka homogenizowanego z 10 dag truskawek 15. 10 dag sera chudego ze szczypiorkiem 16. szklanka maślanki z kromką chrupkiego pieczywa 17. mały banan 18. różowy grejpfrut 19. 2 brzoskwinie 20. 2 jabłka 21. batonik Duplo, filiżanka kawy 22. 2 delicje 23. 5 kostek czekolady 24. ptyś z bitą śmietaną 25. 3 kulki lodów owocowych obiad (300-350kcal) 1. pokroić w zapałkę 10 dag piersi z kurczaka, małą zieloną lub żółtą cukinię, marchewkę i por. Mięso obsmażyć na łyżce oleju, dodać warzywa i jeszcze 5 min. dusić. Doprawić solą, pieprzem i przyprawą chińską. Posypać tymiankiem, zjeść z kromką chleba pełnoziarnistego lub dwoma małymi ziemniakami. 2. 10-15 dag piersi z kurczaka obsypać przyprawami (vegeta, papryka, pieprz, itp.), usmażyć na łyżeczce oliwy. Ugotować 15-20 dag warzyw (kalafiora, brokuła, fasolki szparagowej, marchewki). Zjeść z 1 ziemniakiem. 3. 15 dag piersi indyka oraz 20 dag pieczarek opłukać i pokroić. Obsmażyć na łyżce oleju. Dodać 5 dag groszku oraz łyżkę chudej śmietany. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. 4. 10 dag mielonego mięsa wyrobić z łyżką twarożku, solą i pieprzem. Uformować małe frykadelki. Oczyścić 2 strąki papryki, obrać cebulę. Warzywa drobno pokroić. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Frykadelki smażyć z warzywami. 5. szklankę ugotowanego makaronu zmieszać z sałatką z pomidora, papryki, ogórka i 2 łyżkami twarożku 6. szklankę kaszy gryczanej zjeść z jajkiem sadzonym na łyżeczce oleju. Wypić do tego szkl. maślanki lub kefiru 7. Jednego sporego ziemniaka ugotować w mundurku i pokroić. ! strąk czerwonej papryki pokroić w kostkę. Wymieszać 1 łyżkę octu winnego, 1 łyżeczkę oliwy, sól i pieprz. Marynatą polać warzywa. 100g fileta z morszczuka, dorsza, flądry, pstrąga lub soli usmażyć na maśle lub margarynie. kolacja (200kcal) 1. sałatka z 100g chudej wędliny, 1 cykorii (ponoc moze byc kapusta pekinska), 1 ogórka kiszonego, 1 kwaśnego jabłka, 100ml jogurtu naturalnego 2. pierogi leniwe z chudego twarogu (150g) 3. 2 kromki pieczywa chrupkiego żytniego z masłem lub margaryną i białym serem oraz surówka z cykorii, rzodkiewek i pomidora 4. kromka ciemnego pieczywa z 50g chudej wędliny i sałatką z papryki, cebuli i pomidora 5. kromka pieczywa i sałatka z pora, ogórka kiszonego, 3 łyżek groszku konserwowego 6. sałatka owocowa z kiwi, grejpfruta, plastra ananasa 7. sałatka z tuńczykiem (120g tuńczyka w sosie własnym, 2 łyżki kukurydzy, 2 łyżki ugotowanego ryżu, 2 liście kapusty pekińskiej) znalazlam na kafeterii. :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 heeeej! dziewczyny, co z Wami? ja dzisiaj celowe i swiadome obzarstwo. :D s: 3 wasy z rwarozkiem, szynka i warzywami 2s: kefir i jedna kajzerka z szynka, salata i ogorkiem o: pizza!! o mmm... mysle, ze spokojnie ponad 1000kcal jablko zero cwiczen dzisiaj, dzien laby. :D waga dzisiaj rano: 53kg. caluje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 grrrrrrrr wweekend:( obżarstwo na maksa pizza też była ech jak tak dalej pójdzie to załamka możecie mi poradzić jak w 5 dni stracić 1,5 kg? do końca kwietnia muszę ważyć max 60kg, jadę do rodziny chłopaka na weekend majowy i nie chce wyglądać jak spaślak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amaranth 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 U mnie przez ostatni tydzień było takie obżarstwo, że aż głupio było mi się przyznać i pokazać. Od...eee.... teraz zaczynam dietę na nowo, a przez ten tydzień przytyłam na bank, jutro się zważę coby się zdołować na nowy tydzień .... :I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amaranth 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 z rejestru strasznych snów-myślę, że przez 5 dni na spokojnie schudniesz 1,5 kilo jeżeli naprawdę się uprzesz, myślę, że starczy dietka koło 800 kcal i z godzinka ćwiczeń aerobowych dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 amaranth dzięki :) staram się ale u mnie trochę ciężko ze ćwiczeniami, po prostu po całym dniu na nogach padam na pyszczek :/ ale od jutro ćwiczę :D fajnie, że też się nie poddajesz czekamy tu na Ciebie :) dziś wszamałam 3 kromki chlebka chrupkiego 0k 75 kcal 2 jabłka ok 140 kcl jogurt i otręby ok 250 kcal gorący kubek-zupa brokułowa ok 200 kcl i niestety piwo :/ale przed 18tą przynajmniej pozdrawiam kobietki trzymajcie się dzielnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Długo mnie tu nie było ale cały czas próbuję zrobić coś pozytywnego dla swojej sylwetki. W dalszym ciągu ograniczam jedzenie, słodyczy w ogóle nie jem. W zeszłym tygodniu zjadłam mały kawałek pizzy ale bez małych grzeszków nie było by przyjemności ;). Sportu brak a to dlatego, że dzisiaj zamówiłam sobie rower + orbitrek w jednym :). Nie mogę się doczekać :))) Dostawa jest w piątek także od wieczora puszczę sobie jakąś dynamiczną, ulubioną muzykę i do roboty bo czasu coraz mniej. Jeszcze planuję zakupić hula hop - i to wszystko. Czasu mam niewiele ale najważniejsze że jest motywacja. Bardzo się cieszę Asia, że Tobie tak dobrze idzie. Amaranth i z rejestru strasznych snów powodzenia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Ja juz sama nie wiem.. niby jestem na tej dziecie.. niby jem te wasy, licze kalorie.. ale przychodzi taki moment dnia, ze rzucam sie na jedzenie.. i to jest straszne. :( od piatku zaczynam kurs - 4h plywania w soboty i niedziele. mam nadzieje, ze chociaz to mi pomoze.. jestem bardzo zalamana tym, ze praktycznie nic nie ubywa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 nooooo bierzemy sie w garść laseczki! taka sliczna pogoda.. trza wskoczyc w jakies spodenki.. ;p ja dzisiaj: s: 2 wasy z szynka, twarozkiem 2s: dwa jablka, danone gratka bialy (66kcal!), 2 wasy o: kapusta kiszona gotowana z przyprawami - mysle, ze kolo 200 - 300kcal, bo ogolnie kapustka ma malutko, ale byla na zeberkach wiec... k: chyba goracy kubek rosolek cwiczenia: 30 min hula hop - bylo brzuszki, cwiczenia, aeroby - beda!! czuje sie jakas ociezala.. no trudno. caluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Już nie mogę doczekać się mojego urządzonka :). Asia tak przejrzałam się Twoim ćwiczeniom - może powinnaś skupić się wpierw na ćwiczeniach aerobowych minimum 30 minut dziennie? Jednak od aerobowych chudniemy a żeby ten działał potrzeba przynajmniej pół godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gahdpe Napisano Kwiecień 30, 2009 CZESC CZY MOGE SIę DO WAS DOłąCZYć WPRAWDZIE JA nie jestem na diecie tylko staram sie ograniczac z jedzeniem , jem zdrowo , ćwicze ( biegam , chodze z psem na spacery ) i na hula-hop krece moja waga to 67 kg do wakacji chciała bym 56 kg wazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Witam i cieszę się gahdpe, że do nas dołączyłaś :) U mnie dzisiaj na talerzu było: - na śniadanko: 1 dietetyczny placuszek i 2 plasterki sera żółtego, - na 2gie śniadanko: 1 placuszek i makrelę w sosie pomidorowym, - obiad: zupa dietetyczna z soczewicy i 3 naleśniki, - podwieczorek: kiwi. A sport - buszowanie po sklepach z ciuchami ;) A jak tam u Was Kochaniutkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gahdpe Napisano Kwiecień 30, 2009 dzieki że moge do was dołaczyc , ja dzisiaj z jedzeniem przecholowałam , ale wszystko było bardzo zdrowe , soczewica ,mniam mniam jest bardzo zdrowa 30 minut hula-hop , spacer z psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gahdpe Napisano Maj 1, 2009 20 minut na hula hop , ide pózniej z psem n a spacer >> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiekxd 0 Napisano Maj 1, 2009 witam :D z tymi aerobami, to przed nimi musi byc odpowiednia rozgrzewka dlatego robie je na samym koncu po hula hop, brzuszkach i cw na brzuch.. a trwaja u mnie okolo 20-25minut bo po prostu w tyle sie wyrabiam z nimi.. a caly trening trwa i tak juz ponad godzine. szkoda, ze efektow nie daja zbyt duzych u mnie. :( ja dzisiaj: s: 2 wasy 2s: 1/3 warzyw na patelnie o: kurczak gotowany, ryz, surowka z pekinskiej jablko jeszcze bedzie jedno jablko i jakas lekka kolacja, cos wymysle * 2h plywania * 1h spaceru * 30 min roweru beda: cwiczenia te co zawsze. ;p Caluje Was laseczki! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnka 0 Napisano Maj 1, 2009 Mój sprzęcik leży na podłodze. Zaraz go złożę z pomocą :) oczywiście ;). Oby teraz faktycznie ruszyło się z wagą. Buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach