Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattka2

Jak sie zabezpieczac w stalym zwiazku bez tabletek ANTY???

Polecane posty

Gość Katrin.84
jaja sobie ze mnie robicie wy naprawde nie czujecie roznicy? jesli jedynym waszym zabezpieczeniem jest gumka to kochajac sie bez niej moze nie czerpiecie takiej satysfakcji z stosunku bo boicie sie niechcianej ciazy.

Gość Kocyk
jaja sobie ze mnie robicie wy naprawde nie czujecie roznicy? I co się tak oburzasz?I z gumką i bez przyjemnie,ale fakt faktem,że róznicy nie ma. Wymiotami ? rozumiem,że to do mnie :P No tak,jak chłopak spuścił się we mnie to byłam okropnie obrzydzona,na mdłości mi się zbierało.Nigdy więcej :|

Gość Katrin.84
No tak,jak chłopak spuścił się we mnie to byłam okropnie obrzydzona,na mdłości mi się zbierało.Nigdy więcej :| to tak jakby dziecko powiedzialo ile ty masz lat?

Gość Kocyk
Nie wiązałabym kwestii tego,że coś mnie brzydzi z wiekiem. 20.I?jakiś wniosek?

Gość ktosxx
sprobujcie sie pokochać bez gumki przez pare miesiecy, a pozniej wrocicie do niej to zobaczycie ze jest roznica, ja bralam przez 3 lata tabletki teraz zrobilam przerwe i na gumkach jestesmy to idzie odczuc nie jest tak fajnie jak bez, ale i tak jest super:)

Gość olinkaaaa
Przeczytałam tylko jedna odp.o stosunku przerywanym.Owszem,zdarza sie,ze mozna przez przerywanie nie wpsc,ale za to murowana nerica u meczyzny ,a takze u kobiety.

Gość olinkaaaa
Ja stawiam tylko na tabletki anty,albo spirale.

Gość gość
Z tylko gumkami to jet tak musicie mieć do siebie zaufanie, bo większość facetów nie lubi prezerwatywy i będą kombinować, jak to bez, a tu się zapomniało, a tu inny powód - facet zrobi tak że stracisz głowę i sama zapomnisz a on wtedy znowu niewiniątko, oj nie obraź się, zapomniałem. Faceci tak mają, dlatego trzeba robić tak, pół roku pigułki, pół roku gumka. Oboje skorzystacie - ty będziesz mogła odpocząć pół roku od hormonów, a on będzie wiedział że i on ma obowiązki, zapewnienie gumki.

Gość gość
A co ty masz 5 lat ze sie o takie rzeczy pytasz.Masz spiralę, zastrzyki,plastry,gumy,podwiązanie itd Listosci...

Gość gość
ja mogę polecić kapturek naszyjkowy femcap. To metoda mechaniczna a wystarcza na ok rok.

Gość gość
Czy ten kapturek jest dla kobiet ktore rodzily? Jak nauczyc sie zakladac ,jak bylam u lekarza nic nie mowil o kapturkach, jedynie tylko wkladka a nie moge brac tabletek .Prosze o odp .

Gość gość
Czy ten kapturek jest dla kobiet ktore rodzily? Jak nauczyc sie zakladac ,jak bylam u lekarza nic nie mowil o kapturkach, jedynie tylko wkladka a nie moge brac tabletek .Prosze o odp .

Gość Cleo1976
My obserwujemy cykl i używamy prezerwatywy tylko wtedy, gdy wiem, że jestem płodna.Pomaga nam aplikacja NFP SymptoPlus

Gość Cleo1976
Dni płodnych się nie oblicza, wrrr! Komputery cyklu, które wyznaczają je na podstawie temperatury ciała kobiety, mają wskaźnik Pearla zbliżony do pigułek (0,64).

Gość gość
sama mam taki komputer , onkretnie cyclotest i jestem bardzo zadowolona. Nie zamieniłabym go na nic innego.