Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

Gość kaiwndu
kumpela ma dobrego sprzedawce, ja nie mam kontaktu zamawia mi ona... we wrzesniu placilam 110 zl za 50 szt a teraz 130:(

Gość mst
kaiwndu a co? chcesz?jesl tak to nie widze przeszkód:)

jap - chodzi o to ze nie kumam zachowania pewnego faceta , bedac w uk mieszkalam z bratem i takim kolesiem , miedzy nami zaczelo sie cos dziac ale musialam wyjechac tj wrocic na studia , w dzien wyjazdu prosil mnie abym zostala , choc zrobil to dosc pokretnie , a jednym slowem pierdolil od rzeczy ale sens byl taki abym zostala .Zalezalomi na nim i nadal zalezy i mialam zalatwic sprawy w kraju i wrocic do niego ale po powrocie jak pisalam nie odpowiadal mi wiec dalam sobie siana , poczulam sie tak jakby ktos jebnal mnie porzadnie w leb bo myslalam ze choc troche dla niego znaczylam .z teho cow iem to wypytywal o mnie brata , nawet sie pytal dlaczgo wyjechalam i dla kogo chce tam przyjechac( mam zmaiar ich odwiedzic na swieta ) kiedys sie wkurzylam i napisalam do niego zeby brata nie wpytywal bo to dzienne jest i jak chce cos wiedziec to niech mnie zapyta , wtedy akurat odpisal piszac ze nie mial moje nr , no kurde jak nie mial skoro pisalam do niego? i niech nie sciemnia ze nie mal bo 1 esek mogl nie dosc ale z 5 czy 6 ? glupia nie jestem :/ Teraz ma nr i tez nie napisze :( Nie kumam tego ze mimo iz zaprzyjaznilismy sie to nawet nie chce jak widac u3mywac ze mna kontaktow przyjacuelskich ,z jego szwagrem utrzymuje z innymi tez ale on widocznie nie chce , czyzby sie tylko zabwil mna? no to pytam po co mowil abym zostala albo ten jego test " myslalem ze zartujesz ze wyjezdzasz" to tyle sory ze nieskaldnie ale pisze szybko i nie chce mi sie czytac tego hehe

Gość kaiwndu
odwazny jestes:) nie znamy sie a ty juz bedziesz dzwonil?? a o czym chcialbys przez ten tel pogadac?:)

Gość mst
o czym tylko zechcesz kaiwndu :)

no to drogo troszke MEridia 70 kilka zl za 30 sztuk a mam jesce takie pytanie ... oczywiscie mozesz odmowic hehe podalabym ci maila swojego i odezwalabys sie na niego a w jakim celu? hmmm... zalezy mi na tych tabsach i czy moglabym za twoim posrednictwem je kupic? poprostu wyslalabym ci jakby co pieniadze na konto a ty przeslalabys mi . tak jak pisalam oczywiscie odmowic mozesz , zrozumiem to :) rozmowa przez tela? hehe hmm... cos mi tu smierdzi :D

Gość jap
normalne w głosie żal,w myślach szkoda że przyjechałaś dobrze że wyjeżdżasz

Gość kaiwndu
hehe:) mykam spac:) na oczy ledwo widze:) jakby co zostawiam moje gg, moze sie ktos odezwie:) 3727540:) narka Wam:P

Gość mst
kaiwndu poczekaj,to zaraz wskocze na gg

jap - w sumie to w jednej rzeczy mnie uswiadomiles tj wiedzialam o tym juz dawno ale Twoja wypowiedz utwierdzila mnie w tym : faceci to falszywe gnidy i lepiej 3 mac sie od Was jak najdalej :( :P bo zupelnie nie kumam bo co caly ten czas wypytywal o mnie brata i zadawal takie glupie pytania , bo nie mial co robic? najwidoczniej tak ! :/

Gość ernesto
Dziewczyny. A po co Wy sie faszerujecie tymi pastylami i tak, na sile, odchudzacie?

ktos ma jeszcze ochote pogadac? nie o factach rzecz jasna i o tamtym dupku hehe bo nie wiem co mam robic , siedziec tutaj czy zajac sie czyms innym a sama ze soba nie bede tutaj pisala bo dostane rozdwojenia jazni hehe wiec ktos chetny jest ?

Gość jap
pierdolił ja mogę każdej kobiecie powiedzieć ze ją kocham,że jest wspaniała,tylko ona się dla mnie liczy,napewno zadzwonie ,i wiele innych ale to tylko słowa

ernesto -? typowy facet .... chcesz miec szczupla laske? napewno chcesz tylze wielu facetow nawet nie pomysli nad tym jak trudno taka figure utrzymac . Ja mam predyspozycje do tycia i zeby utrzymac niska wage musze sie niezle nameczyc , skoro przy diecie i codzinnym biegabiu nie moge zrzucic 3 kg to niby jak inaczej mam to zrobic? takie tabletki to jedyny ratunek .

jap chodzi o to ze on mi nic takiego nie mowil bo nie jest taki ze sciamnia aby przeleciec laske . Po ponad miesciau znajomosci mnie dopiero pocalowal a seks? jeny dopoki by do tego doszlo to chyba musialo by z pol roku minac hehe bo po 2,5 miecha niby zartowal o tym jakies aluzje robil ale do tego jakos sie nie bral chyba liczyl na to ze ja sie na niego rzuce hehe ale ok jak nie chcecie o tym gadac to temat zamkniety bo nie chce abyscie sie przestarszyli , chce pogadac bo nie mam co robic wiec jak macie jakies pomysly to piszcie :)

Gość ernesto
>ItsOnlyMexx_20 no lubimy. bogaci byc tez. i fajne bryki lubimy. i motki. i co z tego? te 3kg wiecej tez lubimy. :) a tego klienta to pusc kantem. sie odezwie i znajdzie jak mu zalezy. a jak nie to tyz dobrze.

Beznadziejny -oj tam przesadzasz ze sie nie nadajesz , ja tez sie nie nadaje ale ogolnie rzecz biorac za przeproszeniem :chrzanic to :D Ernesto-> uhu ... tak sie tylko mowi ale w praktyce wyglada zuplenie inaczej ... a co do tego kolesia to sie raczej nie odezwie : mileno prawie 5 miesiecy od mojego powrotu a odezwal sie w grudniu i tel nadal milczy wiec nie mam juz nadziei ze sie odezwie :( a czy do dobrze? no nie powiedzialabym bo mimo uplywu czasu nadal mi jego brakuje i zalezy mi na nim, nie potrafie zapomniec i wyrzucic jego z serca ani glowy ale jakos to bedzie .... pociszam sie faktem ze nie tylko ja mam taki problem choc to w sumie marne pocieszenie ... ale dosyc o tym bo dola tylko zlapie pogadaloby sie o czyms innym, ktos chetny?

Gość ernesto
w praktyce to wyglada zupelnie inaczej niz myslisz. a klienta wykasuj z komorki, gg, skype-a itd. moja babcia mowila: "Tego kwiatu to pol swiatu. ;)

znajdź sobie innego kolesia i przestań pierdolić bo opowiadasz o nim już pół roku a pewnie nie jest tego wart :O jak chciał cię jeden to zechce i drugi pewnie lepszy nie wiem czy peraspektywa wiecznego żecia z takim człowiekiem jest pociągająca :O zauroczenie przejdzie i zostanie zostanie frustraca że on nie jest taki i taki :O może to potrwa i 2 lata ale w końcu ci przejdze nie ma innej możlwość :D

wykasowalam juz dawno ale i tak to nic nie dalo :/ "tego kwiatu to pol swiatu" hehe niby masz racje ale nawet nie wiesz jak trudno jest wybic sobie w glowy tego dupka a Ty nigdy nie miales tak ze zakochales sie na amen i nie mogles wyrzucic owej osoby ze swojej glowy? jezeli nie to zazdroszcze Ci , masz wielkie szczescie ... mi sie to 1 raz w zyciu zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni

Gość ernesto
czesc. rano trzeba zarobic na dzieci i Zone. a Ty sie nie przejmuj tak i badz soba a nie tym kim, myslisz, ze cie chca widziec. i faceta w "Ignore" pzdr :) PS. Moja Babcia powinienem napisac z duzej. Zem nieprzyzwyczajony i umsklo mi.

Gość co racja tom racja

Gość co racja tom racja
Znajdź inny obiekt westchnien ale takich z wzajemnością a tamten skutecznie odejdzie w niepamięć :)

brzydki , niski i jaki tam jeszcze sobie chcesz - no przepraszam bardzo moze i pol roku jecze za nim ale na kafe juz bardzo dawno nie bylam i nie pierdolilam :P ooo... a czy warty jest tego? nie tobie to oceniac bo go nie znasz , moze i fakt chujem jest ale co ja na to poradze ze sie tak zakochalam ? nic nie poradze i nawet nie wiesz jak bardzo chce aby mi przeszlo tylkoze chciec a moc to dwie rozne rzeczy !!! co do innch facetow : i co z tego ze inni mnie chca ? ja mam to w dupie , umawialam sie z innymi ale chooj na chama robic tego nie bede bo i po co? zeby marowac swoj i ich czas? tak? 2 lata? chlopie ja musze zaczac normalnie zyc i nie mam czasu zeby 2 lata bezcec za nim , wywalili mnie z budy i cudem pozwolili wrocic , mam obrone pracy ktorej nawet nie tknelam , inni maja juz cala napisana a ja co? nie mam nic!! wiec pierdole te 2 lata !!

Gość co racja tom racja
dobra jesteś :) ja pierniczę ile my czasem tracimy przez tych łepków !! i co w zamian ? ...

ernest -> dzieki i kosmatych zycze , dobranoc :) latwo mowic znalezc inny obiekt westchnien ale gorzej zrobic , tylko niech ktos mi powie jak zrobic zeby zainteresowac sie kims innym skoro sie ma w glowie innego?