Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"raz mi sie zdarzylo pojsc z kim do lozka po krotkiej zjaomosci " to jest bardzo proste do wyjaśnienia :O tamten z 1,5 roku nie był męski i tyle jak trafił się odpowiedni osobnik to mózg zareagował i nie było oporów

z wiara -wiem ze nikt mnie nie ocenia ale ja sama to robie i z zaistniala sytuacja jest mi zle i tyle co do foty to mowie NIE zrobilam blad wklejajac ja neurosa -> wiem ze olac i kazdy mi to mowi ale jak juz mowilam latwo powiedziec a gorzej zrobic

Gość Z wiarą niezalogowany
Dajesz Brzydki :D🖐️

"neurosa -> wiem ze olac i kazdy mi to mowi ale jak juz mowilam latwo powiedziec a gorzej zrobic " Ze swojego doświadczeniwa wiem, że to banalne. :classic_cool:🖐️

"to jest bardzo proste do wyjaśnienia tamten z 1,5 roku nie był męski i tyle jak trafił się odpowiedni osobnik to mózg zareagował i nie było oporów :" nie zgodze sie z tym , akurat ten 1 byl bardziej meski niz tamtem a dlaczgo tak wyszlo? nie chce o tym mowic no i wes przestan powtrzac ze mozna znalezc bo Cie trzepne!!! a wogole to co Was z ta fota napadlo? dajsie spokoj z nia :P

ItsOnlyMexx a co Ci się stanie, że jedna osoba więcej ją obejrzy?

Gość
e tam gorzej... skoro się nie odzywa to znaczy że nie jest zainteresowany i unosząc się honorem powinnaś zerwać z nim stosunki :) trochę się posmucisz i przejdzie - z doświadczenia wiem - olało mnie w ten sposób co najmniej czterech :(

"a wogole to co Was z ta fota napadlo? dajsie spokoj z nia " LUSTRA NA TWóJ WIDOK NIE PęKAJą CZEGO SIę WSTYDZIć :d "nie zgodze sie z tym , akurat ten 1 byl bardziej meski niz tamtem a dlaczgo tak wyszlo? nie chce o tym mowic " a skąd wiesz jakie wzorce znajdują sięw twojej podświadomości? :O

a wlasnie ze beznadziejny nic nie da , prawda? ( powiedz ze prawda. prosze...) odczepcie sie od tej foty !!! fakt , polecieli sobie w kulki 😠

Gość
z tymi fotkami to masakra :o raz komuś przesłałam a potem wiele osób miało i bałam się że kiedyś pojawi się topik " zgadnijcie kto to z kafe" albo "czy uważacie że jestem ładna?" - i link do mojego zdjęcia :p

Ja żadnych numerów nie wywijałem z ich fotkami. I to nawet w stosunku do kafeterianek, które zachowywały się wobec mnie żałośnie. 🖐️

dlaczego nie chce? a no dlatego ze wrzucilam ja pod wplywem hmm.... zaburzen emocjonalnych ze sie tak wyraze i nie chce aby ktos mnie ogladal hehe moze i nie pekaja lustra aczkolwiek kazdy ma inny gust ale tu nie o to chodzi , a pozatym na tej focie mialam czarne kudla a w tych nienajlepiej wygladam , wole blond choc w sumie sama juz nie wiem hehe co do podswiadomosci to nie o to chodzi bo tutaj nie o pociag fizyczny chodzilo a o cos wogole innego ale mniejsza z tym

"moze i nie pekaja lustra aczkolwiek kazdy ma inny gust ale tu nie o to chodzi , a pozatym na tej focie mialam czarne kudla a w tych nienajlepiej wygladam , wole blond choc w sumie sama juz nie wiem hehe" Co to ma do rzeczy? Nie będę Cię oceniał, chcę tylko zobaczyć. 🖐️

neurosa- dokladnie , kiedys przypadkiem tez natrafilam na swoje zdjecia a laska albo facet bo kto to wie tak naprawde pytali sie "co sadzicie o tej dziwczynie" no zesz kurde , bez przesady , raz wkleplam i to w nocy i juz ktos musial wygrzebac ją , jak dla mnie to zalosne i juz nigdy na publicznym forum nie dam swojej foty !!!

Nie prosze o dawanie na publiczny foty. Wystarczy link do tematu(obiecuję, ze go nie podniosę). 🖐️

nie , nie paltynowy hehe dla mnie to kompletna tandeta ale kiedys pofarbowalam na blond i wyszedl bardzo naturalny i fajnie wygladalam ...podobno ale juz mniejsza o to , to tylko taka mala dygresja z wiara- ale to nie chozi o ocenianie ale nie chce i juz , czy to tak ciezko zrozumiec ? zreszta skoro żeś taki madry to dlaczgo swojej foty Nam nie zapodasz?

"jak dla mnie to zalosne i juz nigdy na publicznym forum nie dam swojej foty !!!" czemu nie? ALe raczej na innym niż kafe bo to w końcu jak ktoś gdzięś tu pisał "niszowe forum dal idiotów" :P tylko należy ją wrzucać np. w jakiś fotosik i zachować link usuwający :o

"z wiara- ale to nie chozi o ocenianie ale nie chce i juz , czy to tak ciezko zrozumiec ? zreszta skoro żeś taki madry to dlaczgo swojej foty Nam nie zapodasz? " Co ma piernik do wiatraka? Nie ja wstawiałem foto na publiczne forum. :classic_cool:🖐️

a tak na marginesie to -beznadziejny- przypadkiem nie miales kiedys nicku -piate kolo u wozu czy cos w ten desen?? a jeszcze wczesniej Andrzej z Bilograja ? tak mi sie jakos kojarzy sadzac po Twoich wypowiedziach i podejsciu do wlasnej osoby :)

Gość
To jest dziwne forum. To samo z mailem - od czasu do czasu dostaję na kafeteryjnego maila jakieś głupie, zboczone wiadomości, propozycje, pytania... Dobrze że to adres mailowy tylko na potrzeby kafe - gdybym była mniej ostrożna pewnie ktoś by mnie znalazł po mailu na naszej klasie i dał link a tam nazwisko, miejscowość, zdjęcia - wszystko... Mimo, że jestem tu rzadko i co tu kryć - popularna też nie jestem :p

Beznadziejny miał wczesniej nick "a ja wygrałem zycie" :classic_cool:🖐️

mialam zamiar ja usunac i sie pytalam jak to zrobic ale nikt niby nie wiedzial i chce ja nadal usunac ale nie wiem jak a moderatorzy tego nie zrobili . z wiara-> no ok to ja podalam ta fote a nie ty ale nie znaczy ze kazdy musi ja widziec i koniec tematu ok? dziekuje

"d czasu do czasu dostaję na kafeteryjnego maila jakieś głupie" to chyba podstawa rozsądku jeżeli masz cośna swoje nazwisko NK, płatne konta i inne oficjalne pod swoim szyldem itd to podajesz jeden email a na wszelkie inne masz kilka dodatkowych żeby nie kolekcjonować spamów

"z wiara-> no ok to ja podalam ta fote a nie ty ale nie znaczy ze kazdy musi ja widziec i koniec tematu ok? dziekuje " Ok ale pamiętaj, że jeżeli znajdę ją sam, to będe ją tu wstawiał. :):classic_cool:🖐️

neurosa-> ludzie chyba nie maja co robic ze takie rzeczy robia . ja kiedys wyslalam fote dla takiego jednego i chyba przez maila ktorego uzywam na codzien ale koles okazal sie ok i ani foty ani maila nie podal na forum a przynajmniej nic mi o tym niewiadomo wiec jestem jemu bardzo wdzieczna ze tego nie wykorzystal bo jak sie tutaj przekonalam malo jest tutaj ludzi ok , ktorzy potrafia dochowac tajemnicy ze sie tak wyraze . a faktycznie "a ja wygralem zycie " ale tez cos mi sie koajrzy ze andrzej z bilograja , piate kolo u wozu i a ja wygralem zycie to te same osoby bo mimo iz ktos moze zaprzeczac to kto ich tam wie to tylko net hehe

z wiara-> a to wstawiaj sobie to bedzie swiadczylo o Tobie a nie o mnie :] a teraz z innej beczki-> no cholera i znowu zawialo mnie , jeszcze wczoraj bylo cieplo i po sniegu ani sladu , smigalam w wiosennej kurtce a teraz? za oknem zawierucha , no pieknie a juz myslalam ze wloze swoje pikne i cudne buciki na szpilce :/