nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Dieta 1000kcal bo jescze sie rozwijasz sniadanie mozes muesli mleko 200kcal 2sniadanie jablko 50kcal obiad rybka w folii z przyprawami plus salatka z pomidora papryki salaty 300kcal podwieczorek banan 160kcal kolacja 2 jajka 2 wasy ze szcypiorkiem 180kcal ok 890kcal;-) poczytaj sobie rozne przepisy dietyczne na necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Ja jestem na diecie 500kcal ale trzeba miec silna wole ja jestem na tej diecie od 4lutego oczywiscie mialam kryzys ale to zamna i teraz dalej chce chudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 dzięki za ten przepis :) Zrobie to se w poniedziałek :) jak Ci minął dzień :) Podasz mi swój nr gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 to jak ci dzień minął ? Bo ja to dziś zaczęłam dietę .. I pomyślałam że do szkoły mogę se brać wodę mineralną i wafle ryżowe bo ja to lubie to ma mało kcalorii i jest dobre ... Co ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 dobra Ja lecę !!! :* DOBRANOC !!! JUTRO z samego RAŃCA WEJDĘ TU NA KAFETERIE I NA TO FORUM !!! DO ZOBACZENIA !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 22, 2009 pisze juz na innym topiku bo tu gówno jakieś sie robi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani wiosna II Napisano Marzec 22, 2009 Witam. Mogę się dołączyć? Jestem dziś 3 dzień na głodówce. Waga poleciała już 3 kilo. Wiem ze to woda ale to mnie motywuje. Postanowiłam zrobić głodówkę nie tylko po to by schudnąć. Najbardziej zależy mi na oczyszczeniu organizmu. Zamierzam głodować 14 dni (jeśli wytrzymam to może 20) Motywacje wzięłam ze strony : http://www.glodowka.pl/podstrona.php?dzial=odnowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach