Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promien slonca___

Wizualizacje,afirmacje,Prawo Przyciagania - Nasze doswiadczenia i sukcesy

Polecane posty

Gość bo to pic na wode fotomontaz
Mowia , ze maja badania,ale pytasz gdzie sa wyniki, kto przeprowadzal badanie dotyczace tych metod - odpowiedzi brak. Manipulacja slowna" bo zrobiona badania i sa dobre wyniki". Tak samo jak te metody uznawane za wielu psychologow za zwykla manipulacje. Leczenie z fobii mozna dokonac samemu , ot cala filozofia. Wymyslaja terminy nowe, by pokazac jakie to sa super metody , zbudowac autorytet, a ja sie smieje z tych, ktorzy lapia sie wlasna glupota, na pseudo psychologow nazywajacych sie trenerami osobowosci. Tak na prawde sa ludzmi po kursach kilku tygodniowych, niejednokrotnie bez wyksztalceia pedagogicznego lub psychologicznego, piekarze, kucharze, ogrodnicy, pieknie mowiacy o afirmacjach Poczytajcie sobie z angielskiego opinie na temat naciagaczy afirmacyjnych. Jak macie jakies fobie sami sie z nich wyleczcie , kiedys nie bylo tylu naciagaczy, za to myslenie pozytywne samo uleczalo bez wydawania kasy na "terapeutow osobowsci (hahaaha)" :)

Gość uuppppppppp

Gość pozytywnaaa
to naprawdę działa, widze na każdym kroku efekty PM w swoim życiu. I choć nie jestem jeszcze eksperetem w tej dziedzinie , jest wiele rzeczy, które dopiero do mnie przyjdą (ale przyjdą, wiem to :) ), to z całą odpowiedzialnością mówię, aby praktykować i WIERZYĆ.

Gość pozytywnaaaa
i dziś kolejna rzecz mi się sprawdziła... Poprosiłam, uwierzyłam, powierzyłam realizację prośby światu, będąc przeknonaną o jej spełnieniu i oto jest :)

Gość pozytywnaaa
chciałam pojechać do Lwowa, ale oczywście nikt nie ma czasu, kasy, chęci itp itd. Poprosiłam więc, żeby mi się jednak trafił właściwy kompan. Po kilku dniach sam do mnie napisał, że jedzie ze mną :D

Gość panie psychologu
jeśli jeszcze pan jest...to małe pytanie - te sposoby na fobie są tajemnicą ?Jeśli nie ,może pan uchyli rąbka tajemnicy...x;)

Gość panie psychologu
coś mi z tą tajemnicą wyszło masło maślane...ale wiadomo o co chodzi.....:) pozdrawiam wszyskich ludzi,którzy z uśmiechem witają każdy dzień...pomimo,że nie każdego dnia świeci słońce...

Gość uuppsasa

Gość Dziekuje
ja w to wierze :) Prawo przyciagania istnieje :) Byłam pesymistka , lecz po przeczytaniu ksiazki Sekret i ogladnieciu filmu.....Moje nastawienie do zycia sie zmieniło:) NIE MOZESZ ZMIENIC PRZESZŁOSCI ALE MASZ WPŁYW NA PRZYSZŁOSC:)

Gość Dziekuje
tup tup Jest ktos nabuzowany pozytywna energia????????? Bo ja tak łuhuhu zycie jest piekne:)

Gość .czarodziejka.
:)

Koleżanka kiedyś napomknęła mi o prawie przyciągania. W zeszłym roku trochę poczytałam na ten temat Pech chciał, że w połowie listopada straciłam pracę (redukcja etatów, co nie oznaczało brak pracy...) Ale tak bardzo chciałam wrócić do tej firmy, że codziennie rano powtarzałam sobie, że tam wrócę, i z takim nastawieniem zaczynałam dzień. Wyobrażałam sobie siebie znowu siedzącą przed komputerem, pracującą w tamtym otoczeniu. Nie liczyłam, że odezwą się do mnie przed nowym rokiem, a to się jednak stało, na tydzień przed wigilią. Zajęło to mniej więcej miesiąc :) Warto wierzyć :)

u mie pozytywne myślenie również nie raz pomogło :) wrócił do minie facet, który niby stwierdził, że juz mnie nie kocha..kolejne tygodnie naszego wspólnego zycia były cudowne...peeeełne miłości.. ogólnie rzecz biorąc własnie tego faceta przyciagnełam do siebie moimi myslami :) wypatrzyłam go w szkole..a że byłam bardzo nieśmiała nie miałam odwagi zagadać do niego..los sam nas ze sobą spotkał i połaczył :) w moim życiu mnóstwo było sytuacji, gdzie praktycznie moje pozytywne nastawienei do życia pomogło mi..teraz to wiem..i nie planuje tego zmieniac..a wrecz rozwinąć :)

mam teraz tak zly humor, że nie umiem się zaprogramowac pozytywnie z wystarczającym przekonaniem...boję się więc prawa \"odwrotnego skutku\" :/ ...poczekam :) Świetny wątek :)

Gość sajonarrraaaa
Beso, jak sprawilas myslami, ze on do Ciebie wrocil? Co sobie wyobrazalas? Slyszalam, ze nie mozna wplywac na czyjas wole poprzez afirmacje i wizualizacje.

Gość to działaaaaaa
ja mam wiele takich historii w zyciu, że spełnia mi się to o czym marzę. Jeśli w coś szczerze wierzę, to się dzieje. Wczoraj odczułam to tak wyraźnie, że muszę się z tym podzielić. Kilka miesięcy temu postanowiłam, że muszę kupić samochód. Nie miałam wprawdzie pieniędzy ale przemyślałam wszystko - co, za ile i jakie mam wymagania. Warunki były takie - nie drogi, od pierwszego właściciela, mało używany, garażowany. Idealnie by było aby właściciel był z tych, co to autkiem jeżdżą tylko do kościołą i wnuków. Powiedziałam córce, że musimy kupić autko, pokazałam jej jak wygląda to co chcę. Ona powiedziała tylko - może być, tylko kup różowe lub czerwone (ma 5 lat ). Podjęłam decyzję i ...o sprawie niermal zapomniałam. Ale jakiś czas temu miałam przypływ gotówki. Na tyle duży, że wystarczyło na auto. Zaczęłam przeglądać ogłoszenia, jeździć, oglądać różne auta, różne marki i wczoraj w końcu kupiłam. Przyjeżdżam do domu a moja córcia - mamusiu, kupiłaś nasz wymarzony samochodzik!!!! Aż mnie zatkało. WSZYSTKO się zgadzało- marka, wiek, cena, pierwszy właściciel, który używał go tylko do kościoła (średnio jeździł ok. 6 tys. km rocznie), garażowany, nie jeżdżony w zimie, w niemal idealnym stanie i ....czerwony!!! A miałam kupić coś zupełnie innego! Ale znajomy zobaczył go przypadkiem i zadzwonił, że znalazł idealne autko dla mnie. Szok!!

Gość Anna Karenina
Dla niedowiarków. Zapewne większośc z was zna stare powiedzenia typu, "pieniądz lubi pieniądz" czy " nieszczęścia chodzą parami", czy wam to COS mówi????

Gość Nicostrata
Witam :) ja rowniez od niedawna zaczełam w to wierzyc, narazie cwiczylam na takich malych celach... pomyslalam sobie ze chce bardzo dostac od kogos komplement, nie okreslilam w jaki sposob, po dwoch dniach, ktos nieznajomy napisal mi ze jestem bardzo ladna! i podkreslil to klika razy, natomiast wczoraj... wyobrazilam sobie, ze napisze do mnie smsa jakis nieznajomy mezczyzna... no i napisal nieznajomy mezczyzna ale na gg:) ale to tez sie licz! wogole wierze w to:) tzn, chce wieczyc:) moge sie do was przyłączyc? jutro mam zamiar zrobic prezentacje w powerpoincie, wogole czuje ze to działa, pozytywne myslenie wszystko odmieni! zawsze bylam pesymistka, a teraz? widze przyszłosc w kolorowych barwach:) nie smuce sie, planuje...teraz moj glowny cel to zdac cala sesje bez poprawki we wrzesniu i znalezc mezczyzne mojego zycia:) mam za sobą juz dwa zwiazki nieudane i teraz pragne spotkac tego jedynego, wiec narysowalam go, a obok napisalam cechy jakie ma miec :) i tak sobie go wizualizuje:) napewno sie spełni! wogole... szkoda zycia na zamartwianie sie, trzeba isc do przodu :) pozdrawiam :)

Gość men magnet
Z powiedzcie mi, jak to jest z prawem przyciągania w miłości? Czy jeśli zwizualizuję sobie konkretną osobę, że chcę z nią być, czy że już jest moja, to czy ją przyciągnę?

Gość Nicostrata
tak, tak bedzie... przyciagniesz ją :) tylko nie mozesz tracic wiary :) bo wiesz, nic nie dzieje sie tak szybko:) bo gdyby wszystkie nasze mysli odrazu sie spełnialy ale bylby sajgon...

Gość sajonarraaaa
a jak dokladnie nalezy sobie te osobe wyobrazac zeby ja przyciagnac i zeby wlasnie to byla ta konkretna osoba?

Gość men magnet
Bo gdzieś (chyba nawet tu) przeczytałam, że konkretnej osoby nie da się przyciągnąć, bo nie można wpływać w ten sposób na czyjąś wolę. Podobno można przyciągnąć tylko konkretny typ osoby.Pierwszy raz o tym słyszę, nie wiem, czy to prawda. Ja mam na razie taki problem, że potrafię przyciągnąć, ale nie potrafię zatrzymać. Znajomość zawsze się urywa po bardzo krótkim czasie, mimo tego, że wizualizuję szczęśliwy związek z tą osobą. Nie wiem, jak to pokonać.